Balhés gyerek volt Harry Styles
2012. november 17. 18:44
|
|
noncsybabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 152915 offline
|
Harold :
:D Te kis huncut <3
2012. november 17. 18:49
Will drága is az 5 perc hírnévre hajaz. Amúgy gyűlölök sablondumával jönni, de most komolyan, ez kit érdekel? Miért nem lehetne hírértékű információkat leközölni? Amúgy igen, ha kell, még 4500x leírom, hogy senki nem kíváncsi ennek az 5 fiúcskának minden egyes mozdulatára.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. november 17. 19:02
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Fogadtam volna valakivel valamiben ,hogy ehhez ilyen bejegyzések lesznek:Jaj egyem meg *-* Uriistenem de ééédes *o* Tiszta Ratyi -.-
2012. november 17. 19:03
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát komolyan... lehidalok ezektől a kommentektől hogy "nincs ezzel semmi baj, meg szerintem tökjó meg tök aranyos meg bla bla" Kíváncsi lennék hogy akkor ezek a kommentelők hogy lettek megnevelve. Tök normális ha két suttyó bemegy a boltba és elkezd a termékekkel dobálózni? Szóval ha ti bementek egy boltba és valakik ott dobálóznak egy kiló kenyérrel akkor azt nem büdös bunkónak tartjátok hanem tök jó fej gyereknek? Ezért van annyi suttyó a világon.
2012. november 17. 19:17
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
Kis cukkancs <3
2012. november 17. 19:22
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Atya úr isten!
DE kis cuki őrült a drágám!
Hát nem ennivaló...? Ezt kéne írnom? Legalábbis nem tudom ilyenkor mit várnak az emberektől??? Most menjek le emiatt hídba, vagy mi a szösz? Senkit nem érdekel. Szeretem a One Dirction-t, elsősorban a zenéjük miatt, és csak nagyon elenyésző részben amiatt, mert szerintem jó fejek... DE nem akarok minden másodpercben róluk olvasni valami újabb nagy "hírt".
Mindegy a lényeg annyi, hogy szerintem is elég nagy bunkóság ilyeneket csinálni, már ha igaz, lehet, hogy csak bulvársajtó kreálmány. Ha mégis igaz akkor meg nem tudok rá mást mondani, mint hogy ez nem normális dolog. De végül is gyerekek voltak,szóval... Nem mondom, hogy ez felmenti őket, de talán belefér... Sokan, pl. az én ismerőseim közül, főként a srácok vagy 24 éves korukig ilyeneket csinálnak. Lököttek, és gondolom nagyon unatkoztak.
Amíg nem okoznak senkinek túl agy kárt, és senki nem sérül meg az ilyen hülyeségeik miatt, addig azt mondom, egészségükre, ha ettől érzik jól magukat.
Ettől függetlenül én nem fogok hátast dobni akárhányszor tüsszentenek, és ők meg szalagcímet csinálnak belőle...
Mindegy a lényeg annyi, hogy szerintem is elég nagy bunkóság ilyeneket csinálni, már ha igaz, lehet, hogy csak bulvársajtó kreálmány. Ha mégis igaz akkor meg nem tudok rá mást mondani, mint hogy ez nem normális dolog. De végül is gyerekek voltak,szóval... Nem mondom, hogy ez felmenti őket, de talán belefér... Sokan, pl. az én ismerőseim közül, főként a srácok vagy 24 éves korukig ilyeneket csinálnak. Lököttek, és gondolom nagyon unatkoztak.
Amíg nem okoznak senkinek túl agy kárt, és senki nem sérül meg az ilyen hülyeségeik miatt, addig azt mondom, egészségükre, ha ettől érzik jól magukat.
Ettől függetlenül én nem fogok hátast dobni akárhányszor tüsszentenek, és ők meg szalagcímet csinálnak belőle...
1 felhasználónak tetszik:
SofiBooBear
2012. november 17. 19:25
|
|
SofiBooBearúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 189853 offline
|
Harry... olyan mint én
2012. november 17. 19:27
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Ezt a Tourette-szindrómás izét ki kell próbálnom. Csak az a baj, hogy kisvárosban élek.xdd
Amúgy nem gondoltam volna róla, de ha neki ez okozott örömöt.
Amúgy nem gondoltam volna róla, de ha neki ez okozott örömöt.
2012. november 17. 20:02
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Harry .. :'D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.