Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.16. 22:03)
Egy oka van, a szerző maga, aki kirakja a saját irományait

Örülj, hogy egyáltalán a tied is megjelent. Korábban ha nem tetszet neki valami vagy negatív cikk született a kedvencéről, nemes egyszerűséggel törölte, ám miután szóltam egy másik hyrszerkesztőnek és újra beküldtem - 10 perc múlva megjelent.
Rendszeresen panaszkodtak többen is, hogy írnak egy tartalmas hosszabb lélegzetű cikket ami nem jelenik meg, majd ugyanaz 5 sorban elökerült by prézlike.
Hogy hogy került ilyen beosztásba, máig nem érti senki sem. A 600 cikkből, ha egy tag küldenébe, 60 sem jelent volna meg. 6-8 soros 'valamik' széthúzva 3 bekezdésbe, hogy ne dobja vissza a rendszer ...
Lassan már az illetékesen kívül a legutolsó tegnap regisztrált tag is észerveszi, hogy rohadtul nem klappol valami.
Én úgy egy hónapja küldtem be egy cikket a kedvenc sorozatommal kapcsolatosan, hogy újra elkezdődik a vetítése olyan fél éves szünet után. Hosszú, kidolgozott, tartalmas cikk volt képekkel és videókkal együtt. Nagyon felb*szta az agyamat, hogy egy k*rva hét alatt senki sem nézte meg, és persze, hogy mivel premierre íródott, a cikk már nem volt érvényes, és lazán nyomott egy DELETE gombot, mert ő inkább a három soros sz*ros cikkeivel volt elfoglalva. Na, akkor mondtam azt, hogy én többet cikket nem írok ide. Minek, ha mindenki a saját irományaival van elfoglalva, pláne úgyhogy a cikk megírása igénybe vett egy teljes hétvégi délutánt?! Akkor inkább tanultam volna, és nem erre pazaroltam az időt. Valakinek véletlenül kevesebb, rögvest visszadobják, és nem prézli ellen akarok beszélni, de k*rva idegesítő az, hogy az ő által megkreált cikkek 60%-a nem áll többől, mint öt sor, sőt jó, ha áll öt sorból.
Azt meg egyenesen gyomorforgatónak találom, hogy sztárokat járatunk le, mert nekünk nem szimpatikus. Én sem voltam oda soha sem Isten igazán X-tináért, de azt el kell ismernem, hogy ez a nő tud valamit. Britney még a mai napig is nagy kedvencem, de Britney ide, Britney oda... soha sem lesz akkora tehetség, mint Christina, és soha sem lesz olyan hangi adottsága. Britney jókor volt jó helyen, felkarolták és egy időben nagyon sokat sztárolták. X-tina viszont önerőből jutott el oda, ahol most tart. Fel nem foghatom, hogy valaki, hogyan kutakodhat olyan után, akit rühell, ráadásul még írjon is róla!

Ilyenkor jut eszembe, hogy az ilyen agyilag defektes?

X-tina egy gyönyörű énekesnő, hangi adottsággal, kisurgárzással és megannyi lehetőséggel. Attól meg egyenesen röhögőgörcsöt kaptam, hogy téjlor szvift nagyobb név, mint Christina.XD Ez már csak a jéghegy csúcsa volt.XD Ha az emberi hülyeség fájna, egyenesek már rég belehaltak volna. Tetszik, hogy megint olyan embörkék osztják a nem létező eszüket, akik még pelusba kakiltak és pisiltek, amikor Christina Aguilera már elismert sztár volt a szakmájában. Nonszensz és nevetséges az, amikkel egyenesek itt érveltek. Szánalmas.XD