Caramel felfedezte a magyar Justin Biebert?
2012. november 17. 16:14
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Ő a legtehetségesebb ember akit eddig magyar "tehetség kutatóban" láttam. Nagyon s jó hangja van, ő tényleg megérdemli hogy híres legyen, és sokan szeressék.
2012. november 17. 17:00
magyar Justin Biebert?
na csak ezt ne még egy pillanatra se ugrott be nekem tegnap h justinra hasonlít de erősen kétlem h egyáltalán bárkinek beugrott volna, szval ezt most be lehet fejezni ő távolról sem justin bieber
a másik: mi ez h misi csapata szedett vedett? inkább mindegyik egyéniség nem egymás hasonmásai zeneileg sem, szval ez inkább jó, nem pedig szedett vedett, ez most felidegesített
Somló csapatába kerültek eddig nem hagytak a nézőkben maradandó nyomot
örülök h ezt te egyedül eldöntötted nem kéne egy versenyzőt leírni én már most jobban szeretem mindegyiket mint a x faktoros 12-őt, erről ennyit
na csak ezt ne még egy pillanatra se ugrott be nekem tegnap h justinra hasonlít de erősen kétlem h egyáltalán bárkinek beugrott volna, szval ezt most be lehet fejezni ő távolról sem justin bieber
a másik: mi ez h misi csapata szedett vedett? inkább mindegyik egyéniség nem egymás hasonmásai zeneileg sem, szval ez inkább jó, nem pedig szedett vedett, ez most felidegesített
Somló csapatába kerültek eddig nem hagytak a nézőkben maradandó nyomot
örülök h ezt te egyedül eldöntötted nem kéne egy versenyzőt leírni én már most jobban szeretem mindegyiket mint a x faktoros 12-őt, erről ennyit
2012. november 17. 17:01
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Hát azért nem kéne Justinhoz hasonlítani Dávidot.
2012. november 17. 17:17
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Magyar Justin Biebert? Elnézést, de akkor most megkérdőjelezem az író értelmi szintjét! Ez a srác ahhoz képest, hogy 17 éves, hihetetlen gyönyörűen énekelt. Hozzá hasonlítani justin Biebert gyakorlatilag az agyi mentalitás alja...
2012. november 17. 17:19
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ha valakit le magyar justin biebereznek, én annak a helyébe sértésnek venném...:DDD mármint jb-ről a legtöbb embernek először egy meleg kisfiú jut eszébe, nem pedig az aki most, és már látszik h nem meleg, legalábbis szerintem... xd
2012. november 17. 17:40
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
Ha engem le Justin Biebereznének szégyelném magam.....és ne legyen még egy Justin Bieber amerikába van egy big buzi de magyarországon ne legyen Bieber még Stejner Kristofot is meghaladja
2012. november 17. 17:55
|
|
Puszedliiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 187448 offline
|
Ne! Csak ezt ne! Erre a fiúra bármit lehet mondani csak azt nem, hogy a "magyar Justin Bieber". Annyira tiszta és minőségi, nem kell senkihez sem hasonlítani. Ő, csak ő és kész.
2012. november 17. 18:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Eddig azt hittem hogy a "magyar Justin Bieber" az MM
2012. november 17. 19:03
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Szerintem abszolút nem hasonlít Justin Bieber-re...mindenki hozzá hasonlítja...omg...még magyar justin bibőr....és egyépként is...szerintem jobb hangja van mint justinnak..azon kívül helyesebb is
2012. november 17. 19:23
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Egyáltalán nem hasonlít JB-re. A magyar Justin Bieber az MM. Dávidnak van hangja és helyes! Egyikőjükhez sem hasonlítható! Amikor belefogott az éneklésbe azt hittem rosszul hallok. Igaza van Caramell-nek és valóban kicsit nyálasan fejezte ki magát, de ezen még az Isten szava is átragyogott. Csodálatosan énekelt! Engem elbűvölt. Nagyon hasonlít amúgy megjegyzem az egyik barátnőm szerelmére! Biztosan sokra viszi, Caramellnél tökéletes helyre lelt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: