Rajongás, de hogyan?
2012. november 13. 15:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Genie137 @ 2012.11.13. 14:55)
"Nagyon sokan vannak, akik negatívan vélekednek egyes sztárokról, akár divatból, akár személyes indíttatásból. Fontos, hogy ilyenkor mindenképpen maradj higgadt és magabiztos, ha nagyon kedveled a hírességet, óvatosan cáfold meg az állításokat, de ne feledd: az esetek nagy részében nem fogod tudni meggyőzni a vitapartnered, ezért ha ezt tapasztalod, hagyd a másikra a saját véleményét, legyen vele boldog. Ha te úgyis tudod az igazságot a kedvencedről, teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak róla."
Maradj higgadt és magabiztos... könnyű azt mondani! Na jó, egyébként egyetértek a cikkel, csak az kimaradt, hogy ne szidd agyon mások kedvenceit a fülük hallatára, mert az borzalmas érzés.
Maradj higgadt és magabiztos... könnyű azt mondani! Na jó, egyébként egyetértek a cikkel, csak az kimaradt, hogy ne szidd agyon mások kedvenceit a fülük hallatára, mert az borzalmas érzés.
Az a baj, hogy ezekkel az autótune megcsinált sztárocskákkal nincs mit megcáfolni. Legbelül a rajongók is tudják, hogy így van, csak elfogultak és kézzel lábbal az utolsó csepp vérükig tiltakoznak minden ellen ami negatívum. És a hab a tortán, hogy szitkozódva akarnak meggyőzni mindenkit, hogy márpedig az ő kedvence a legjobb a világon, mert az ő klipjei a legnézettebek a yutubin. A kettőnek semmi köze egymáshoz, mert mig az ilyen elvakult rajongók az iskolában laptopon, iskolai gépen meg telefonon a matek és magyar óra alatt 10x megnézik a klipet, addig én és a hozzám hasonlók meghallgatják kedvencük cdjét és nem amonitor előtt kuporognak.
Én nem akarok meggyőzni senkit sem arról, hogy az én kedvencem a legjobb, mert nincs olyan, hogy legjobb meg univerzum királnyője és hasonló debilségek. Vannak valódi zenészek, dalszerzők, előadók és a megcsinált előadók, csapatok. Pénzcsináló gépezetek arcai akik képesek jó reklámmal, merketingel elhitetni a többséggel, hogy az jó, mert a csapból is az folyik. Ahogy az x-faktorban mondanák, sztáralkat, akikért csorog a kislányok nyála és sajnos akik akkor is megnéznék a klipet és megvennék a lemezt, ha a kedvence hegedűszóra teleböfögné egy üveg kóla után.
Az zenehallgatás nem abból kellene álljon, hogy a jutubin kattingatsz és valami szar recsegő csipogón hallgatod a hangját egy klipnek - persze értem én, hogy ingyen van, vagy olcsó, meg jujdejó, mert a buszon is tudod nézni a telefonodon - csak ez óriási hamis számokat ad arról, hogy milyen zenét kik és milyen gyakran hallgatnak. Ebből pedig azt következik, hogy sokan tévesen következtetnek, hogy ha valaminek nagy a nézettsége (amit részben mesterségesen generálnak/vásárolnak a kiadók vagy az előadók - olvastam erről egy cikket) akkor csak az lehet a legjobb. Én 1x megnézek egy klipet, ha tetszik lementem és azt nézem, de inkább a cd-t hallgatom.
Most őszintén? Gangnam style? Ilyen alapon, hogy ennek a klipnek az egyik legnagyobb a nézettsége, ez lenne a világ legjobb dala?
Én sosem mondom senkinek, hogy ne hallgasson buburkát vagy egydét - bár mindenki tölthetné hasznosabban is az idejét - sem a többiek, akik tudják, hogyan 'készülnek' az ilyen előadók és csapatok, akik csukott szájjal is vagy akár hányás közben is tisztán 'énekelnek' a színpadon.
2012. november 13. 15:58
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Sokszor velem is megesik, hogy elfogult vagyok. De az embernek reálisan kell látnia a dolgokat, nem egy rózsaszín felhő mögül. Jó pár éve én is nagy Justin rajongó voltam, elég naiv, túlzásba is vittem. Megtanultam, hogy hol a határ, bár néha még mindig féltékeny döggé válok, ha az álompasimat "összehozzák" valakivel. De aztán belegondolok: "hahó, te még csak találkozni sem fogsz vele soha!". Nem kívánhatjuk, hogy valaki egyedül legyen élete végéig. Tolerálni is megtanultam azokat, akik nem szimpatikusak, értékelem, ha pozitív dolgokat tesz. Ha meg nem tetszik a munkássága, akkor hagyjuk békén. Tudom, hogy elcsépelt szöveg, de ezzel csak az adott sztárt népszerűsíted. Mit gondoltok, miért annyira híres Justin, a 1D, Selena, Miley vagy Demi, esetleg Gaga? Minden Youtube nézetséggel, kommentel pénzt kerestek nekik.
Ha tudom -mert nem horribilis áron van-, megveszem a kedvencem albumát, legutóbb leértékelve szereztem be egy Miley és egy Eminem albumot. Mindkettőt kivülről fújom már rég, de jól esett, hogy így is támogatom őket.
A lényeg, hogy mindennek van határa. Én is sírok, amikor elkezdődik egy koncert, és meglátom a kedvenc énekesem, bandám, de hogy már nekik legyen kellemetlen, azt nem akarom. Tolerálni kell az emberek véleményét, a sztárokat is. Mindig képzeld magad mások helyébe. Esküszöm, ennek a hiánya a legnagyobb probléma a mai világban.
Ha tudom -mert nem horribilis áron van-, megveszem a kedvencem albumát, legutóbb leértékelve szereztem be egy Miley és egy Eminem albumot. Mindkettőt kivülről fújom már rég, de jól esett, hogy így is támogatom őket.
A lényeg, hogy mindennek van határa. Én is sírok, amikor elkezdődik egy koncert, és meglátom a kedvenc énekesem, bandám, de hogy már nekik legyen kellemetlen, azt nem akarom. Tolerálni kell az emberek véleményét, a sztárokat is. Mindig képzeld magad mások helyébe. Esküszöm, ennek a hiánya a legnagyobb probléma a mai világban.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2012. november 13. 16:17
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jó cikk lett, egyetértek vele
2012. november 13. 16:38
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Jó cikk lett (y) teljesen egyetértek vele ^^
2012. november 13. 16:38
Nagyon jó cikk lett. Azt is bele lehetett volna írni h ne szidd más kedvencét.!! Több ember figyelmébe ajánlom!!
2012. november 13. 16:39
|
|
LiiliGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 18 Csatolások: 3 Azonosító: 189502 offline
|
Hajolás az író előtt a cikkért.!
2012. november 13. 16:47
Nagyon jó kis cikk rám nem jellemző,hogy őrülten rajonganék valakirt
2012. november 13. 16:47
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Grat jó cikk lett ;D ^^ Nagyon hasznos és tudnám ajánlani pár személynek..>__> xD (géjkáááw)
2012. november 13. 16:48
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
PinkPoison h te mindig arra tudsz csak gondolni.. :'D XD
2012. november 13. 16:50
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Mindenki azt akarja... x'D ja ez nem jön ide. Igen CrazyHeartx3 ha a másolás jön szóba egyből beugrik :'D és nem én írtam olyat az üzenőfalra szóval x'DD (elvagyok)
2012. november 13. 16:51
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
|
jahh tényleg, jut eszembe nem írtál vissza. szégyeld össze magad. -.-" x'DDD (PinkPoisonnak :'3)
2012. november 13. 17:13
Hasznos cikk lehet egyeseknek, de én azt hiszem, képes vagyok meghúzni a határt.
2012. november 13. 17:22
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nagyon hasznos cikk gartulálok
az elfogultakkal pedig nem nagyon lehet mit kezdeni, hiába mondod neki a dolgokat
az elfogultakkal pedig nem nagyon lehet mit kezdeni, hiába mondod neki a dolgokat
2012. november 13. 17:27
gyönyörű cikk abszolút tökéletes minden csak hát vannak akik nem tartják be ezeket
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.