People's Choice Awards 2013: íme a jelöltek
2012. november 18. 15:09
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
de jó annyira örülök,hogy jelölték a sötét lovag: felemelkedést és Selena Gomezt meg Johnny Deppet
2012. november 19. 13:50
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Film kategórián belül szerintem egyértelműen a Bosszúállók az Éhezők Viadala és a Sötét Lovag: Felemelkedés közül kerül majd ki a győztes. Én inkább Bosszúállók és Éhezők Viadala párharcot jósolok, de Batmant se tudom kizárni
Sorozatok közül szinte biztosra mondom a Vampire Diaries-t.
ZENE kategóriával egyetlen ici-pici problémám akad: Mégis mit keres ott Selena Gomez?
A (szerintem) leggázabb az egészben, hogy mindenki tudja, hogy nulla hanggal rendelkezik, mégis szinte biztosra veszem, hogy nyerni fog valamit, mert a fanjai megszavazzák...
"A szervezők kíváncsiak arra is, vajon ki rendelkezik legnagyobb rajongótáborral" -Csak arra kíváncsiak, semmi másról nem szól ez az egész.
Ó, és a végére: hajrá Johnny Depp és Robert Downey Jr.
Sorozatok közül szinte biztosra mondom a Vampire Diaries-t.
ZENE kategóriával egyetlen ici-pici problémám akad: Mégis mit keres ott Selena Gomez?
"A szervezők kíváncsiak arra is, vajon ki rendelkezik legnagyobb rajongótáborral" -Csak arra kíváncsiak, semmi másról nem szól ez az egész.
Ó, és a végére: hajrá Johnny Depp és Robert Downey Jr.
2013. január 12. 14:19
|
|
tacsilove01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 159759 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: