Már az elején gyanús volt az ügy. A műsor beharangozásakor kiderült, hogy a Farmers Wants a Wife címmel külföldön nagy sikerrel futott valóságshow-t tették át “magyarba” – ezzel garantálva is lett az elbaltázása, jó magyar szokás szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így házasodnának a gazdák
2012. november 15. 14:39
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
A második nő a szilikon melleivel pont úgy néz ki, mint aki reggeltúl estig tyúkokat szeretne etetni, és kapával a kezében rohangálni a kertben.
Adatlapot mikortól lehet csinálni a pärasztreality főhősnőinek? Csak nehogy két év múlva valamelyiket viszontlássuk majd az x Faktorban.
Adatlapot mikortól lehet csinálni a pärasztreality főhősnőinek? Csak nehogy két év múlva valamelyiket viszontlássuk majd az x Faktorban.
2012. november 15. 14:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Most itt mi a gyanús??? 3 oldalt ír az egészről,de a lényeget meg nem rakja be... amúgy meg szinte mindenhol a csalások mennek... meg amúgy sem értem,hogy a második nőt miért választották be hiszen még talán fel sem ismeri kapát....!
2012. november 15. 14:52
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
És ez mért gyanús.....? mondja már el nekem valaki.
2012. november 15. 14:58
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Egyik nő sem úgy néz ki, mint aki a nagy szerelmet keresné, hanem inkább a zsetont az új Louis Vuitton táskára
Ennek a műsornak már a bemutatója is kész kabaré.
Pénz, ház, tanya, állatok, kocsik, pár millás mezőgazdasági gépek és a gazda eldarálja, hogy ő jóravaló leányzót keres, aki kedves, tud főzni, de legyen csinos. Ha bemutatja, hogy milyen vagyona van, hihető, hogy szerelemből foglalkoznak vele.
Némelyik nő fogadni mernék már a malac, ól, trágya szavaktól hazáig menekül.
Ennek a műsornak már a bemutatója is kész kabaré.
Pénz, ház, tanya, állatok, kocsik, pár millás mezőgazdasági gépek és a gazda eldarálja, hogy ő jóravaló leányzót keres, aki kedves, tud főzni, de legyen csinos. Ha bemutatja, hogy milyen vagyona van, hihető, hogy szerelemből foglalkoznak vele.
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2012. november 15. 14:59
Ez csak valami poén cikk, ugye?
Ennyire azért még Magyarország sem tart lent, hogy ilyen típusú műsor menjen. Előrébb lett hozva április 1.?
2012. november 15. 15:03
Cynthia egyetértek :'D
Amúgy a saját véleményem meg az hogy ez egy megszervezett idióta műsor. Mást nem igazán tudnék Én erre mondani.
Amúgy a saját véleményem meg az hogy ez egy megszervezett idióta műsor. Mást nem igazán tudnék Én erre mondani.
2012. november 15. 15:43
Nagyon nem érdekel,hogy máshol más néven megy.Én szeretem.Ez van.Nem érdekel.Egyes embereknek nincs jobb idejük,csak az,hogy mások után nyomozgassanak! -.-
2012. november 15. 15:54
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Valamivel még jobb mint alekfos, meg az a 2 vén trotty macakeresője. Leaglább megtaníthatják őket művelni a földet, ganét lapátolni stb.
2012. november 15. 16:02
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet
Aztán, mikor Szilveszter gazda hívta etetni a lányokat – szerintük hajnalok hajnalán – megkérdezte egyikük az istállótól kb. harminc méterre: „Kocsival megyünk?” Na, ekkor kellett volna egy buszra felrakni a szépségeket.
Nee XDD...
Utálom az ilyen műsorokat...Az ilyenekben a szereplők úgy színészkednek, hogy az már Oscar gyanús.
Én az összes szereplőn áthajtanák egy traktorral, csak hogy hű maradjak a "gazda" élethez.
2012. november 15. 16:05
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Tegnap a végére oda kapcsoltam, és egy szőke csj ült valami istálló közepén és pizzát evett, és közbe a fején mászott egy légy, és akaratlanul elkezdtem röhögni:D
Amúgy jó ez a cikk, tetszik a stílus!
Amúgy jó ez a cikk, tetszik a stílus!
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.