Robbie Williams szerint Jessie J sikere múlandó. Egy interjúban elmondta, hogy az énekesnő el fog tűnni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robbie Williams szerint Jessie J el fog tűnni
2012. november 14. 15:48
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Hát... igazából nem tudom, hogy hogy jött neki Jessie J témának... de ha jól esik, azt nyilatkozik róla (és bárki másról), amit csak akar. Ez a történéseket azért nem fogja befolyásolni...
2012. november 14. 15:48
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Pedig nagy kár lenne érte, mert félelmetes hangja van! Csak egy újabb dalt, vagy még inkább albumot kellene piacra dobnia, és akkor nem kerülne süllyesztőbe!
2012. november 14. 15:58
Csak szeretné... Jessie ahhoz túl jó <3
1 felhasználónak tetszik:
CrazyHeartx3
2012. november 14. 15:59
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
végre egy ember aki nem nyalizik Jessienek, van benne valami igazság mint a legtöbb "fantasztikus" sztárocska akik mixeltszarral kábítja a népet elfogtűnni, bár Jessie még visehető : d (fanok bocs)
2012. november 14. 16:05
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
mi a f................?O.O ki ez a Robbie akárki aki csak úgy leszólja Jessiet????-.- ha majd tud úgy énekelni legalább mint ő, majd TALÁN megengedem neki h leszólja. ._." És mi az h 18 hónapot adok neki?-.- NEHOGY MÁR Ő DÖNTSE EL ASDASSADADASSDASASDSSD szánalmas az egész!-.- Egyébként csak szeretné, h eltűnjön.. mert nem fog!:')
2012. november 14. 16:13
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Ez nagyon gáz h nem ismered Robbit NAGYON híres az egész világ ugymondd ismeri és hát igazából már nálam nem él jessie j
nagyon régen halottam felőlee
nagyon régen halottam felőlee
2012. november 14. 16:19
|
|
FaithandHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 182079 offline
|
ez vicces (: Nem bántásból kedes CrazyHeartx3 de szégyen, hogy nem ismered Robbie Williams-t. Őt már akkor mindenki ismerte, mikor Jessie J a kertben játszott (: Robbie Williams jobban tud énekelni, mint Jessie!! Ezt légyszíves fogadd el, és vedd tudomásul. Robbie egy félisten (:
Másik meg nem nagyon bírom Jessie J-t (: szerintem se lesz hosszabb a karrierje (:
Másik meg nem nagyon bírom Jessie J-t (: szerintem se lesz hosszabb a karrierje (:
2012. november 14. 16:24
Egy idő után biztos el fog tűnni. Sokkal jobb énekesnők vannak nála!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.