Harry Styles napjaink egyik legsikeresebb fiúbandatagnak mondhatja magát, de vajon milyen őrültségeket csinált régebben? Gyermekkori pajtása, Will Sweeney beavatta a riportereket a sok csínytevésbe, melyek Harry és az ő fejéből pattantak ki ifjabb korukban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Balhés gyerek volt Harry Styles
2012. november 17. 12:24
2012. november 17. 12:26
LOL XD én nem úgy ismerem Hazzát,mint aki leszrná az emberek véleményét,soooot...
2012. november 17. 12:28
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát egy: még mindig gyerek. Kettő: kíváncsi lennék ez az igen jó barát mennyiért árult el ilyen hülyeségeket! Három: ez kit érdekel? Minden gyerek ilyen.
1 felhasználónak tetszik:
BlackLisax3
2012. november 17. 12:39
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
egy: ez a cikk volt egy pár napja a neonon. kettő: én Harryről nem tudom elképzelni mert pont volt olyan videó ahol sír és mondja hogy " mindig is olyan ember akartam lenni akit nem érdekel, hogy mit gondolnak róla az emberek....de nem olyan vagyok".( itt a vidi ha valaki nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=p7klcP7lm9g ) szóval ezt én így nem tudom elképzelni róla!
2012. november 17. 12:40
Ez fura, mert Harry nem arról híres hogy leszarja az emberek véleményét..
De vicces kis gyerek volt
De vicces kis gyerek volt
2012. november 17. 12:42
Hát ez tuti. 
Ezt elképzelni is alig tudom.
Akkor a hülyesége hasonlít az uncsiméra.
Ezt elképzelni is alig tudom.
Akkor a hülyesége hasonlít az uncsiméra.
2012. november 17. 12:44
|
|
Vivus98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 186727 offline
|
Idézet (Barbara 98 @ 2012.11.17. 12:39)
egy: ez a cikk volt egy pár napja a neonon. kettő: én Harryről nem tudom elképzelni mert pont volt olyan videó ahol sír és mondja hogy " mindig is olyan ember akartam lenni akit nem érdekel, hogy mit gondolnak róla az emberek..de nem olyan vagyok".( itt a vidi ha valaki nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=p7klcP7lm9g ) szóval ezt én így nem tudom elképzelni róla!
Más dolog tenni arra hogy pár ember hülyének néz a Tescoban. És megint más amikor millióan utálják az embert ! Persze ott van millió rajongó is de akkor is -.-"
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.