Balhés gyerek volt Harry Styles
2012. november 17. 12:47
akkor nemcsak én vagyok ilyen idióta. :'DD Harry-vel jó spanok lettünk volna. xd
2012. november 17. 12:48
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
jaj harry,már akkor is ilyen kis hülye voltál
2012. november 17. 12:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A biztonasági őrök meg csak nézték ahogy szétdobálják az üzletet, mi?
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. november 17. 12:51
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ahwww. Harry <3 pont valamelyik nap gondolkoztam rajta, vajon az 1D-sek milyen őrültségeket csinálhattak régen..hát megkaptam
am mikor megláttam a cikket ezerrel kattoltam rá
köszi 
"Elárulta, hogy szerinte ez az őrültség is szerepet játszik abban, hogy a nők megőrülnek Harryért, másrészt nagyon könnyű vele beszédbe vele" -ja, minden bizonnyal
"Elárulta, hogy szerinte ez az őrültség is szerepet játszik abban, hogy a nők megőrülnek Harryért, másrészt nagyon könnyű vele beszédbe vele" -ja, minden bizonnyal
2012. november 17. 12:56
Biztos nagyon vicces volt, én megnéztem volna
Az én kis őrült göndör fürtös manóm
2012. november 17. 12:57
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Vivus98 szerintem egyáltalán nincs különbség! ha az ember gátlásos akkor az is zavarja ha egy boltnyi ember nézi hülyének!
2012. november 17. 13:04
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
"Ő mindig is tett arra, hogy mit mondanak róla az emberek"
Nem akarok bele kötni ebbe a mondatba, de muszáj meg említenem azt a videót ahol kivan borulva és sír, hogy miket mondanak rá az embereke.
Lehet, hogy régen amikor még egy névtelen kis emberke volt akkor hidegen hagyta mások véleménye, de most, hogy ismert lett hamar meg változott a véleménye erről a témáról.
Jó bele tudom képzelni magam a helyébe de inkább a pozitívumokra figyeljen nem pedig a sok negatív kritikára,fikázódásra
Nem akarok bele kötni ebbe a mondatba, de muszáj meg említenem azt a videót ahol kivan borulva és sír, hogy miket mondanak rá az embereke.
Lehet, hogy régen amikor még egy névtelen kis emberke volt akkor hidegen hagyta mások véleménye, de most, hogy ismert lett hamar meg változott a véleménye erről a témáról.
Jó bele tudom képzelni magam a helyébe de inkább a pozitívumokra figyeljen nem pedig a sok negatív kritikára,fikázódásra
2012. november 17. 13:08
"Elárulta, hogy szerinte ez az őrültség is
szerepet játszik abban, hogy a nők
megőrülnek Harryért..."
Én kivétel vagyok.
szerepet játszik abban, hogy a nők
megőrülnek Harryért..."
Én kivétel vagyok.
2012. november 17. 13:09
"ifjabb korukban": ez most először olyan volt mintha egy 50 éves ember azt mondaná hogy "amikor én fiatal voltam" (pl. "200ft- ból volt 1 hétre elèg kenyér " v. "egész nyáron a földet kapáltam")...na mind1...amúgy elég debilek (bocs a fanoktól de ez így van) mind a ketten hogyha viccesnek találják hogy szétb*sztak egy csomó kaját ( „Harryvel az volt a szokásunk, hogy bementünk a Tescoba és egyikünk tárgyakat dobált hátra a feje fölött, míg a másiknak el kellett kapnia azokat. Kenyerek és mártások hevertek mindenfelé körülöttünk, mert többnyire ügyetlenek voltunk, és nem kaptuk el őket.”) , amit mások megcsináltak=szóval nem tisztelik amit a másik ember csinál...+ mások előtt lejáratják magukat...persze azzal nincsenek tisztában hogy amit ők csináltak az mind anyuci tárcáját terheli...
2012. november 17. 13:10
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
olyan cuki *-* olyan vicces
2012. november 17. 13:11
|
|
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline
|
De aranyos!
Harry
Harry
2012. november 17. 13:12
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Biztos vicces lehetett
.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.