Lánykérés miatt szakított Selena Gomez és Justin Bieber?
2012. november 15. 15:19
Az valószínű, hogy nagyrészt érdekkapcsolatról van/volt (lesz?) szó, de túlzásokba nem kellene esni. Nem hiszem, hogy egy elutasítás után még egyszer megkérte volna a kezét..Ez már abszurd egy kicsikét.
2012. november 15. 15:21
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Én mindíííííííííg tudtám h itten nem stimmel valami.. teljesen megértem Selenát. De ha Justin ennyire szereti miért nyilatkozta azt egyszer h Selena túl jó hozzá?-.- nem értem ezt a csávót. Mondjuk nem tudom mi igaz ebből a cikkből és mi nem de ez megmagyarázná a szakítást..
2012. november 15. 15:21
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Mennyivel több értelme van így a dolognak
Mióta összejöttek, ha valahol közös képet látok róluk, vagy olvasok egy cikket elgondolkodok hogy miért van selena justinnal... így már értek mindent.
és szerintem jól tette selena hogy szakított.. már ha tényleg így van..
Amúgy meg, mi az hogy justin a nagyobb sztár??? szerintem marhára nem így van.. justin szerintem minden, csak nem sztár..
Amúgy meg, mi az hogy justin a nagyobb sztár??? szerintem marhára nem így van.. justin szerintem minden, csak nem sztár..
2012. november 15. 15:22
|
|
Nikkiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 149860 offline
|
An_d_a
Nem ők az elsők és az utolsók,akik érdekkapcsolattal "népszerűsítették" magukat.Bár én ezt a kezdetektől fogva így gondolom,nekem nem kellett ehhez ezt a cikket megírni
Viszont szerintem már le lehetne szállni a témáról.Vége van,kész,pont.A "páros" fanatikus rajongói meg tegyék túl magukat rajta,h az "álompárjuknak" nincs többé
ezzel teljesen egyetértek:D szép megfogalmazás:D:)
Nem ők az elsők és az utolsók,akik érdekkapcsolattal "népszerűsítették" magukat.Bár én ezt a kezdetektől fogva így gondolom,nekem nem kellett ehhez ezt a cikket megírni
Viszont szerintem már le lehetne szállni a témáról.Vége van,kész,pont.A "páros" fanatikus rajongói meg tegyék túl magukat rajta,h az "álompárjuknak" nincs többé
ezzel teljesen egyetértek:D szép megfogalmazás:D:)
2012. november 15. 15:33
Már mindent kitalálnak! Hagyják őket levegőhöz jutni egy kicsit, elöbb utóbb nyilatkoznak majd.
2012. november 15. 15:37
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Én inkább majd tőlük tudom meg az igazat, mondjuk nem is annyira érdekel ez az egész sztori
2012. november 15. 15:52
Hát Selenának lehetett volna annyira esze hogy nem jár
2012. november 15. 15:55
|
|
Seli99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 133500 offline
|
Ha ez igaz, akkor az egyszer biztos, hogy Selenáról is meg van a véleményem.. Az oké, hogy visszautasította Justin-t, mert az ő dolga. De szerintem fedősztorit kitalálni, hogy fedje Selenát, már sok volt. Nem igaz, hogy nem tudott volna fedősztori nélkül is meglenni Selena.. Ennyire fájdalmas az igazság? Azért emberek, hova süllyed ez a világ.. És még sokan Selenát pártolják. Nekem semmi bajom nem volt vele, de szerintem ezt nagyon elb*szta.. Justin mellet állok..
2012. november 15. 15:58
Szerintem nem volt gonosz Selenától, mert ahhoz, akit nem szeretek, de muszáj volt járnom vele, én sem kötném össze az életem...! Amúgy meg abból a szempontból sajnálom Justint, de tudhatta volna, hogy ez csak a népszerűség miatt volt...és nem szerelemből.
2012. november 15. 15:59
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hát szerintem ez is hülyeség. Bár fogalmam sincs mi az igazság, a lényeg, hogy Selena boldog legyen akárkivel is. Nincs bajom Justinnal, csak szerintem nem illenek össze.
2012. november 15. 16:00
Nyilván azért féltékenykedett Palvin Barbira.
Egy a baj: Ütik egymást a történetek.
Egy a baj: Ütik egymást a történetek.
2012. november 15. 16:02
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Jó tudom, a rajongóknak jól esik tudni mi történt kettőjük között ami ide vezetett, de szerintem nem kell ennyire ezen csámcsogni.. szakítottak. Szerintem békén kéne hagyni mindkettőjüket..
2012. november 15. 16:03
|
|
Seli99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 133500 offline
|
Alex Russo, szerintem meg gonosz volt tőle. Justin tényleg szerette őt, és Selena akkor meg úgymond a végén már csak kihasználta Justin hírnevét. Mindig is tudtam mondjuk, mert észrevehető volt, hogy Sel nem igazán rajong Justinért úgy, mint Jus Selenáért. Igen, igazad van, hogy akit nem szeretsz azzal nem kötöd össze te sem az életed. Na de akkor megint ugyan oda lyukadunk ki, hogy ha nem szeretem azt a valakit, akkor nem hozom kínos helyzetbe sem magam, sem őt, és inkább véget vetek a kapcsolatnak..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: