Rajongás, de hogyan?
2012. december 24. 16:22
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Sose értem meg hogy minek kell "sztárok" után rajongani, főleg mostani sztárok után, cssak azért mert benne vannak egy dobozban (tvben) ugyanolyan emberek mint mindenki más, semmivel sem különbek, vannak IGAZI SZTÁROK péládul Michael Jackson na ő az volt, de ilyen tehetségekből nagyon kevés van és nem véletlenül.
2012. december 26. 13:16
Szuper cikk lett!
Bár kétlem, hogy én 10 év múlva másként fogok gondolni a kedvenceimre!
D
2012. december 28. 11:00
tényleg jó cikk lett de szerintem én még később is nicki minaj-t fogom szeretni
2013. január 02. 19:00
|
Zsofi91új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.27. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 190553 offline
|
Tetszik a cikk, de a "fogadd el mások véleményét" részhez annyit fűznék, hogy szerintem mindenki elfogadná, hogy a másiknak nem tetszik, nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyformák. Csak az számít, hogy akik kifejezik a nemtetszésüket, azt hogyan teszik. Természetes, hogy egy rajongónak bántó, ha ócsárolnak egy olyan személyt, aki neki nagyon fontos, és ez a rajongók felé is tiszteletlenség...általában abból alakulnak ki a viták, hogy akiknek nem tetszik valami, azok mit sem foglalkoznak azzal, ha ezzel mások ízlését és lelkét bántják meg.
2013. január 02. 22:17
Idézet
Ha egy névtelen forrásból megtudod, hogy Justin Biebert elütötte egy busz, ne rohanj sírva a telefonért, hogy mindenkivel közöld...
Egy frászt nem! Örömkönnyektől patakzó arccal újságolnám a rokonságnak, talán nagyon lelkesedéssel, mintha gyerek született volna
2013. január 03. 23:41
szerintem nem kell útmutató a rajongáshoz. ez vagy jön vagy nem, de most ugye senki nem gondolja, hogy valaki majd változtat a viselkedésén egy sztár irányába, mert elolvasta ezt?
a cd / könyv / dvd / jegy vásárlásról annyi a véleményem, hogy nem azért kell megvenni, hogy anyagilag támogasd a kedvenced. azért vedd meg, hogy a kedvenced lássa, van miért - kiért dolgozni. érdemes, mert van, aki érdekel. az illegális letöltésekből ez nyilván nem jön át nekik.
a mások kedvencét fikázni részhez: ez is identitás kérdése. van, aki alapból bunkó. örömet okoz pár embernek, ha csak így is, de "fájdalmat" okoz másoknak. kicsinyes a legtöbb ember és ilyesmitől "nagyobbnak" érzik magukat. véleményt kifejteni érdemben, kulturáltan piszok kevesen tudnak manapság, sajnos.
én az "élni és élni hagyni" elvet vallom. nem szólom le mások kedvenceit, cserébe elvárom, hogy más is így járjon el velem. lehet nem szeretni a kedvenceim, ez sosem zavart. de ha nem szereted, akkor is normálisan fejtsd ki.
tetoválás ügyben meg... ööö nekem van pár és majd' mind kedvencekhez köthető. ezt nehéz megmagyarázni, és tulajdonképpen nem is akarom. aki tudja miért, az tudja. aki meg nem, az úgysem fogja megérteni (és igazából idegenekre nem is tartozik). a tetoválás egy bensőséges dolog számomra. nem azért kéne csináltatni, hogy mutogasd. nekem mind jól takarható helyen van. magamnak varrattam, nem másnak. aki kérdezi, annak elmesélem a sztorit, de sosem reklámozom.
a cd / könyv / dvd / jegy vásárlásról annyi a véleményem, hogy nem azért kell megvenni, hogy anyagilag támogasd a kedvenced. azért vedd meg, hogy a kedvenced lássa, van miért - kiért dolgozni. érdemes, mert van, aki érdekel. az illegális letöltésekből ez nyilván nem jön át nekik.
a mások kedvencét fikázni részhez: ez is identitás kérdése. van, aki alapból bunkó. örömet okoz pár embernek, ha csak így is, de "fájdalmat" okoz másoknak. kicsinyes a legtöbb ember és ilyesmitől "nagyobbnak" érzik magukat. véleményt kifejteni érdemben, kulturáltan piszok kevesen tudnak manapság, sajnos.
én az "élni és élni hagyni" elvet vallom. nem szólom le mások kedvenceit, cserébe elvárom, hogy más is így járjon el velem. lehet nem szeretni a kedvenceim, ez sosem zavart. de ha nem szereted, akkor is normálisan fejtsd ki.
tetoválás ügyben meg... ööö nekem van pár és majd' mind kedvencekhez köthető. ezt nehéz megmagyarázni, és tulajdonképpen nem is akarom. aki tudja miért, az tudja. aki meg nem, az úgysem fogja megérteni (és igazából idegenekre nem is tartozik). a tetoválás egy bensőséges dolog számomra. nem azért kéne csináltatni, hogy mutogasd. nekem mind jól takarható helyen van. magamnak varrattam, nem másnak. aki kérdezi, annak elmesélem a sztorit, de sosem reklámozom.
2013. január 05. 12:02
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Azért van egy kis különbség a fanok és a támogató rajongók között!!
2013. január 05. 13:47
igaz! de van olyan amit fájdalmasan el kell viselni..
2013. január 05. 21:28
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Hát nekem úgy van az h mindig más a mániám. Nem is nevezném őket kedvencnek, nem nagyon igazak rám a leírtak. Csak annyi, hogy nagyon sok mindent tudok róla. Elvakult soha nem voltam, tehát ha hibázik bárki is azt tényként kezelem és nem próbálom átírni a történetet. Írni nem írok nekik, fölöslegesnek tartom. Nálam mindig más, gyakran váltogatom és mániának hívom őket xd
2013. január 05. 21:37
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ja és semmiben sem utánoznám őket, én mindig is magam maradok. És amúgy igazából röhögni szeretek rajtuk, főleg ha ilyen vicces ember a mániám. Amúgy az ilyen tucatsztárocskák sosem lennének a kedvenceim. Adam Lambert is volt már a mániám, azért őt említettem meg, mert itt csak őt ismeritek, a többiekről meg nem is hallottatok szerintem
2013. január 06. 20:13
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
A tetoválós részhez annyit mondanék, hogy örülök, hogy 17-18évesen nem engedték, meg a szüleim, mert ma már nem viselném büszkén! =/
Szóval tényleg mindenki gondolja át!
Szóval tényleg mindenki gondolja át!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: