Starity

Christina Aguilera újjászületése Lotus formájában

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 15. 17:36 #21
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
nem rossz biggrin.gif biggrin.gif
2012. november 15. 17:38 #22
- törölt felhasználó -    
Jó a cikk és a dalok is persze:) Bár még csak kettőt hallottam, de biztos jó a többi is smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: katara
2012. november 15. 17:48 #23
- törölt felhasználó -    
wiky96 igen azt én sem éértem hogy a kiadó miért nem promótálja,valahol ők rontják el az egészet,mert christina a kelleténél még talán jobban is próbálta promótálni,igen stripped félét harangoztak be,meg sokáig azt mondták hogy rock albumra kell majd számítani,ehhez képest inkább egy pop album lett.nekem ami a legérezhetőbb hiányosság a linda perry-vel való közös munka! imádom a számokat amiket együt írtak,beautiful,hurt candy man,lift me up,i'm ok,keeps getting better,the right man...és ez csak egy pár a hosszú sorból..és ahogy a neten olvasgattam ez másnak is hiányzik!ennek ellenére ezt is IMÁDOM! nekem talán a blanked page,best of me,just a fool tetszenek a legjobban...alapból szinte minden előadótól egy egy ballada szokott a kedvencem lenni általában,de összeségében azt kell hogy mondjam nekem tetszik és jó album lett,művészileg lightosabb mint pl a back to basics,és én nagyon szeretném azt a christinát még viszont látni,de nekem ő a legnagyobb példaképem,és minden munkáját tisztelem imádom,a lotusnak tetszik az üzenete amit közvetít,hogy sose add fel,legyél erős,túl lehet élni bármit-hiszen minden csak rajtad áll! a best of me-ből nekem abszoult az jött le hogy christina nagyon érzékeny,és valójában amit kifelél nem is mutat belül sebet ejt benne...gyönyörű a szövege...remélem most végre nagyobb sikereket ér el mint a bioniccal,megérdemli igazán!
2012. november 15. 18:28 #24
LadyHady
LadyHady
visszatérő vendég

StátuszFight For Your Dreams and Never Give Up!
Hozzászólás: 306
Csatolások: 709
Azonosító: 160477
szeretem xtinat
2012. november 15. 18:49 #25
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Huh.. sorry.gif Hát nem éppen ezt vártam! Tudni illik, hogy Christinát nagyon becsülöm és imádom, mint művészként mint pedig emberként. DE! valahol nagyon eltévedt azon a bizonyos úton huh.gif . Valahogy nem is igazán tudom megmondani hogy mivel van gondom, de nekem a Lotusról olyan elképzelésem volt; hogy egy tiszta, őszinte de kicsit talán visszafogottabb, balladásabb album lesz. Ehhez képest az egyik szám alatt folyamatosan azon gondolkodtam hogy most Madonna új lemezét vagy Christináét hallgatom?! Kicsit csalódott vagyok, és őszintén egyetértek Glamster-el. Már nem mostantól, de én is úgy érzem hogy Christina valahogy nem fejlődik művészként, pedig remek hanggal rendelkezik, de olyan érzésem van mintha ezeket a dalokat nem az ő hangjára szabták volna. Ettől függetlenül nem mondom azt hogy nem akar ő fejlődni, mert látszik hogy próbálkozik, és már sok stílusban megállta a helyét, de ez a pop-electro vonal számomra szörnyen lerontja az élményt. Hiteltelennek érzem az egészet... ejj Chris wacko.gif Nyilván, erről az albumról is idővel lesznek majd kedvenceim, de ha a Bionic volt a bukás, akkor ez egy double bukás lesz.
2012. november 15. 19:06 #26
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Annak ellenére, hogy én is kedvelem őt, nekem ez most nem tetszett. Nagyon furcsa, mert általában a lassúbb dalokat kedvelem egy Christina jellegű előadótól, itt viszont számomra az összes lassú dal unalmas és erőltetett volt, olyan, amit nem Christinától várnék. Nekem is pontosan az jött le, ami Glamsternek, hogy nem tudja használni a hangját. Pedig az előző albumainál sosem éreztem ilyet. A Stripped-en játszik vele, színes és kifejező, itt pedig csak az erőszakosságot hallom benne, és mindig ugyanolyan. A dalok sem tetszenek, a hangja...hülyeség lenne azt mondani, hogy nem tetszik, mert nem igaz, mert Christina, de ebben a formában inkább taszít az éneklési módja. És a téma is kicsit túl van már lihegve, túl sokszor van a képünkbe nyomva az erős vagyok, felálltam, nem tudsz megtörni dolog, ami szerintem ilyen mennyiségben sosem jó.
3 dal van, ami tetszett róla, de azok tényleg bejöttek, a Shut Up, a Make The World Move és a Circles. Ezt sem gondoltam volna, hogy pont ilyen jellegű dalok fognak tetszeni pont tőle. Valószínűleg mert ezekben nincs erőltetve a jól éneklek dolog és a jaj de gyönyörű dal lesz ez dolog sem. És a hangulatuk, maga a zene és a dallam is bejön nagyon.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2012. november 15. 19:14 #27
nadorgabor97
nadorgabor97
visszatérő vendég

Státuszjust close your eyes and enjoy the roller coaster that is life :-)
Hozzászólás: 307
Azonosító: 155714
szerintem nagyon jó album lett smileeee.gif
2012. november 15. 19:21 #28
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
nem azért, gondolom direkt így csinálták, de szerintem durva hogy nincs rajta a képen a nyaka, így teljesen ps szerű úgy legalább valósághűbb lenne kicsit... de ha nekik így tetszik hát jó.. xd amúgy jó hosszú cikk, nem rosszból de szerintem rajtam kívül még sokan úgy vannak hogy ha meglátják milyen hosszú neki se állnak elolvasni.. biggrin.gif
2012. november 15. 19:27 #29
- törölt felhasználó -    
bubblegum.. én meg nem akarok kötözködni igazán,de ha nem olvastad el a cikket,akkor minek kommentálsz alá???? kommentben a véleményedet kérik,de ha el se olvastad?! (úgy nehéz lesz véleményt formálni wink.gif )mellesleg akit érdekel az elolvassa,akit meg nem,az el se kezdje.szerintem semmi baj sincs a cikk hosszával,én többször is végig olvastam,mert egy igényes és elgondolkodtató írás,jó hogy ilyet is lehet még olvasni a starityn smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Black Hearth2, Im a SlaveForBritney, Meoww, Mia, Glamster
2012. november 15. 19:27 #30
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Igazából megszoktam, ha Christináról van szó, akkor az emberek rögtön két pártra szakadnak.. Azt viszont ne vonjuk már kétségbe, hogy ez a nő a 21. század egyik legnagyobb hangja. rolleyes.gif Bár az is igaz, hogy mégis az egyik legalulértékeltebb előadó a földön. Tény, hogy Christinának is voltak jobb korszakai, a Strippedes, és a Bionic-os korszaka példának okáért. De azok akik mindig is szerették, egy gyengébbre sikerült album miatt nem fognak kiábrándulni belőle. Akkor meg amikor olyat olvastam, hogy CHRISTINA NEM KÉPZETT ELŐADÓ, rögtön a szívemhez kaptam. Tájékoztatásul közlöm, hogy EZ A NŐ KISLÁNY KORA ÓTA ÉNEKEL. Aki pedig ilyen régóta folyamatosan képzi a hangját arra ne fogjuk már rá, hogy nem tud énekelni.. rolleyes.gif Mellesleg nem rég arról is cikkeztek, hogy Christina énektanárhoz jár, MERT JOBB SZERETNE LENNI. Minden ember aki csak él és mozog a földön, fejlődik, és nem vissza. Christina is. Egyébként ha már az új albumról van szó, akkor azt is megjegyezném, hogy a Your Body lehet, hogy első hallásra nem nyerte el a tetszésemet, de ma már rongyosra hallgatom...

Tetszik vagy sem; Christina Aguilera még mindig KIRÁLYNŐ. Még mindig Ő is aktívan részt vesz a dalai írásából, és még mindig igazi előadó. pardon.gif pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Im a SlaveForBritney, Mia, Black Hearth2
2012. november 15. 19:30 #31
- törölt felhasználó -    
Pöttömke ennyi smileeee.gif sosem tudnék kiábrándulni belőle!
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. november 15. 19:40 #32
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Szerintem ez az album fantasztikus lett, visszatérésnek tökéletes. Minden megvan rajta, ami egy jó lemezhez kell, vannak gyors, bulis, szexi számok és vannak lassú balladák, amikben Christina kiereszti az eszméletlen, emberfeletti hangját (ezt hiányoltam a Bionic-ról).

