Balhés gyerek volt Harry Styles
2012. november 17. 20:03
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
ez anyira jó
jól kellérezni magunkat
2012. november 17. 20:10
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
úgy tűnik akkoriba nem volt divat játszótérre járni
2012. november 17. 20:24
húú , azta , mekkora botráááány
dobált a Tesco-ban , OMG :OOOO csodálom , hogy nem került börtönbe...de most komolyan , mi ebben a botrány -.-"
2012. november 17. 20:30
|
|
Directioner Stefiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 189072 offline
|
Jééé ez marha jó
a tescóba egyik dobta a feje fölött valamit
a másik elkapta
))
2012. november 17. 20:33
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Harry Baby♥ Nem csalódtam benned
2012. november 17. 20:46
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Életfogytiglan >.< xDD
2012. november 17. 20:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Ayame.01 @ 2012.11.17. 19:27)
Ezt a Tourette-szindrómás izét ki kell próbálnom. Csak az a baj, hogy kisvárosban élek.xdd
Amúgy nem gondoltam volna róla, de ha neki ez okozott örömöt.
Amúgy nem gondoltam volna róla, de ha neki ez okozott örömöt.
"A Tourette-szindróma egy idegrendszeri betegség, amelyre a tic-nek nevezett ismétlődő, akaratlan mozgások (motoros tic, például csapások és rúgások, felugrás) és hangadások (vokális tic, például morgások, vakkantások) tartós fennállása jellemző. Gyakran ezek a tic-ek helyzethez nem illő szavak, káromkodások hangos akaratlan kimondását is jelentik."
Tudom nagyon nehéz, de mielőtt megszólalunk, gondolkozzunk plíz! Ez egy nagyon komoly idegrendszeri betegség, ami, ha engem kérdezel ön, - és közveszélyes az, aki ebben szenved. Biztos, hogy akarod?
Persze, számomra felfoghatatlan a kommentek 80%-a, hogy mi olyan cuki meg szexi ebben. Ha bemegyek a Tescoba és a buta kölkök elkezdenek az étellel dobálózni, akkor minimum szólnék, hogy otthon játsszon az étellel, hogy a kedves szülő csűrje nyakon. Akárki akármit mond, ez igen is tirpák dolog. Egyrészt étellel nem dobálózunk, pláne nem olyannal, amit nem fizettünk ki. Én is voltam kis gyerek, és ne haragudjatok, de nekem soha a büdös életben nem jutott az eszembe, hogy dobálózzak pl. az Auchanban különböző élelmiszerekkel. Ostobák és primitívek, ti pedig ezt ajnározzátok. Gratulálok!
2012. november 17. 20:48
|
|
RebekaPrewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182626 offline
|
Ügyes...igy kell öt szeretni! hát nem? Hát de!
2012. november 17. 20:57
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.11.17. 20:47)
"A Tourette-szindróma egy idegrendszeri betegség, amelyre a tic-nek nevezett ismétlődő, akaratlan mozgások (motoros tic, például csapások és rúgások, felugrás) és hangadások (vokális tic, például morgások, vakkantások) tartós fennállása jellemző. Gyakran ezek a tic-ek helyzethez nem illő szavak, káromkodások hangos akaratlan kimondását is jelentik."
Tudom nagyon nehéz, de mielőtt megszólalunk, gondolkozzunk plíz! Ez egy nagyon komoly idegrendszeri betegség, ami, ha engem kérdezel ön, - és közveszélyes az, aki ebben szenved. Biztos, hogy akarod?
Persze, számomra felfoghatatlan a kommentek 80%-a, hogy mi olyan cuki meg szexi ebben. Ha bemegyek a Tescoba és a buta kölkök elkezdenek az étellel dobálózni, akkor minimum szólnék, hogy otthon játsszon az étellel, hogy a kedves szülő csűrje nyakon. Akárki akármit mond, ez igen is tirpák dolog. Egyrészt étellel nem dobálózunk, pláne nem olyannal, amit nem fizettünk ki. Én is voltam kis gyerek, és ne haragudjatok, de nekem soha a büdös életben nem jutott az eszembe, hogy dobálózzak pl. az Auchanban különböző élelmiszerekkel. Ostobák és primitívek, ti pedig ezt ajnározzátok. Gratulálok!
Felüdülés végre normális ember normális véleményét olvasni
2012. november 17. 20:59
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
jaj... de cuki..:DDD♥
2012. november 17. 20:59
én sosem lennék ilyen bátor, hogy ilyen rosszaságokat csináljak:) De minden vágyam korlátok nélkül idiótának lenni :DDD
2012. november 17. 21:10
nem valami szép dolog, de hát ilyenek a gyerekek
2012. november 17. 21:59
|
Heeyitsnonooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 189024 offline
|
Hátigen:D Ezért szeretjük a One Directiont... Mert idiótabaromállatok:'DD /persze a hangjukért is de na/
2012. november 17. 22:25
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Mindenki életébe kellegy kis szorakozás ami néha zürrel jár
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: