Új szereplők érkeznek a Mátyás király térre
2012. november 15. 18:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nagy Sándorra kíváncsi leszek.Egyébként már a sorozat sem a régi.A színészek nagy része teljesen amatőr és nagyon bénán játszik.Egyedül Szőme Zoltán,Rékasi Károly és Ábrahá Edit miatt éri meg nézni.
2012. november 15. 18:41
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
hát ezt nem fogom nézni de eddig sem néztem
2012. november 15. 19:18
|
|
Vivien Vivike Hájasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 189510 offline
|
Most már nem azért de tök rossz már mindenki elmegy a Barátok közből na én már eszt sem nézem
2012. november 15. 19:24
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Utálom a sorozatot
2012. november 15. 19:52
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én örülök, hogy újra lecserélik Lindát. Szabó Kitti sosem volt a szívem csücske.
Amúgy nem értem, miért nem eleve olyan "gyerekszereplőt" válogatnak be tininek, aki már érettségi, netán továbbtanulás után van... Mennyivel egyszerűbb lenne, nem..? 
Engem leginkább az érdekel, hogy Andrist hogyan írják majd ki. Lehet, hogy Nagy Sanyi karakterének köze lesz hozzá..?
Engem leginkább az érdekel, hogy Andrist hogyan írják majd ki. Lehet, hogy Nagy Sanyi karakterének köze lesz hozzá..?
2012. november 15. 20:13
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Tőlem cseréljék le Kittit,úgy sem bírtam sohasem,de Petit kérem vissza
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: