Rihanna ismét lenge öltözetben állt modellt
2012. november 14. 21:05
Szerintem pedig tök jó képek. De mennyi álszemérmes emberke van itt?
Ezek aligha nem művészi aktok, nem pedig uncsi pózerképek. A legújabb lemezének koncepciójába simán belefér, hogy kivetkőzzön önmagából. Még valami. Nagyon kevés nő van, akinek jól áll a rövig haj. Rihanna ezen a téren is szerencsésnek mondhatja magát.
2012. november 14. 21:55
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
doggirl minden szónak súlya van. Szerintem te sem örülnél annak, ha a hátad mögött lek*rváznának. És előbb gondolkodni kéne, vagy esetleg megismerni a k*rvának vélt embert.
Amúgy meg úgy csinálnak itt egy csomóan, mintha nem látnának minden nap egy pár meztelen nőt a tv-ben, újságban, mindenhol..
Amúgy meg úgy csinálnak itt egy csomóan, mintha nem látnának minden nap egy pár meztelen nőt a tv-ben, újságban, mindenhol..
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. november 14. 23:14
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Szerintem Rihanna nagyon sokat változott az évek során,persze nem jó irányba.A hangja ugyanolyan jó maradt,de én valahogy kiábrándultam belőle.
2012. november 14. 23:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
így egyetértek azzal, ahogy nyilatkozott
Im a SlaveForBritney
2012. november 15. 09:08
"Van, amikor zenei karrierjétől, van, amikor a szerelmi életétől hangos a sajtó."
Az előbbiről nem igen az utóbbiról pedig elvétve hallani. Inkább a botrányos viselkedéséről és vetkőzéeiről hallani amúgy pedig a rövid haj nem áll jól neki.
Az előbbiről nem igen az utóbbiról pedig elvétve hallani. Inkább a botrányos viselkedéséről és vetkőzéeiről hallani amúgy pedig a rövid haj nem áll jól neki.
2012. november 15. 09:31
Rihannának ez a stílusa. Szerintem ha valaki igazán szereti, akkor elfogadja olyannak, amilyen. Mellesleg a hangjára kell figyelni, meg a zenéjére, mert ezek isteniek!!
Im a SlaveForBritney
2012. november 15. 13:51
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
nem tudom, miért szidják annyian. lady gaga stílusát elfogadjuk, az övét meg nem??? gondolkozzatok már egy kicsit!!!
Im a SlaveForBritney
2012. november 15. 14:41
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
valami borzasztó, milyen rossz irányba változik,legközelebb az utcasarkon látjuk ilyen öltözetben..vagyis semmilyenben. szégyen, hogy én még 2 éve szerettem
2012. november 15. 15:00
hmmm... az első kép okés,a másik kettő már nálam is túlmegy egy kicsit a határon.szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy Riri milyen zenét csinál...én szeretem, ahogy énekel,amúgy meg egy aranyos csajnak tartom , attól, mert nem minden képe tetszik, nem kezdem el fikázni...
2012. november 15. 15:53
Ez az ő stílusa és ő ilyen, nekem tetszik de azzal a másik csajjal a kép nem lett valami jó. : D
Im a SlaveForBritney
2012. november 17. 20:36
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szépek lennének a képek ha nem csak a meztelenkedésről szólna!Ja meg ez a rövid haj borzalmas!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.