A napokban napvilágot látott Thalía legújabb, Manías címet viselő videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egyszerű klippel jelentkezett Thalía
2012. november 15. 09:12
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. november 15. 13:20
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem nem tetszik...! :/
2012. november 15. 14:44
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
nekem nem jön be...
2012. november 15. 14:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nagyon szép ez a szám, mély mondanivalóval. Éppen ezért ezt a kisfilmet (az egyszerűségét leszámítva) nem is igazán tudom összerakni eggyé a dallal. A klippel nincs egyébként semmi problémám, de egy ilyen szövegű dalhoz szerintem kissé komolytalan. Legalábbis a nagy nevetős meg bohóckodós jeleneteket én kihagytam volna...
Ezt leszámítva tetszik a videó, ami egyébként nagyon hasonló a Nandito Ako videójához, csak annyi a különbség, hogy ott sminkben és csajosan van öltözve, itt teljesen hétköznapi viseletet hord.
Ja, egyébként van egy másik [korábbi] videóklip is, ez is érdemelt volna anno egy külön cikket. A Tony Bennettel közös duett:
Ja, egyébként van egy másik [korábbi] videóklip is, ez is érdemelt volna anno egy külön cikket. A Tony Bennettel közös duett:
Alishon.
2012. november 15. 15:13
Nekem tettszik a klip, a dalt pedig imádom.
Lehet hogy látványban nem gazdag a klip, de Thalia annyi remek munkát adott már ki a kezéből hogy szerintem kell egy ilyen videó is.
Lehet hogy látványban nem gazdag a klip, de Thalia annyi remek munkát adott már ki a kezéből hogy szerintem kell egy ilyen videó is.
Sally Sparrow
2012. november 15. 18:33
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (beyaaldama @ 2012.11.15. 15:13)
Ezt a videóját ismered? Nekem rögtön ez ugrott be a Manías után.
2012. november 15. 22:15
1. Ez nem videoklip, hanem egy videó a dal felvételéről.
2. "új albumának pontos megjelenési dátuma egyelőre még ismeretlen"
Igen, annyira ismeretlen, hogy már kb. egy hónapja tudni hivatalosan, hogy november 19-e...
Legközelebb nézzetek utána pontosabban az információknak!
Igen, annyira ismeretlen, hogy már kb. egy hónapja tudni hivatalosan, hogy november 19-e...
2012. november 16. 08:33
|
|
|
Idézet (LMX2010 @ 2012.11.15. 22:15)
1. Ez nem videoklip, hanem egy videó a dal felvételéről.
Akkor nem volt alaptalan a bizonytalanságom. Én nem innen értesültem a videóról, hanem máshonnan és mivel itt megjelent cikkben, hogy klip, el is hittem. Ugyanis nekem az rémlett, hogy a Manías klipjébe a rajongóit is be akarja vonni... De ebben nyoma sincs egy fannak sem.
Jé, tényleg. Nekem fel sem tűnt, hogy a cikkben a bizonytalan megjelenés szerepel. Afelett átsiklottam. Pedig az előző cikkben már le lett írva, hogy november 19.
Egyébként nem tudom, ki ismeri és ki nem botlott még bele, de már egy jó ideje fent van a Habítame siempre is. Szerintem az is nagyon szép.
2012. november 16. 10:15
Sally Sparrow!
Persze hogy ismerem azt a videót is, sok a hasonlóság, az igaz.
Persze hogy ismerem azt a videót is, sok a hasonlóság, az igaz.
2012. november 24. 15:05
Itt van egy jó cikk az albumról, meg is akartam írni, de ez a szar rendszer kiléptetett. Még egyszer nem állok neki.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.