Starity

Christina Aguilera új albuma is megbukott

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 16. 21:31 #81
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (katara @ 2012.11.16. 21:19)
szerintem direkt nem nyomják annyira... mert para van... hogy milyen lesz/lenne a fogadtatása. ha nagyban tolják, h "heló itt az új lemez", arra azonnal rárepülnek az anti-x-ek is és uaz lesz/lenne mint a bionicnál: azt sem érné meg, h meghallgassák, hanem rögtön mindenki a kukába b*szná, mert nem trendi dolog "sz*r" dolgokat hajtani. inkább rábízzák az időre. a legjobb reklám a vevői elégedettség. ha vki meghallgatta és elnyerte tetszését (bmilyen úton, módon), tudja ajánlani másoknak. lassú víz partot mos.

Végül is van benne logika...
Ezért utálom azokat, akik mindenben csak a rosszat keresik. Ha nem promotálják, és "kevés" eladást produkál egy lemez, akkor abba kötnek bele. Ha pedig nagy a népszerűsítés, és nagy eladásokat produkál akkor meg elkezdik, hogy "Jaj, nem is olyan jó ez a lemez, nem értem miért ennyien vevők rá' stb stb stb.. sleep.gif glare.gif
3 felhasználónak tetszik: Mia, MadHatter, Luckie
2012. november 16. 21:32 #82
ItsMilan
ItsMilan
visszatérő vendég

StátuszParty & Bulls#!t
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 243
Csatolások: 0
Azonosító: 148670
Olvasni luxus, ugye?

LyricsGirlDankaki írta:
Lehet, hogy még nem akkora sikere van, mint a One Direction-nak, de ki tudja mi lesz még később?! Korai bukásról beszélni...
2012. november 16. 21:34 #83
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Kár egyelőre azon vitázni, mennyire sikeres az album, ami éppenhogy csak megjelent. Az viszont tény, hogy Christina már legenda, bármilyen albumot is ad ki a kezéből. Chernek és Madonnának is voltak olyan lemezei, amik gyengébb kritikát kaptak és nem fogytak annyira, viszont több évtized után is mindenki tudja, kik ők, még mindig tudnak teljesíteni. Lehet, hogy a tinik nem ismerik őket, de ez nem jelent semmmit. Ők már legendák, akárhány Selena és Miley vinnyog is a toplisták tetején.
8 felhasználónak tetszik: katara, Im a SlaveForBritney, MadHatter, Pöttömke, Mia, Black Hearth2, Törpemókus, Luckie
2012. november 16. 21:37 #84
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
@"pedobear, pedobear"... lépjél már tovább.
9 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Glamster, Pöttömke, Adrianna, Mia, Black Hearth2, An_d_a, MadHatter, Luckie
2012. november 16. 21:41 #85
- törölt felhasználó -    
Jolie_77 pontosan,így igaz, katara XD "pedobear"(ItsMilan) mire eltelik annyi idő hidd el senki nem ogja tudni a nevét XD
2012. november 16. 21:42 #86
- törölt felhasználó -    
ItsMilan de sajnos hangja akkor sem lesz olyan,bármennyi idő is teljen el ! biggrin.gif
2012. november 16. 21:48 #87
Nicholette
Nicholette
új tag

StátuszA red körömlakk nagyon szexi ;D
Hozzászólás: 9
Azonosító: 189578
Azért a régi dalaiban több élet volt, sajna ő sem ugyanaz bármennyire is toposzos voltam. Hol a Beautiful-t v. a Hurt-öt éneklő tehetség már...
2012. november 16. 21:58 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2012.11.16. 21:34)
Kár egyelőre azon vitázni, mennyire sikeres az album, ami éppenhogy csak megjelent. Az viszont tény, hogy Christina már legenda, bármilyen albumot is ad ki a kezéből. Chernek és Madonnának is voltak olyan lemezei, amik gyengébb kritikát kaptak és nem fogytak annyira, viszont több évtized után is mindenki tudja, kik ők, még mindig tudnak teljesíteni. Lehet, hogy a tinik nem ismerik őket, de ez nem jelent semmmit. Ők már legendák, akárhány Selena és Miley vinnyog is a toplisták tetején.

Pontosan. beer.gif

Cher lemezei gyakorlatilag kereskedelmileg végigbukták a 90's éveket, mégis annyi de annyi sláger köszönhető neki abból a korszakból. Majd az évtized végén előállt a Believe c. albumával és a többi gyakorlatilag könnyűzenei történelem. Madonna (szerintem) 2 legjobb lemeze (Erotica, Bedtime Stories) is megbukott kereskedelmileg, mert lehúzták a kriktikusok, anélkül, hogy végighallgatták volna. "Hormonszagú giccsnek" titulálták. Majd később elővették és zseniálisnak tartották őket, tele könnyűzenei újításokkal, szokatlan erotomán hangzással. Később vették bennük észre az értékeket, zseniálisnak tartották őket. Nagyon bízom benne, hogy Christina Lotusa is így fog járni.
12 felhasználónak tetszik: MadHatter, Jolie_77, katara, Im a SlaveForBritney, Meoww, Glamster, Lizania, Pöttömke, Mia, Black Hearth2, An_d_a, Luckie
2012. november 16. 22:03 #89
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (katara @ 2012.11.16. 19:32)
azt se nagyon vágom, h a szerkesztőségnek mi oka volt rögtön a megjelenést követően bukásról számot adni?

Egy oka van, a szerző maga, aki kirakja a saját irományait pardon.gif Örülj, hogy egyáltalán a tied is megjelent. Korábban ha nem tetszet neki valami vagy negatív cikk született a kedvencéről, nemes egyszerűséggel törölte, ám miután szóltam egy másik hyrszerkesztőnek és újra beküldtem - 10 perc múlva megjelent.
Rendszeresen panaszkodtak többen is, hogy írnak egy tartalmas hosszabb lélegzetű cikket ami nem jelenik meg, majd ugyanaz 5 sorban elökerült by prézlike.
Hogy hogy került ilyen beosztásba, máig nem érti senki sem. A 600 cikkből, ha egy tag küldenébe, 60 sem jelent volna meg. 6-8 soros 'valamik' széthúzva 3 bekezdésbe, hogy ne dobja vissza a rendszer ...
Lassan már az illetékesen kívül a legutolsó tegnap regisztrált tag is észerveszi, hogy rohadtul nem klappol valami.
14 felhasználónak tetszik: katara, Meoww, Glamster, Beyla, MadHatter, Lizania, Pöttömke, Adrianna, Mia, Black Hearth2, Im a SlaveForBritney, An_d_a, LULUPeas, Luckie
2012. november 16. 22:05 #90
katara
katara
visszatérő vendég

a próféta szóljon belőled Norah! na meg még a Bionicot is vegyék ugyanígy számba. megérdemli az a lemez is a figyelmet.
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Mia, Black Hearth2, Luckie
2012. november 16. 22:31 #91
katara
katara
visszatérő vendég

Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.16. 22:03)
Egy oka van, a szerző maga, aki kirakja a saját irományait pardon.gif Örülj, hogy egyáltalán a tied is megjelent. Korábban ha nem tetszet neki valami vagy negatív cikk született a kedvencéről, nemes egyszerűséggel törölte, ám miután szóltam egy másik hyrszerkesztőnek és újra beküldtem - 10 perc múlva megjelent.
Rendszeresen panaszkodtak többen is, hogy írnak egy tartalmas hosszabb lélegzetű cikket ami nem jelenik meg, majd ugyanaz 5 sorban elökerült by prézlike.
Hogy hogy került ilyen beosztásba, máig nem érti senki sem. A 600 cikkből, ha egy tag küldenébe, 60 sem jelent volna meg. 6-8 soros 'valamik' széthúzva 3 bekezdésbe, hogy ne dobja vissza a rendszer ... 
Lassan már az illetékesen kívül a legutolsó tegnap regisztrált tag is észerveszi, hogy rohadtul nem klappol valami.

erre már nem tudom mit lehetne reagálni...
1 felhasználónak tetszik: Adrianna
2012. november 17. 02:14 #92
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.16. 22:03)

Én úgy egy hónapja küldtem be egy cikket a kedvenc sorozatommal kapcsolatosan, hogy újra elkezdődik a vetítése olyan fél éves szünet után. Hosszú, kidolgozott, tartalmas cikk volt képekkel és videókkal együtt. Nagyon felb*szta az agyamat, hogy egy k*rva hét alatt senki sem nézte meg, és persze, hogy mivel premierre íródott, a cikk már nem volt érvényes, és lazán nyomott egy DELETE gombot, mert ő inkább a három soros sz*ros cikkeivel volt elfoglalva. Na, akkor mondtam azt, hogy én többet cikket nem írok ide. Minek, ha mindenki a saját irományaival van elfoglalva, pláne úgyhogy a cikk megírása igénybe vett egy teljes hétvégi délutánt?! Akkor inkább tanultam volna, és nem erre pazaroltam az időt. Valakinek véletlenül kevesebb, rögvest visszadobják, és nem prézli ellen akarok beszélni, de k*rva idegesítő az, hogy az ő által megkreált cikkek 60%-a nem áll többől, mint öt sor, sőt jó, ha áll öt sorból.

Azt meg egyenesen gyomorforgatónak találom, hogy sztárokat járatunk le, mert nekünk nem szimpatikus. Én sem voltam oda soha sem Isten igazán X-tináért, de azt el kell ismernem, hogy ez a nő tud valamit. Britney még a mai napig is nagy kedvencem, de Britney ide, Britney oda... soha sem lesz akkora tehetség, mint Christina, és soha sem lesz olyan hangi adottsága. Britney jókor volt jó helyen, felkarolták és egy időben nagyon sokat sztárolták. X-tina viszont önerőből jutott el oda, ahol most tart. Fel nem foghatom, hogy valaki, hogyan kutakodhat olyan után, akit rühell, ráadásul még írjon is róla! blink.gif Ilyenkor jut eszembe, hogy az ilyen agyilag defektes? bolond.gif X-tina egy gyönyörű énekesnő, hangi adottsággal, kisurgárzással és megannyi lehetőséggel. Attól meg egyenesen röhögőgörcsöt kaptam, hogy téjlor szvift nagyobb név, mint Christina.XD Ez már csak a jéghegy csúcsa volt.XD Ha az emberi hülyeség fájna, egyenesek már rég belehaltak volna. Tetszik, hogy megint olyan embörkék osztják a nem létező eszüket, akik még pelusba kakiltak és pisiltek, amikor Christina Aguilera már elismert sztár volt a szakmájában. Nonszensz és nevetséges az, amikkel egyenesek itt érveltek. Szánalmas.XD
13 felhasználónak tetszik: katara, Jolie_77, MadHatter, Im a SlaveForBritney, Lizania, Pöttömke, Adrianna, Mia, Black Hearth2, An_d_a, _ToTo_, Glamster, Luckie
2012. november 17. 08:14 #93
- törölt felhasználó -    
én a lotus megjelenéséről,még aznap írtam 2 cikket is,de egyik sem került ki,másnap megnéztem még élt bennem halványan a remény....de semmi,utána később láttam katara cikkjét,akkor azt mondtam,jobb is hogy ezt rakták fel mint az enyémet,hosszú kidolgozott tartalmas profi munka!ha ilyet raknak ki a általam jónak titulált cikkemmel szemben azt mondom igazuk van!de az amikor valaki dolgozik vele sokat,és időt szán rá,és kidolgozza...hogy ahelyett egy ilyen összecsapott ahogyan Beyla is megfogalmazta jóesetben 5soros cikket (tartalom,valóságalap)nélkül jelentessenek meg....enyhén szólva szánalmas
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Mia, _ToTo_, Black Hearth2, MadHatter, Luckie
2012. november 17. 10:37 #94
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Engem most így elsőre csak az érdekelne, hogy ebben a valószínűleg nem pontos adatban milyen eladás szerepel? Csak a lemezboltokban cd-n értékesített albumok szerepelnek, vagy az online is benne van már? Mert ha az előbbi, akkor nem beszélhetünk bukásról.

Korábban már kifejtettem, hogy pont azért kedvelem egyre jobban Christinat, mert az őt ért kritikákra magasról tesz, és nem egy mesterséges ideának akart megfelelni, hanem a saját mércéinek. És a lényeg, a hangja nem változik, bármilyen stílust énekeljen is.

Idézet (mayaa. @ 2012.11.16. 17:40)

Ki venne meg egy albumot több ezer forintért, ha a netről is le lehet tölteni ingyen? mellow.gif Szerintem emiatt buknak meg sorra az albumok, nem a minőségük miatt..persze ez csak az én véleményem pardon.gif

Ami alapjában véve sajnálatos dolog. Nem mondom, hogy minden megjelent album megéri az árát, de azért manapság is van néhány, amit igenis megéri megvenni. Persze nem feltétlenül kell az első napon, vagy a legdrágább üzletben vásárolni, nyilván a pénznek senki nem ellensége.

Idézet (ItsMilan @ 2012.11.16. 21:30)

De azt is nézd már meg, hogy Taylor most hol tart.. amire annyi ideje lesz a szakmában, mint Xtina, hidd el, sokkal szebb eredményei lesznek!

Nem tudom, hogy került ide Taylor Swift, meg az 1D, de - legalábbis az én szememben - sem Swift kisasszony, sem az 1D nincs egy szinten Christina Aguileraval. Egyszerűen Taylor Swift hangja annyira jellegtelen, hogy eddig egyetlen számával nem tudott meggyőzni a tehetségéről, pedig többször is megadtam neki az esélyt. Az 1D meg nagyon nem az én világom. Azt viszont leszögezném, hogy ettől függetlenül lehetnek ők nagyon jó előadók, csak nekem nem jön be egyik sem.
10 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Lizania, Jolie_77, MadHatter, Im a SlaveForBritney, Mia, Black Hearth2, _ToTo_, Glamster, Luckie
2012. november 17. 10:55 #95
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Amúgy az egyik kedvencem, amikor két teljesen más stílusban mozgó előadót hasonlítanak össze. Taylor és Cristina kicsit sem hasonlító stílusban énekel. Most akkor minek összehasonlítani könyörgöm??? Hogy az 1D-ről már ne is beszéljünk rolleyes.gif
_ToTo_ állításával Prézli-ről teljesen egyetértek tud furcsa dolgokat csinálni, de ez ellen semmit nem tehetünk, maximum ha Freeze visszavonja a hírszerkesztői posztját, de ez úgy sem fog megtörténni, szóval felesleges ezen vitatkozni. Ő ilyen, mindenkinek fel tűnt, nem tudunk ellene tenni. Nem tudom, hogy az én történetemben ő volt-e a ludas, de annyi biztos, hogy sok rossz cikket küldtem én már be, megértettem miért utasították el, 1 kivételével. Egy sorozatról írtam, aminek a premierje júniusban lett volna, de a csatorna átrakta júliusra. Megírtam, de 1 hét porosodás után, törölve lett, pedig még aktuális volt, jól megfogalmaztam és más sem írta meg. De szerintem mindenkinek voltak már bajai ilyen téren. Ritkán szánom el magam a cikkírásra, de akkor mindent beleadok. Na és akkor volt olyan cikkem is, amit ugyan a nevem alatt jelent meg, de nem én írtam, mivel az egész át lett fogalmazva és a kép is ki lett cserélve. Ezt csak azért írtam le, mert mindenkinek voltak ilyesmi problémái, de felesleges ezen lovagolni. A cikk hülyeség és oké, hogy forrás is volt, de az sem volt normális aki az eredeti cikket megfogalmazta.
4 felhasználónak tetszik: Mia, Pöttömke, katara, Luckie
2012. november 17. 13:08 #96
Edeee...
Edeee...
visszatérő vendég

StátuszA Beutiful lie : I Never Die
Hozzászólás: 497
Azonosító: 166310
Norah

Forrás: http://starity.hu/magazin/33233-christina-aguilera-uj-albuma-is-megbukott/#ixzz2CTsjedKq

Azért Madonna Erotica és Bedtime Stories c lemezeit bukásnak nevezni enyhén szólva is túlzás ...Mind2 közel 10 milliós példányban fogyott világszerte
2012. november 17. 13:09 #97
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Komolyan mondom, komolyabb összeget tettem volna rá, hogy a kedves prézli írta ezt a magasröptű cikket. biggrin.gif Zseniális. Hogy valaki ilyen szinten legyen szánalmas, az már azért nem semmi.
A legviccesebb az egészben pedig, hogy te, kedves prézli saját magadat járatod le széltében-hosszában a fórumon, ráadásul napi rendszerességgel ezzel a fröcsögéssel, amit folyamatosan produkálsz. Unalmasan telhetnek a hétköznapjaid. wink.gif

Hogy a témához is szóljak: szintén nevetséges. Nem fogom leírni századjára én is, hogy ezek még abszolút korai adatok, mert szóra sem érdemes. Ez az album közel sem olyan rossz, ahogyan azt sokan szeretnék bizonygatni. Nyilvánvalóan nem egy Stripped, a stílusa is teljesen más a kettőnek, de a maga nemében igenis remek lett. Az eladásokat meg emlegessük egy hónap múlva akár, de most még olyan felesleges... Két nap mire elég? Maximum ennyire, hogy a hater-ek összedörzsölhessék a tenyerüket nagy megelégedettségükben, hogy "ugye ők megmondták".
12 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Adrianna, Pöttömke, _ToTo_, katara, MadHatter, joe_r, Glamster, Lizania, Meoww, ItsLénaa, Luckie
2012. november 17. 13:47 #98
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Nem gondoltam volna,h ekkora lesz egy ilyen cikknek a visszhangja...Azt már megszoktam,h a 1D-s cikkeknél vannak ilyesmik,de ez kissé meglepett.
Én,mint XTina rajongó,nem is az,h sértőnek érzem rá nézve a cikket,hanem alaptalannak tartom.Ha mondjuk fél év után születne egy ilyen cikk,akkor oké,azt mondom,igaza van az írónak,és nem lett sikeres az album.De így nem látom igazságosnak vele szemben azt,h bukottnak legyen titulálva a Lotus.
Lehet,h Christina nem annyira a mai "követeléseknek" tesz eleget,és nem felel meg mások elvárásainak,de attól még egy igenis hihetetlen tehetséges nő,akárki akármit mondjon.
11 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Adrianna, Black Hearth2, Mia, katara, MadHatter, Glamster, Lizania, Beyla, ItsLénaa, Luckie
2012. november 17. 14:43 #99
BlackLisax3
BlackLisax3
visszatérő vendég

StátuszHe gave her 14 roses; 13 real & 1 fake. He said: i will love you until the last.
Hozzászólás: 116
Csatolások: 18
Azonosító: 189820
Szeritem tehetséges csak meg kell szoknia az embereknek smileeee.gif
2012. november 17. 15:37 #100
- törölt felhasználó -    
4 napja jelent meg...sleep.gif Ennyi idő alatt még nem lehet megállapítani,hogy bukás-e vagy sem...sleep.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok