Nem nekik kellett volna kisesniük, de csalás az egész műsor.
Csak nekem tűnt fel, vagy tényleg egyre több a személyes véleményű cikk??
X-Faktor: búcsúzott a Like
2012. november 18. 15:48
|
|
Tündikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 178727 offline
|
nem már!! inkább zámbó krisztiánnak kellett volna kiesnie ,,akkor már meg is nyerhetné essen már ki ez a zámbó%%%
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 16:01
Riley13nem csak neked,és aszerzőjük is ugyanaz....ez szerintem kissé unfair!
2012. november 18. 16:05
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
hát ezt nemigazán értem! sokkal jobbak voltak szinte mindenkinél szóval ők nekik egyértelműen tovább kellett volna jutniuk...hülyeség az egész! mindegy végülis már megszoktam hogy itt a színvonal szinte 0.0
2012. november 18. 16:08
|
|
zsofia00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184292 offline
|
zámbó takarodj már hazaaaaaaaa
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 16:09
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Drága Zs! Kérlek hagyj föl a "kritikacikkek" írásával. Nem azért mert nincs igazad - többnyire igazad van - de ne cikként küldd be. Szerintem nem csak engem zavar, hogy sorra jönnek a cikknek indult, de kirtikába fordult írások.
Bocsi, hogy ezt mondtam, de mindig téged látlak ilyenkor a szerzőnél. Már szinte ráismerek a csípős és néha gúnyos stíusodra. És most nem túlzok...://
Bocsi, hogy ezt mondtam, de mindig téged látlak ilyenkor a szerzőnél. Már szinte ráismerek a csípős és néha gúnyos stíusodra. És most nem túlzok...://
2012. november 18. 16:09
|
|
Edwetyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 99 Csatolások: 65 Azonosító: 125896 offline
|
röhej hogy a Zámbó fajzat, meg a Stone még benn van..... és még higgyem is el, hogy a ,,közönség,, dönt. :/ (...)
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 16:39
Mindenki aki legalább jó (volt) tessék a sz*rok miatt esnek ki. Szerintem a Dávidnak kellett volna kiesni, nem a lányoknak. Mert a lányoknak legalább van hangjuk. Nem úgy mint például Zámbó, vagy Stone... kieshetnének már, senkit nem érdekel a nyavalygásuk.
Ha már minden jót ki kell ejteni, akkor már nyerje meg Csobot Adél. Állítom, hogy még ő is jobb a két Keresztesétől...
Amúgy meg ha kinyitják a borítékot, akkor szerintem a Like jutott volna tovább. És még van merszük azt mondani, hogy a közönség dönt.. akkor minek szavazni a két párbajozó egyikére? Eddig ha jól emlékszem egyszer nyitották ki a borítékot (...) Már kezdem ezt az X-faktor megunni..
Ha már minden jót ki kell ejteni, akkor már nyerje meg Csobot Adél. Állítom, hogy még ő is jobb a két Keresztesétől...
Amúgy meg ha kinyitják a borítékot, akkor szerintem a Like jutott volna tovább. És még van merszük azt mondani, hogy a közönség dönt.. akkor minek szavazni a két párbajozó egyikére? Eddig ha jól emlékszem egyszer nyitották ki a borítékot (...) Már kezdem ezt az X-faktor megunni..
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 16:40
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Zámbó és Stone menjem már haza!
Nórii. SelFan.
2012. november 18. 16:50
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Nekem ők voltak a kedvenceim.!
selejtezik ki a jókat komolyan mondom... Zámbó Krisztián mit keres még mindig ott.? sohasem fog az apukája nyomába érni,nem kéne erőltetni ezt neki...! Egyre rosszabb ez az X Faktor.! :/
2012. november 18. 17:02
Inkább mint Dávid
De Stone-nak kellett volna kiesnie
2012. november 18. 17:04
LittleKat
egyetértek
ja és még valami "cikk" író
léccives ne sértegesd itt nórit "már csak a helyes levegővételt kellene elsajátítania."
mert én fejet hajtok előtte h egymaga képes az egész műsort végig beszélni meg levezetni stb
am nézzétek a voice-t az valóban jó
egyetértek
ja és még valami "cikk" író
léccives ne sértegesd itt nórit "már csak a helyes levegővételt kellene elsajátítania."
mert én fejet hajtok előtte h egymaga képes az egész műsort végig beszélni meg levezetni stb
am nézzétek a voice-t az valóban jó
2012. november 18. 17:05
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Adél menjen haza! :S Gergő a legjobb
2012. november 18. 17:12
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Nem nekik kellett volna menniük
ők jók voltak
2012. november 18. 17:17
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én szerettem a Likeot, bár nem voltak túl nagy kedvenceim, de náluk voltak sokkal rosszabbak is, akiknek ki lehetett volna esnie..
2012. november 18. 17:19
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nem szerettem őket :/
2012. november 18. 17:25
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem nekik kellett volna kiesniük.Sajnálom őket,szerintem nagyon jók voltak.Zámbónak kellene már mennie a fenébe.Miatta esnek ki a jók.
Véleményem a tegnap esti produkciókról:
-Like:Show szempontjából most voltak a legjobbak.Mint írtam,sajnálom,hogy kieste.Főleg Petrát sajnálom.
-Stone:Elég gyenge volt.Alapból a dalválasztás sem volt jó.
-Szabó Dávid:A show része jó volt,de az ének nem annyira.A párbajban viszont nagyon jó volt.
-Antal Tímea:Fantasztikus ez a lány.Eddig is nagyon szerettem,de most még jobban.Tegnap este volt eddig a legjobb.
-Zámbó Krisztián:Borzalmas.Röviden ennyi.Gesztinek és Maleknak igazuk volt.Már rég ki kellett volna esnie.Ahogy pedig Keresztessel beszélt a kisfilmben,hát no comment.Én se bírom Keresztest,de akkoris a mentora,és azért a tiszteletet meg kellene neki adnia.
-Csobot Adél:Végülis egész tűrhető volt.Mindenesetre még mindig jobb,mint Zámbó.
-Oláh Gergő:Fantasztikus volt,mint mindig.
Véleményem a tegnap esti produkciókról:
-Like:Show szempontjából most voltak a legjobbak.Mint írtam,sajnálom,hogy kieste.Főleg Petrát sajnálom.
-Stone:Elég gyenge volt.Alapból a dalválasztás sem volt jó.
-Szabó Dávid:A show része jó volt,de az ének nem annyira.A párbajban viszont nagyon jó volt.
-Antal Tímea:Fantasztikus ez a lány.Eddig is nagyon szerettem,de most még jobban.Tegnap este volt eddig a legjobb.
-Zámbó Krisztián:Borzalmas.Röviden ennyi.Gesztinek és Maleknak igazuk volt.Már rég ki kellett volna esnie.Ahogy pedig Keresztessel beszélt a kisfilmben,hát no comment.Én se bírom Keresztest,de akkoris a mentora,és azért a tiszteletet meg kellene neki adnia.
-Csobot Adél:Végülis egész tűrhető volt.Mindenesetre még mindig jobb,mint Zámbó.
-Oláh Gergő:Fantasztikus volt,mint mindig.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.