Írták előttem páran, hogy nekik nem jön be Chris hangja, mert túl agresszív, nekem viszont pont ez tetszik itt. Ha elég hangosra hangosítanám, szerintem simán kivinné az ablakot és ez az, amit imádok ebben a nőben.

A dalszövegek nagyon jók, imádom a metaforáit a komolyabb számokban és a kemény beszólásait az agresszívabb dalokban.
A legjobb számok a lemezről: Light Up The Sky (nagyon izgalmasak a tempóváltások, a hangja hol lágy, hol keményebb, tökéletes szám), Sing For Me (kedvenc balladám, különösen Christina erős hangja fogott meg a refrénben), Circles (itt a dalszöveg mindent visz, "Spin around in circles on my middle middle finger, motherfucka'" XD), Your Body (nem véletlenül lett első kislemez, nagyon erős party szám).

Mellesleg a Lotus mindenben veri a Bionic-ot, az egy nagyon gyenge album volt, nagyon féltem is, hogy az a bukás kivégezheti Xtinát, de ez a korong visszaadta a reményt. =D Christina visszatért! =D
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Im a SlaveForBritney
2012. november 15. 20:28 #33
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Valami másra számítottam én is, amolyan letisztult lemezre. Teljesen mást kaptam, de nem mondhatnám, hogy csalódtam. Vannak rajta lazább dalok, de mélyebb témákat is boncolgat Christina.
Nem tudom, de nekem nem tűnt fel, hogy a hangja másabb lenne, vagy hogy nem tudná használni kellőképpen. Ez butaság. A Bionicnál ez az album fényévekkel jobb szerintem, mind hangilag, mint a dalszövegeket illetően. Fölösleges összehasonlítani a Stripped vagy Back to Basics albumokkal. Az a Christina már "sosem tér vissza" szerintem, azokat a korszakokat már lezárta. Nekem egyébként az album koncepciója és központi témája nagyon bejön. Nem tudnék hirtelen kedvenc dalt írni az albumról, sosem volt még velem ilyen, de úgy érzem, "emésztenem" kell még az albumot. Első, második, sokadik hallgatásra egyre jobban tetszik. Ha nem is 100%- os az anyag, Christina még mindig a legjobbak között van heart.gif
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, katara, Meoww, Mia, Pöttömke, Black Hearth2
2012. november 15. 20:41 #34
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
én azon gondolkodom, h mi lett volna akkor, ha még 2 évet vár ezzel a lemezzel ill. dolgozik még rajta... hisz átlagosan ~4 évente adott ki új anyagot. a stripped és back to basics az eddigiek közül a kedvenc, mert sokkal közelebb állnak a klasszikus értelemben vett zene fogalmához.
de amúgy minél többször hallgatom, annál inkább meg tudom szeretni ezt is wub.gif
- lotus intro hangzása szerintem zseniális, bár 3-4x uazt a verse-t ismételni -ííí-, de a végén az epilógus, az találat oda.
- make the world move lendülete, vidámsága nagyon bejön az ütemével együtt, bár én is azt hittem cee lo többet énekel majd benne, de mind1.
- cease fire személy szerint inkább szövegében vált kedvenccé, és ékes bizonyítéka, h béke jobbot nyújt az ellenkező oldalnak...
- habár a shut up és circles nem épp ezt bizoyítja cool.gif de szerintem az olyan kockáknak szól, akik képtelenek nyitni felé, akár csak egy kicsit is. ez a kettő odab*szósan pimasz és nemcsak szövegben, de a zenei elemek is jól kihozzák, h tele-van-a-"töke" az egész floptinázással.
- na meg a the light up the sky ami most így első körben kedvenc.

más: azt az agressziót, amit páran vélnek hallani a dalokban, szerintem nem a véltelen, v a természetes viselkedése szülte... egy gondolat erejéig ki is tértem rá, h vajon mi. és emiatt ez lehet stresszoldó. habár az utóbbi időszakokban adott interjúi, nyilatkozatai és ezzel együtt a lemez egy nagyon is önbizalmat vesztett énekest mutat... mégha ez elsőre nem is érthető indokként. szerintem ezért is lehet, h ilyen hullámzóak(, zaklatottak) a dalok, hirtelen váltások ritmus és hangszínben, a szövegek(ben), a dalok sorrendje. de csak elmélkedtem. 1 kicsit.

amúgy abszolút jól esik, h a többség képes értelemesen, átgondoltan, kultúráltan(!) megfogalmazni a véleményét, érvelni pro és kontra a dalokkal kapcsolatban happy.gif el sem tudjátok képzelni milyen jó érzés így olvasni a cikkem tartalmára adott reakciókat! laugh.gif köszönet. good.gif

@Candy_attack: a bionicon szerintem a glam, vanity, stronger than never dalokban eléggé szabadjára engedi a hangját.
@bubblegum..: nincs fotobóltolva a nyaka, mert ezt viseli:

http://www.keptarolo.hu/kep/s6883982/tumblr_md849892lo1qgheexo2_1280.jpg
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Glamster, janet7, Mia, MadHatter, Black Hearth2
2012. november 15. 21:10 #35
- törölt felhasználó -    
Fuuu <3 imádom a Lotust smileeee.gif nekem legjobban az army of me tetszik smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2012. november 15. 21:37 #36
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Katara:
Igen, valóban a Vanity-ben van egy rész, ahol jól kijön a hangja, de az csak egy kis darabja a számnak (amúgy az a kedvencem a Bionic-ról a szöveg miatt) és igen, a Stronger Than Ever refrénje elég erős, de ha jól emlékszem, az csak bónusz szám volt.

Mellesleg tök jó, igényes cikk lett, gratulálok hozzá. =)
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, katara
2012. november 15. 22:17 #37
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
Idézet (Candy_attack @ 2012.11.15. 21:37)
Katara:
Igen, valóban a Vanity-ben van egy rész, ahol jól kijön a hangja, de az csak egy kis darabja a számnak (amúgy az a kedvencem a Bionic-ról a szöveg miatt) és igen, a Stronger Than Ever refrénje elég erős, de ha jól emlékszem, az csak bónusz szám volt.

Mellesleg tök jó, igényes cikk lett, gratulálok hozzá. =)

hát a vanity az eléggé dörzsölt szám cool.gif amikor először hallgattam végig a lemezt az volt az első, ami megtetszett úgy igazán, szőröstül-bőröstül yahoo.gif a STE az tényleg a deluxe változat, de szerintem megéri az árát és a figyelmet is.
a lotus dalokban az sok kis pimaszság, ami tetszik igazán. tényleg a shut up és circles számoknak örülök a legjobban, h nem hagyta magát, és visszaszól a lököttek brigádjának.

1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2012. november 15. 22:42 #38
Becky017
Becky017
új tag
Hozzászólás: 60
Csatolások: 866
Azonosító: 167412
Én imádom ezt a lemezt. Nekem az Army of me és a Just a Fool a kedvenceim róla... meg az Empty Words, meg a... oké, az egészet imádom biggrin.gif Nagyon igényes cikk lett, jó néha itt ilyet is olvasni, gratula hozzá, katara!
2012. november 15. 23:15 #39
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Nagyon jó cikk lett. biggrin.gif
2012. november 16. 11:28 #40
babyjane
babyjane
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 42009
Nekem is tetszik az album. Kedvencem az Army of me, Just a fool, Best of me, Empty words.
Remélem az Army of me-ból lesz klip is. Egész nap képes lennék hallgatni.
Az album egyik hibája szerintem, hogy most mintha nem lenne egy központi téma, mint ahogy az előbbi albumain megvolt. Kicsi kesze-kusza.
És igen a hangját is jobban kéne használnia, mert például a Sing for me pont azért nem tetszik nekem, mert annyira túlénekli. Pegig a szövege nagyon bejön annak is.
De nekem a Bionic-nál jobban bejön. Pont a dalszövegek miatt, mert végre van valami üzenete a daloknak. Bionicból ezt hiányoltam, mondjuk azért ott is van egy két tartalmasabb dal.
És tudom, hogy nem kell összehasonlítani a többi albumával, de a Stipped és a Back to Basics albumot nem közelíti meg sajnos. Ez a két album mestermű volt, minden dal és hang a helyén, nem is lehetett kritizálni semmit bennük szinte. Itt azért több hiba van, de én a várható eladásoktól függetlenül, nagyon boldog vagyok, hogy újra halhatok valamit Christinától. Újra kaptam pár "himnuszt", amik majd a szomorú napjaimat fogják végigkisérni, mint annak idején a Stipped-del is volt. biggrin.gif
Köszönöm a cikket!! smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok