Rihanna ismét lenge öltözetben állt modellt
2012. november 14. 17:35
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Miért is nem vagyok meglepve ?
Akkor írjatok majd cikket róla, ha normális emberi megmozdulása lesz. Thank you! Emellett a Kate Moss-os kép nem ám hogy nem szexi, de kb úgy néz ki mintha két amatőr leszbikus csinálta volna.
2012. november 14. 17:51
mayaa. egyet értek. De eddig is tudtuk hogy RiRi biszex! hol pasia van hol pucér nőkkel a lába közt fényképezik le!
2012. november 14. 17:52
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
nem értem. miért lepődtök meg?
2012. november 14. 18:01
Borzasztó ahogy fest a képeken, és nagyon férfias. Nem valami szép látvány, de hát tőle nem sok jóra lehet számítani, a lényeg hogy mindig róla beszéljenek.
2012. november 14. 18:17
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Ezek a képek valahogy most nekem sem nagyon tetszenek. A címlapon lévő, dzsekis kép viszont nagyon jól néz ki, az egyetlen, ami jól sikerült. Azzal hogy majdnem meztelen a képeken, nincs semmi bajom. De meg lehetett volna "művészibben" is csinálni a fotókat.
2012. november 14. 18:35
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem tudom, mi a problématok... -.-" Gyönyörű szép nő, csodás alakja van, nyugodtan mutogathatja, jól néz ki. Mellesleg az intimebb részek el vannak takarva, úgyhogy nem lehet mibe belekötni.
2012. november 14. 18:35
A harmadik képen teljesen elnyomja Rihannát Kate, egyáltalán nem előnyös az a póz. Sőt, akkor még finoman is fejeztem ki magam. A cover viszont abszolút tetszik, olyan keménycsajos. Kár, hogy novemberben elárasztanak minket Rihanna infókkal ...
2012. november 14. 18:36
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Szánalom amit ez a nő csinál.
A semmitmondó tucat zenéjével már nem elég,hogy felhívja magára az emberek figyelmét - pedig régen még bírtam is a csajt,de amit az elmúlt egy évben művel...botrányos és szánalomra méltó. Kétlem,hogy megváltozik és azt is,hogy lesz valaha olyan sikeres mint volt anno.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: