A hétszeres világbajnokot visszavonulása alkalmából díjazta a német sajtó. Önmagához híven ismét szerényen nyilatkozott kétségkívül lenyűgöző teljesítményéről a 43 éves F1-pilóta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Schumacher hivatalosan is sportlegenda
2012. november 12. 21:27
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
7 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Beckie,
Bessie,
Johinna,
Black Hearth2,
riri17,
joe_r
2012. november 12. 21:32
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nagyon jó cikk lett.
Kár, hogy visszavonul, én személy szerint a Forma 1 legjobbjának tartottam.
De azért gratulálok neki, nem kevés az, amit letett az asztalra.
Kár, hogy visszavonul, én személy szerint a Forma 1 legjobbjának tartottam.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 12. 21:33
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Sajnálom, hogy visszavonul. Megint. Első alkalommal is sajnáltam. Amióta csak az eszemet tudom, azóta minden vasárnap délelőtt ott ült az egész család a TV előtt és Schuminak szurkolt. Igaz, már néhány éve nem követem nyomon a száguldó cirkusz eseményeit, de azért mindig is Michael Schumacher lesz a kedvencem, és hiányozni fog onnét. Gyerekként nem is gondoltam volna, hogy lehet forma-1 Schumi nélkül. Nekem mindenesetre hiányozni fog, és szerintem nagyon is megérdemelte azt a díjat. Nem sokan érhetnek akár csak a közelébe is.
Bessie
2012. november 12. 21:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Sosem nézek sportműsorokat, de azért Schumi nevét és a teljesítményeit ismerem. Gratulálok, meg is érdemli a díjat. Az ő nevéről mindenki hallott (kivéve, aki barlangban él) - méltán.
2012. november 12. 21:45
Nem igazán szeretem a F1-et, én szédülök el helyettük is, de Schumit nagyon is szimpatikusnak találtam mindig is és persze a legjobb F1 pilótának. Kevés esélyt látok arra, hogy bárki is a közelébe érjen a 7x-es világbajnoki eredményéhez. Gratulálok neki, megérdemelte.
2012. november 12. 21:49
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Remek cikk lett.
Öröm ilyeneket itt olvasni
Schumi megérdemelte a díjat, bár díj nélkül is igazi legenda.
Nagyon sajnáltam az első visszavonulását, de mikor visszatéréséről volt szó kicsit, valahogy mégsem akartam. Kettős érzés volt bennem.
Végül visszatért s fantasztikus volt látni, hogy egy ekkora legenda, hogy versenyzik, a mezőnyben nem egy kiváló autóval.
Schumi nélkül nagyon furcsa lesz a Formula-1 de teret kell engednünk a fiatalságnak is.
Azért remélem, hogy hiába hagyja abba a versenyzést, segíteni fogja a csapat munkáját.
Öröm ilyeneket itt olvasni
Schumi megérdemelte a díjat, bár díj nélkül is igazi legenda.
Nagyon sajnáltam az első visszavonulását, de mikor visszatéréséről volt szó kicsit, valahogy mégsem akartam. Kettős érzés volt bennem.
Végül visszatért s fantasztikus volt látni, hogy egy ekkora legenda, hogy versenyzik, a mezőnyben nem egy kiváló autóval.
Schumi nélkül nagyon furcsa lesz a Formula-1 de teret kell engednünk a fiatalságnak is.
Azért remélem, hogy hiába hagyja abba a versenyzést, segíteni fogja a csapat munkáját.
2012. november 12. 23:56
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Mindig is ő volt a kedvencem. Kiskoromban apával mindig a piroskocsinak drukkoltam, 4-5 évesen még csak arról ismertem fel Schumit
Nagyon sajnálom, hogy visszavonul. 7×-es világbajnoki címmel szerintem semmi kétség, abszolút megérdemelte a díjat.
2012. november 13. 06:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Felesleges volt visszatérnie, csak a saját renoméját rombolta. Így ez a második hangos visszavonulás emiatt kicsit nevetséges, de hát ő tudja.
2012. november 13. 07:08
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
áá nagyon orultem mikor megláttam a cikket
gratulalok neki
megerdemelte a dijat
en is azon rajongok korebe tartozom akik nagyon szomoruak amiert visszavonul
hisz en is mar tudtommal 2 evesen neki szurkoltam...
majd mikor 2010ben visszatert miatta kezdtem el ujra nezni az f1et es igy szerettem meg jobban ezt a sportot
koszonom Schumi a szep eveket ♥
2012. november 13. 09:04
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.11.13. 06:44)
Felesleges volt visszatérnie, csak a saját renoméját rombolta. Így ez a második hangos visszavonulás emiatt kicsit nevetséges, de hát ő tudja. 
Szerintem meg senki se döntse el,hogy felesleges volt,vagy sem.Schumi is csak egy egyszerű ember,valljuk be szar volt a kocsija.Szar kocsiban meg Vettel,Alonso vagy Hamilton(utóbbit majd meg is fogjuk látni jövőre...) sem tudna többet nyújtani,mint Schumi.Ráadásul nagyon sokszor hibázott a csapat,ezért kijelenthetjük,hogy 90%-ban a Mercedes volt a hibás Schumi "balulsült" visszatéréséért.Ezért az én szememben semmit sem vesztett a renoméjából,sőt még egy picit nyert is,mivel büszkén és nyugodtan tudta fogadni a vereségeket,és a rosszindulatú kritikát.Azt,hogy hét vb címet nyert,és még legalább kettőt megnyerhetett volna,ha pl nem törik el a lába szezon közepén,na ezt senki sem tudja elvenni tőle!Úgy vagyok vele,hogy ha jól érezte magát,vagy szügsége volt erre a visszatérésre,ahhoz,hogy végleg abba tudja hagyni nyugodt lélekkel,és még mindig élvezte a sportot akkor igenis szükséges volt ez a döntést meghoznia 2010-ben!Csak azt sajnálom,hogy nem tudtak jobb autót alá adni,és,hogy nem ment át még plussz egy évre a Sauberhez,ahol talán nagyobb sikereket is elérhetett volna...
Beckie
2012. november 13. 09:21
Schumi a legkiválóbb és legeslegjobb pilóta marad örökre a Forma 1-ben!!!! Senki nem lesz olyan, mint ő volt!
2012. november 13. 15:31
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Gratulálok neki.Teljes mértékben megérdemeli a díjat.Vivus98 -al egyetértek, tényleg nem kevés ,amit le tett az asztalra!
2012. november 13. 16:30
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
gratulálok neki.
2012. november 13. 18:01
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Gratulálok.
)
Imádom és kár hogy abbahagyja://
Imádom és kár hogy abbahagyja://
2012. november 13. 19:11
MEGINT VISSZAVONUL???ÉS MIKOR FOG MEGINT LEGKÖZELEBB BEVONULNI???
2012. november 13. 20:00
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Grat neki
Ha valaki, akkor ő tényleg megérdemli! Hiányozni fog jövőre... : ((
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.