Caramel felfedezte a magyar Justin Biebert?
2012. november 17. 10:48
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
JB ből csak egy van,még egy olyat mint ő soha se fognak találni!!
2012. november 17. 10:51
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Szerintem megérte várni.
Ez a srác zseniális, az egyik nagy kedvencem <3
és Szabó Kimmel Tamásért is oda vagyok ♥
a cikk írója meg igazán megtarthatná a véleményét...
2012. november 17. 10:58
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Dávid kétség nélkül az egyik legjobb! Eddig úgy voltam vele hogy ezt is teljesen fölösleges lesz nézni de márcsak miatta is de nézni fogom a The Voice-t!
Bár hogy ő lenne a magyar JB-t erősen kétlem és remélem hogy lesz benne annyi egyediség hogy nem is akar majd lemásolni valakit.
2012. november 17. 11:00
Én max. a magyar Cody Simpson-t tippeltem volna meg, de szerintem Ő már nincs messze a nyálasságtól.
2012. november 17. 11:01
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Érzem, hogy mennyire kritizálni akarja, a műsort a cikk szerzője! Aki ugyancsak ilyen, de még rosszabb hangnemben írta meg az előző Voice-ról szóló cikket... Nem hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem lesz ő a magyar Justin Bieber, mivel neki hangja is van! Pff.. szerintem szánalmas, hogy mindig ez a "Zs" ír cikket a műsorról, amikor egyértelműen látszik (legalább is számomra), hogy le akarja húzni, mert esetlegesen neki nem tetszik...
2012. november 17. 11:02
Szerintem egyáltalán nem Justin Bieber,hanem inkább szerintem is Cody Simpson.
Mostanában mindenkit Justin Bieber-hez hasonlíttatnak -.-'
Mostanában mindenkit Justin Bieber-hez hasonlíttatnak -.-'
2012. november 17. 11:09
Szerintem először is érdemes lenne olyan cikket írni, amiben nem az irónia, meg a kritika van, hanem a cikk szerzője képes a saját véleményét kihagyni belőle.
Justin Bieberhez meg ne hasonlítsuk, ez a srác sokkal jobban énekel, mint ő, és nem olyan... buzis... Nem lesz a kedvencem, (tinilányok kedvence, én ebből mindig kimaradok), de jó hangja van.
Justin Bieberhez meg ne hasonlítsuk, ez a srác sokkal jobban énekel, mint ő, és nem olyan... buzis... Nem lesz a kedvencem, (tinilányok kedvence, én ebből mindig kimaradok), de jó hangja van.
2012. november 17. 11:10
tehetséges, de azért az túlzás h ő lesz a magyar justin bieber..bár nem lehet tudni. egyébként jó cikk..
2012. november 17. 11:11
Nem láttam a tegnapi adást,de kíváncsi vagyok hogy tényleg olyan jó mint ahogy Caramel gondolja.
2012. november 17. 11:34
Szerintem közel sem volt annyira fantasztikus ahogy ők leírták..
De hát ők tudják.
2012. november 17. 11:36
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Ugyanmár többet ér holmi Justin Biebernél..
2012. november 17. 11:37
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Bocsi nem olvastam végig a cikket, csak a címhez szólnék hozzá. 1. Hha ő a magyar JB hivatalosan is elkezdtem utálni. 2. Az a kis nyikhaj csak szeretne így énekelni.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: