rettenetes ez az egész cikk megfogalmazása..
"Mező Misire maradt szegény lány a lelkével együtt." ??? "Somló bevállalta a csapatába a nőnek is eladható Dózsa Eriket"?? "Malek Andrea hamar kiválasztott az egyetlen üres helyére egy nem túl izgalmas, felejthető hölgyet."??"Vitathatatlanul a teljes mezőny legszebb szereplője az ügyvédlány"? szerintem egyáltalán nincs joga ilyet írni, h a legszebb (?!) szerintem kinek-mi tetszik.. neked ő, megértem , de attól másoknak más.összességében szerintem nem lett jó a cikk ezek miatt.
Caramel felfedezte a magyar Justin Biebert?
2012. november 17. 08:26
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
xKath ott a pont!!
2012. november 17. 08:29
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Most komolyan! cikk több mint fele a versenyzők kinézetéről szól?? És aztán?? Ki a francot érdekel, hogy néznek ki ha tényleg van hangjuk, és mondjuk milyen jogon meri kimondani a cikk írója, hogy a nézők mit szeretnek??
2012. november 17. 08:43
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Ez kicsit már idegesítő, hogy minden énekelni tudó fiút Justin Bieber-hez hasonlítanak, miközben teljesen más a stílusuk meg minden. Csak abban hasonlítanak, hogy szőkék és fiúk.. Azon kívül semmi...
2012. november 17. 08:47
|
|
MissViriií.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 189722 offline
|
Azért picit tényleg idegesítő,hogy minden énekest Justin Bieberhez hasonlítanak.
2012. november 17. 08:54
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
aha-.- csak azt ne
2012. november 17. 08:57
Imádom Henderson Dávidot! ♥ És ne hasonlítsák már Justinhoz...attól mert jól néz ki és nagyon jó hangja van nem ő Justin Bieber!
2012. november 17. 09:01
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (krisztencs99 @ 2012.11.17. 08:57)
Imádom Henderson Dávidot! ♥ És ne hasonlítsák már Justinhoz...attól mert jól néz ki és nagyon jó hangja van nem ő Justin Bieber!
ha jól néz ki és nagyon jó hangja van akkor pont nem hasonlít Bíberre
2012. november 17. 09:13
"Caramelnak ez jól is jött,mivel az ő eddigi jelöltjeiről eddig nagy bátorságra vallott volna kijelenteni,hogy jól néznek ki"-hogy képes valaki ilyen sértő dolgot leírni?Szegény gyerekről pedig azért kell ilyeneket irogatni mert van hangja?Mellesleg a cikk megint egy vélemény.
2012. november 17. 09:27
jó a hangja és tehetséges szóval ne hasonlítsuk JB
2012. november 17. 09:38
Egyáltalán nem hasonlít Justin Bieberre! Szerintem sokkal tehetségesebb, mint JB!
2012. november 17. 09:52
Magyar Justin Bieber? Pff, next joke please!
Most kérem ne vegyék magukra a Belieberek, de szerintem Dávid százszorta tehetségesebb. Miben hasonlít Bieberre? Hogy ő is fiú és ő is énekel? Azta, ez ám a hasonlóság. Szerintem csodálatos volt Dávid produkciója, a hangja pedig gyönyörű és egyedi. End of story.
Most kérem ne vegyék magukra a Belieberek, de szerintem Dávid százszorta tehetségesebb. Miben hasonlít Bieberre? Hogy ő is fiú és ő is énekel? Azta, ez ám a hasonlóság. Szerintem csodálatos volt Dávid produkciója, a hangja pedig gyönyörű és egyedi. End of story.
2012. november 17. 09:53
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
szeritnem 1 justin bieber is elég...
2012. november 17. 09:54
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
sőőőt még sok is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: