Tényleg csak most jelent meg, de egy sajátvélemény:
Nem hinném hogy a dal vagy az album nem jó, csak lehet hogy van tőle jobb. - nem így kéne felfogni?
Christina Aguilera új albuma is megbukott
2012. november 18. 15:04
Csak azt nem értem ha egyszer már hozzászóltok, ti sosem olvastok vissza egy pár hozzászólással? Ki tudnám sírni mindkét szemem amikor előttetek kb. 4 ember ecseteli hogy még csak 2 napja jelent meg és ez nem bukás, erre odafirkantja hogy "szegénynek semmi sem jön össze". Lőjjetek le egy sörétes puskával plz.
Az a szánalom amúgy, hogy ezt minden egyes ki'aszott cikknél eljátssza egyszavas hozzászólásokkal, és nem fogja fel, hogy ezzel csak azt mutatja meg milyen szánalmas a kis ZSEMLEMORZSA. Én meg britnit nem szeretem mégsem hordom le mindennek, MERT NEM ÉR DE KEL.
Amúgy meg már kifejtettem a véleményem erről az albumról, nem fogom ide, ehhez a foshoz mégegyszer leírni, mert akkor meg csak magamat égetném, hogy egyáltalán hozzászóltam eme gyöngyszemhez pókasszony megannyi hasonlóan kiváló kreálmányai közül.
Az a szánalom amúgy, hogy ezt minden egyes ki'aszott cikknél eljátssza egyszavas hozzászólásokkal, és nem fogja fel, hogy ezzel csak azt mutatja meg milyen szánalmas a kis ZSEMLEMORZSA. Én meg britnit nem szeretem mégsem hordom le mindennek, MERT NEM ÉR DE KEL.
Amúgy meg már kifejtettem a véleményem erről az albumról, nem fogom ide, ehhez a foshoz mégegyszer leírni, mert akkor meg csak magamat égetném, hogy egyáltalán hozzászóltam eme gyöngyszemhez pókasszony megannyi hasonlóan kiváló kreálmányai közül.
10 felhasználónak tetszik:
Mia,
katara,
Glamster,
Lucky5,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Adrianna,
Black Hearth2,
olsenfan..,
House Of Wax
2012. november 19. 08:28
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
hát érdekes, nem kifejezetten az volt a benyomásom, hogy hatalmas siker lesz Christina új albuma. én ha tudnám, megvenném. sajnálom, szerintem nagyon jók lettek a számai. de legalább nagy sikereket tudhat magáénak.
2012. november 19. 19:56
|
|
Kosik Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 80 Csatolások: 65 Azonosító: 166309 offline
|
jók
de a skyfall-t nem elsőnek raktam volna
2012. november 19. 20:02
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Kosik Petra @ 2012.11.19. 19:56)
jók
de a skyfall-t nem elsőnek raktam volna 
Te most mi az Istenről beszélsz?
2012. november 19. 20:06
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Épp most hallgatom végig az albumot ... és nemis értem ...A Your Body pörgős , de talán más dal sokkal jobban megfelelt volna a beharangozó szerepre ...Ugyanis a számok kivétel nélkül jók , némelyik pedig egyenesen REMEK ( Army of me , Light Up The Sky , Just a Fool )
2012. november 19. 21:28
Szerintem egyáltalán nem gáz az album. Sosem voltam nagy rajongója, de a Lotus kifejezetten tetszik.
2012. november 20. 14:35
|
|
Kosik Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 80 Csatolások: 65 Azonosító: 166309 offline
|
Pedig én nagyon szeretem őt
2012. november 20. 14:37
|
|
Kosik Petraúj tag |
|
Nem ide akartam írni
2012. november 20. 14:38
|
|
LadyBarbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 27 Csatolások: 2 Azonosító: 189909 offline
|
Ez igen is egy Christinás album,nekem nagyon tetszik.
2012. november 20. 21:10
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nekem tetszik nem rossz!
2012. november 21. 10:10
Sajnos a rosszakarók kívánsága teljesült.
A Lotus Amerikában nem teljesített jól (máshol se) az első héten a lemezeladási listákon. Szám szerint 73,408 darabot sikerült eladni a Lotusból az első héten, amely a 7. helyre lesz elegendő a Billboard 200-as listán. Egy közel 320 milliós lakosságú államra nézve ez sajnos nem túl bíztató, akkor sem, ha az illegális letöltések aranykorát éljük. Olvastam, hogy a szakértők sem értik ezt az egészet, hiszen az album vagyes kritikákat kapott, kapott elegendő promociót is és Christina Aguilera neve és hangja már önmagában nézve is húzóerő az album megvételére.
2012. november 21. 11:42
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
Pedig aztán jobb mint a Bionic című lemeze.Nem is értem ezeket a kritikusokat,talán süketek? :OOO Nekem bejön az album,van pár szám amit egyenesen imádok.A Lotus egy jó album,aki szereti hallgassa,aki nem az ne
D ennyi
2012. november 21. 15:49
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
2012. november 21. 22:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.11.21. 10:10)
Sajnos a rosszakarók kívánsága teljesült.
A Lotus Amerikában nem teljesített jól (máshol se) az első héten a lemezeladási listákon. Szám szerint 73,408 darabot sikerült eladni a Lotusból az első héten, amely a 7. helyre lesz elegendő a Billboard 200-as listán. Egy közel 320 milliós lakosságú államra nézve ez sajnos nem túl bíztató, akkor sem, ha az illegális letöltések aranykorát éljük. Olvastam, hogy a szakértők sem értik ezt az egészet, hiszen az album vagyes kritikákat kapott, kapott elegendő promociót is és Christina Aguilera neve és hangja már önmagában nézve is húzóerő az album megvételére.
És ilyenkor tudod mi a szánalmas? Az, hogy a Vájn Direksön Take Me Home című lemeze sorra szinte minden albumlistán az első helyen debütált. (Ugye az is e héten jelent meg) Oké, lehet hogy a Lotus-nál van sokkal jobb Xtina lemez, na de azért ez már egy kicsit szomorú, hogy egy ilyen "bandára" vevők az emberek...
2012. november 21. 22:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2012.11.21. 22:02)
És ilyenkor tudod mi a szánalmas? Az, hogy a Vájn Direksön Take Me Home című lemeze sorra szinte minden albumlistán az első helyen debütált. (Ugye ez is e héten jelent meg) Oké, lehet hogy a Lotus-nál van sokkal jobb Xtina lemez, na de azért ez már egy kicsit szomorú, hogy egy ilyen "bandára" vevők az emberek...
Bazze, ván dájreksün - gondolod majd pont azok fognak bukni?
Én most kezdtem megszeretni X-tinát, és pontosan a Lotus miatt. Valószínűleg azért van, mert gondolom itt is sokan, köztük én is, egyszerűbbnek találtam interneten letölteni az albumot, minthogy megvegyem eredetiben több ezer forintért. X-tina a zenéjével inkább a felnőtteket célozza meg, ők pedig nem vásárolnak ész nélkül mindent össze-vissza. Amit tudnak, azt megszereznek ingyen, és Christina lemeze pont ebbe esik bele. Nem értem, hogy mi a probléma, miért nem megy ez az egész Christinának, pedig különleges a zenéje és kegyetlen a hangi adottsága. Talán az a baj, hogy nem tucatot játszik. Lásd Britney: rögtön elkezdte imádni mindenki, amikor a legújabb albuma tele volt agyon diszkósított, technósított sz*r dalokkal. X-tina zenéje pedig nem ilyen.
2012. november 21. 22:16
|
|
|
Idézet (Beyla @ 2012.11.21. 22:09)
Bazze, ván dájreksün - gondolod majd pont azok fognak bukni?
A kis tini p*nák mindent megvesznek, ami ván dájreksön, sőt még akár a tampont is megvennék, ha herike, zéjn meg a többiek feje lenne rajta.
Épp itt a gond: a rajongóik 99,9%-a szerintem csak azért veszi meg ezt az albumnak nevezett valamit, mert rajta van 5 nyomi gyerek. Megveszik, eldobják valahova, aztán élvezettel olvassák, hogy a Téjk Mi Hóm az első helyen debütált a mittudoménmi listán.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.