Lánykérés miatt szakított Selena Gomez és Justin Bieber?
2012. november 15. 14:05
Hát ez...
Már látom előre h pár nap múlva egy teljesen más sztorival állnak majd elő. Nem h megvárnák míg Selena és Justin nyilatkozik..nem találgatnak, komolyan szánalmasak.
2012. november 15. 14:06
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Kiváncsi vagyok, hogy ebből mi igaz! De ha Selena tényleg csk érdekből volt Justinnal akkor most nagyon megutáltatta magát velem
2012. november 15. 14:10
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
az emberek szoktak hazugságokat össze hordani főleg ilyen pletykákban,és én nem hiszem hogy Selena ilyet jelentett volna ki...
2012. november 15. 14:17
Istenem már, még mit nem lehet kitalálni? komolyan mondom ..
Egy az, hogy JUSTINKA kevert a táncosával meg még pár csajjal flörtölt Selena fétékeny volt ezért volt a sok veszekedés, miután volt a Barbis dolog azután volt a szakítás. De egyébként nem vágom Barbarának párja van és csak egy kép volt. De nem ez nem lényeg, twitteren is viggasztalja Selenát demi. úgyhogy ezt nem nevezném érdek kapcsolatnak.
de persze mindenkinek meglehet a véleménye, csak már ezt kicsit túlzásnak vallom amit ők írtak le.
Egy az, hogy JUSTINKA kevert a táncosával meg még pár csajjal flörtölt Selena fétékeny volt ezért volt a sok veszekedés, miután volt a Barbis dolog azután volt a szakítás. De egyébként nem vágom Barbarának párja van és csak egy kép volt. De nem ez nem lényeg, twitteren is viggasztalja Selenát demi. úgyhogy ezt nem nevezném érdek kapcsolatnak.
de persze mindenkinek meglehet a véleménye, csak már ezt kicsit túlzásnak vallom amit ők írtak le.
2012. november 15. 14:21
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Az érdekkapcsolatot elhiszem, de azt, hogy Justin megkérte volna Selena kezét...hát azt már nem annyira
2012. november 15. 14:28
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Ennél nagyob hazugságot nem tudtak volna kitalálni?!
miért nem azt írták,hogy azért szakitottak mert Justin akart 7 gyereket Selena pedig egyet sem
D ilyet én is ki tudok találni am meg egyeltalán nem kérte meg a kezét
)
2012. november 15. 14:38
|
|
Nóra Grimes Jedheadvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 180779 offline
|
hahahahahahahahahahaha XD
hát ez jó!!ez most komoly ilyet elég egyszerű kitalálni!
2012. november 15. 14:56
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
nem védeni akarom őket, de nem hinném hogy 2 évig csak érdekkapcsolatból jártak volna o.O
2012. november 15. 14:56
Tudtam, hogy csak érdekből vannak együtt! Mondjuk, ez eléggé átlátszó volt.
2012. november 15. 15:04
Nem tudom, ebből mennyi igaz, mindenesetre értelmesebb magyarázat lenne, mint hogy egy kép miatt szakítottak.
2012. november 15. 15:10
|
|
Fruuzsiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 184001 offline
|
jézusom:\ sajnálom Justint, ha most tényleg igaz.
2012. november 15. 15:13
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem ők az elsők és az utolsók,akik érdekkapcsolattal "népszerűsítették" magukat.Bár én ezt a kezdetektől fogva így gondolom,nekem nem kellett ehhez ezt a cikket megírni 
Viszont szerintem már le lehetne szállni a témáról.Vége van,kész,pont.A "páros" fanatikus rajongói meg tegyék túl magukat rajta,h az "álompárjuknak" nincs többé
Viszont szerintem már le lehetne szállni a témáról.Vége van,kész,pont.A "páros" fanatikus rajongói meg tegyék túl magukat rajta,h az "álompárjuknak" nincs többé
2012. november 15. 15:15
|
|
juditkaangeloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 184602 offline
|
pff.. csak nem érdekből jártak kb 2 évig!?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: