Az úgy oké hogy Carly-t mindenkivel összehozzák legutóbb Cody Sipson és ő xdd
DE hogy Taylor, Demi meg Rihanna?!
Kinek van esélye Justin Biebernél?
2012. november 14. 14:20
Semelyik nem illene hozzá, és egyiket sem érdemelné meg..!
2012. november 14. 14:30
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem hiszem el...Ez most minek,úgy mégis?Most,h Selenával elvileg véget vetettek a műrománcuknak,ilyen cikkek fogják elárasztani az oldalt?Szeretem Justint,de ez mégiscsak nevetséges...
Ezek a lányok mind idősebbek nála,pluszban ezt a "HyunAh"-t szerintem mégcsak nem is ismeri személyesen.Carlyval mindösszesen jóbarátok,Taylorral mostanában nem látom gyakran,a többieket meg felesleges tovább véleményezni.Ez az "esélylatolgatás" meg totál hülyeség.Hadd döntse már el ő maga,h kivel lesz kapcsolata.
Ezek a lányok mind idősebbek nála,pluszban ezt a "HyunAh"-t szerintem mégcsak nem is ismeri személyesen.Carlyval mindösszesen jóbarátok,Taylorral mostanában nem látom gyakran,a többieket meg felesleges tovább véleményezni.Ez az "esélylatolgatás" meg totál hülyeség.Hadd döntse már el ő maga,h kivel lesz kapcsolata.
2012. november 14. 14:34
|
|
Dórii96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180848 offline
|
az a legviccesebb az egészben hogy még nem is biztos hogy szakítottak lehet csak az újságok kavartak be és igazságtalan pletykákat terjesztenek,de már rögtön a következő barátnőt keresik justinnak...SZÁNALOOOOOOM
2012. november 14. 14:38
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Rihanna? Justinhoz? Na neee. Ez olyan, mint amikor Kelly Clarkson heavy metált énekel, Skrillex meg jazzt ad elő.
(Kellyt nem sértegetem, eszem ágában sincs, csak ilyen az ÉG ÉS FÖLD A KETTŐ)
2012. november 14. 14:50
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Úristen, nagyon izgi cikk, szerintem JB-hez inkább pasi illene. ^^
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. november 14. 14:53
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
ezek az összehasonlítások nevetségesek.Most akkor soroljunk fel minden nőnemű előadót,akit Justin ismer?!
egyetértek az előttem szólókkal,mégcsak nem is hivatalos a szakítás híre,röhejes ez az egész
egyetértek az előttem szólókkal,mégcsak nem is hivatalos a szakítás híre,röhejes ez az egész
2012. november 14. 14:57
|
|
Timyy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 158267 offline
|
Már nem azért, de ez pofátlanság. Ezért utálom a bulvársajtót: képesek bolhából dinoszauruszt csinálni. Jó, hogy nem sorolják már fel azt a 20-25 milliónyi beliebert is...
2012. november 14. 15:16
Miért nem fiúk szerpeltek az összeállításban? I dont understand...
2012. november 14. 15:18
|
|
LiiliGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 18 Csatolások: 3 Azonosító: 189502 offline
|
A felsorolt lányok közül senkinek sincs.
2012. november 14. 15:25
Úristen még az se biztos h szakítottak.
Amúgymeg kétlem h a felsoroltak közül bárkivel is összejönne. Mind idősebb nála (jó Selena is az volt de nem annyira mind itt néhány). Ez nagy baromság szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.