Lánykérés miatt szakított Selena Gomez és Justin Bieber?
2012. november 15. 13:05
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nagyon sajnálom,hogy szakítottak.Aranyosak voltak együtt.
2012. november 15. 13:17
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Hát végül is van egy igen fontos igazságalapja a sztorinak: érdekkapcsolat. Viszont, ha nem igaz, akkor gratulálni szeretnék a hír eredeti kitalálójának, elég nagy és élénk fantázia kellhet ilyet kitalálni.
2012. november 15. 13:17
|
|
Maite_Kristen Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 174627 offline
|
De akor Selena nem is szerette ot
2012. november 15. 13:21
Szerintem csak pletyka. Érdekkapcsolat? Lehet,hogy az volt,de szerintem csak a menedzserek erőszakolták rájuk. Lánykérés? Hagyjuk már.. Justinka hogy gondolhatta ezt, hogy az első hónapokban meg kéri Sel kezét. Meg is értem Selenát. ,,Kettejük közül Justin a nagyobb sztár." Ezt nem hinném. Am Sel jól tette,hogy kiadta a szűrét.
2012. november 15. 13:23
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jajj hagyják már ezeket a pletykákat!! nem azért mondom,de eddig se Selena se Justin még nem jelentették ki,hogy szakítottak... szóval most miről is van szó??!! SEMMIRŐL!!!!!!
2012. november 15. 13:30
Ezt most értsem úgy, hogy a hülye kis ribanc csak kihasználta Justint hogy híresebb legyen? Nekem ez jött le a sztoriból... Sajnálom Justint. Talál magának jobbat annál a kis ringyónál.!!
2012. november 15. 13:41
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Már megint Justin Bieber és Selena Gomez?? Most komolyan kit érdekelnek..jó biztos vannak olyan emberek akiket kiakaszt,hogy szakítottak meg minden..de engem nem érdekelnek az ilyen sztorik.. -.-""
2012. november 15. 13:43
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
az lesz, hogy justin intenzív csajozásba kezd, mire selena féltékeny lesz,majd rájön, hogy mindig is justint szerette, és visszakönyörgi magát.
ha szakítottak egyáltalán.
hát igen, kb ez lesz a következő hír.
am grat a hír eredeti kitalálójának a bámulatos fantáziájáért!
ha szakítottak egyáltalán.
hát igen, kb ez lesz a következő hír.
am grat a hír eredeti kitalálójának a bámulatos fantáziájáért!
2012. november 15. 13:44
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.15. 13:02)
Nem is Teri nénivel, hanem Józsi bácsival 
Mindkettővel, egyszerre... meglehet hogy egy ponton a tehén is beszállt.
2012. november 15. 13:48
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
en emberek mar akkor mondtam ezt, h ez nem erzelmi kapcsolat. Ezentul nekem nyilatkozhatjak, h szerettek egymast...
EN mondtam, mondtam annyiszor, h Selena ebbol csak hasznot fog huzni es nem erez semmi olyat...pff.. emlekszem mikor elkezdtek jarni, minden Selena korul forgott -.-azota is minden 2. nap van rola cikk mindenhol. Fhuu...sose szerettem ot, pedig mar egy idejekezdtem vele megbekelni..erre most kiderult, h igazam volt es sok embernek is.
Am ha ezekutan megfog jelenni egy cikk,h meg egyutt vannak..akkor felfordulok...es azok utan se fogom elhinni azt a nagyon nagy szerelmet. Azt meg eltudom kepzelni,h egy ido utan megszerette Justint,mert voltak aranyos kepeik.
azert nem csoda, hogy emberek miket kepesek bevallani a nagyobb hirnevert. Sztem Selena fele ennel se lenne nepszeruseg cimben ha nem lett volna Justinnal egutt.
Sorry a hosszu komiert : DDDDD
EN mondtam, mondtam annyiszor, h Selena ebbol csak hasznot fog huzni es nem erez semmi olyat...pff.. emlekszem mikor elkezdtek jarni, minden Selena korul forgott -.-azota is minden 2. nap van rola cikk mindenhol. Fhuu...sose szerettem ot, pedig mar egy idejekezdtem vele megbekelni..erre most kiderult, h igazam volt es sok embernek is.
Am ha ezekutan megfog jelenni egy cikk,h meg egyutt vannak..akkor felfordulok...es azok utan se fogom elhinni azt a nagyon nagy szerelmet. Azt meg eltudom kepzelni,h egy ido utan megszerette Justint,mert voltak aranyos kepeik.
azert nem csoda, hogy emberek miket kepesek bevallani a nagyobb hirnevert. Sztem Selena fele ennel se lenne nepszeruseg cimben ha nem lett volna Justinnal egutt.
Sorry a hosszu komiert : DDDDD
2012. november 15. 13:50
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
ja am az is erdekes, h Selena akkor volt egyutt Nick Jonassal, mikor Jonas Brothers volt az elen..aztan osszejott Taylor Lautnerrel, amikor a Twilight kezdodott, most meg Justin...
ki lesz a kovi?? Meg jo, h One Direction tagok britek...
ki lesz a kovi?? Meg jo, h One Direction tagok britek...
2012. november 15. 13:58
jó a cikk.
amúgy azlenne a legjobb ha keresnének maguknak valakit.mer má idegesítő egy csöppett.
2012. november 15. 14:01
|
|
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline
|
Hát nekem is megfordult még 1 éve hogy kamu kapcsolat de utána már neem ....s ha ez most tényleg kamu kapcsolat volt akkor sztm ittt Selenára vett rossz fényt mivel , nem akarom elhinni hogy elszínészkedtek a csókokat meg minden mást , ......
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: