Starity

Christina Aguilera új albuma is megbukott

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 22. 01:55 #141
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
hát ha a bionicot túlélte, akkor ez már nem viszi padlóra. mint akkor, most is elmondta (azon a promos esten), h csak azért csinál lemezeket,h a zenén keresztül kifejezze önmagát. ezzel együtt megalkotja saját világát, ahova nem mindenki tud belépni - vagy azért mert éretlen, v azért mert értetlen. ehhez kell hozzászokni... a legjobb hangok is egyidő után a rétegzene csoportjaiba húzódnak, ahol még értékelik azt amiben ők hisznek, ill. képviselnek. ennyi. "kirögedtünk" vagyis inkább kinőttünk - vele együtt - egy korszakot, amibe bele kellett születni, megélni, h közös hangon tudjunk lenni ezekkel a zenékkel, hangokkal és színekkel.
az ami ma megy ez a "bezzeg az én időmben effektus" reflektálhat, csak ahogy elnézem vannak tömbök a befogadó oldalon, akik azt nehezen veszik észre: mára olyannyira leegyszerűsödött a zene, és (egyre) könnyebbé vált a hírnév felé vezető út, h már az elismerések eszmei értéke sem uaz, mint 10-20 éve.
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Black Hearth2, Pöttömke, MadHatter, Glamster
2012. november 23. 14:42 #142
- törölt felhasználó -    
Szerintem teljesen érthető,hogy miért nem fogy a lemez.Amerikában,(de már nem csak ott) manapság a tucat,agyon remixelt, dupstep autune fülsértő zenék a "menők".Persze nem csak a zene stílusok számítanak ha nem az előadó külseje is.Példa erre a one dájreksőn nyálas fiúbanda,akik véleményem szerint nagyon unalmas dalokat játszanak,de mindenki megvesz értük,főleg a kislányok azért mert szerintük "jaj de cukik".És azok a hírességek,akik nem a mostani "divatot" követik ők sajnos akármennyire is tehetségesek mint Christina akit gyönyörű hanggal áldott meg az ég,ők sajnos nem fogják tudni megelőzni az olyan felkapott tehetségteleneket amíg tart ez a mánia.
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, katara, Black Hearth2, MadHatter
2012. december 10. 21:34 #143
- törölt felhasználó -    
hátt...ez van,pedig jó énekes
2013. június 09. 11:22 #144
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Én csak azért vagyok kicsit csalódott,mert arról volt szó,hogy ez az album csak a hangról,és a hangszerről szól,mármint hogy mellőzik az elektronikai elemeket,és ezt én nem igen tapasztaltam...
2013. június 09. 11:33 #145
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Viszont ettől függetlenül vannak az albumon nagyon jó zenék,és a dalszövegük sem utolsó.wink.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok