Robbie Williams szerint Jessie J el fog tűnni
2012. november 14. 18:03
Szerintem ez egy eléggé buta kijelentés volt tőle ( tisztelem és szeretem a zenéjét is. ) , de Jessie pont az az előadó aki nem fog egyhamar eltűnni , főleg hogy nagyon jó hangja van.
2012. november 14. 18:38
Ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket, várjuk inkább ki azt a 18 hónapot
2012. november 14. 18:42
Már hogy tűnne el? Ezt ki találta ki?... Igen, justcratesomething, várjuk csak meg az a 18 hónapot..
2012. november 14. 18:44
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2012.11.14. 16:05)
mi a f..?O.O ki ez a Robbie akárki aki csak úgy leszólja Jessiet??-.- ha majd tud úgy énekelni legalább mint ő, majd TALÁN megengedem neki h leszólja. ._." És mi az h 18 hónapot adok neki?-.- NEHOGY MÁR Ő DÖNTSE EL ASDASSADADASSDASASDSSD szánalmas az egész!-.- Egyébként csak szeretné, h eltűnjön.. mert nem fog!:')
Befosook XDD Neee, úristen, ez félelmetes. XDD Nem hiszem el, ti hol éltek, úgy őszintén? Robbie akárki? Nem nevezném akárkinek, finoman szólva se...Nem tudom, mond-e neked valamit az, hogy Take That... valószínűleg nem. Eszméletlen. Ez ALAPMŰVELTSÉG.
2012. november 14. 19:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, szakadok a hozzászólásokon... 
Jessie J egy senki,Robbie Williams mellett.
Jessie J egy senki,Robbie Williams mellett.
2012. november 14. 19:11
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Mondjuk ez tényleg nem volt valami kedves tőle.
2012. november 14. 20:04
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Az hogy eltűnik, nem változtatna azon, h jessie tényleg tehetséges...
1 felhasználónak tetszik:
CrazyHeartx3
2012. november 14. 20:10
Istenem XD
Mi van, Robbie valami jós hogy így gondolkodik? És mi van ha Jess 18 hónap múlva ki ad valami jó kis számot? Huh, de megnézném a fejét
Mi van, Robbie valami jós hogy így gondolkodik? És mi van ha Jess 18 hónap múlva ki ad valami jó kis számot? Huh, de megnézném a fejét
1 felhasználónak tetszik:
CrazyHeartx3
2012. november 14. 20:25
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Amúgy most komolyan Nikki Minazshoz meg ilyesmikhez hasonlítjátok Robbie-t?
Bár már megszokhattam, ez a 21. század.
Bár már megszokhattam, ez a 21. század.
2012. november 14. 20:55
Idézet (Beckie @ 2012.11.14. 17:07)
Elég nagy probléma (legalábbis szerintem) ha ők a nagy nevek. Igaz ők most a sztárok. Nekik van most legtöbb rajongójuk, róluk írják az összes cikket. De a legtöbbjük kb. két éve (vagy max. öt) kezdte a pályafutását. Nem hinném, hogy olyan sokat nyújtottak eddig nekünk (személyfüggő), hogy kijelenthessük ők most "a nagyok". A Beatles ők nagyok, vagy Elvis Presley, talán a Guns n Roses is. Nem pedig ezek a Justin Bieber-félék (nem sértés ettől függetlenül nincs bajom azzal, ha valaki szereti őket). Én például szeretem a One Direction-t. Minden második celeb hír róluk szól mostanában, ettől függetlenül nem lesznek "nagyok" még csak az én szememben sem, mert összvissz két éve vannak a pályán, és szinte alig értek el még valamit (itt most nem olyan rajongók által megszavazható díjak elnyerésére gondolok).
Majd ha azok akiket te fel soroltál már 15-20 de legalább 10 éve képes úgy fenntartani a hírnevét, hogy nem a botrányiról ismerik, hanem a munkájáról, akkor esetleg már nevezhetjük őket annak. De szerintem Nicki Minaj vagy Kesha a következő 4 évet nem bírja ki, nemhogy még 10 évet. És bár nekem hiányozni fognak, a One Dirction-t se hiszem, hogy addig húznák.
Ui.: Természetesen a tévedéshez való jogomat fenntartom, hiszen elképzelhető, hogy nem lesz igazam, bármennyire is tartom valószínűtlennek.
Majd ha azok akiket te fel soroltál már 15-20 de legalább 10 éve képes úgy fenntartani a hírnevét, hogy nem a botrányiról ismerik, hanem a munkájáról, akkor esetleg már nevezhetjük őket annak. De szerintem Nicki Minaj vagy Kesha a következő 4 évet nem bírja ki, nemhogy még 10 évet. És bár nekem hiányozni fognak, a One Dirction-t se hiszem, hogy addig húznák.
Ui.: Természetesen a tévedéshez való jogomat fenntartom, hiszen elképzelhető, hogy nem lesz igazam, bármennyire is tartom valószínűtlennek.
teljes mértékben egyetértek!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.