Megjelent a Warm Bodies első előzetese
2012. november 13. 20:45
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Szerintem ez beteg.. Mármint Uram atyám! A zombik nem éreznek, nem gondolkodnak, helló! Ugyanolyan úgymond "modern" túlcsinált változata az alapvetően rémisztőnek szánt, teljesen embertelen, nem gondolkodó nem érző lényeknek. Ez groteszk! O.o
2012. november 14. 16:42
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Véleményem szerint ez már most olyan mint egy vicc, pedig még nem is láttam. A nyáltól csöpögő vámpírokon és vérfarkasokon már a Twilight idején túltettem magam, de a szerelmes zombik már nagyon soknak bizonyulnak számomra.
2012. november 14. 19:04
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem nagyon nagy!
Ha már baromság és viccesre veszik a figurát, akkor szerintem teljesen elfogadható. Az rosszabb eset lenne, ha ez teljesen komoly film akarna lenni. De nem akar, szóval nézős. Meg persze Teresa miatt is.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. november 15. 18:49
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Az ötlet írtóra elcsépelt de a zenéből kiszedve ez sokkal inkább valami komédia mint valami csöpögős twilight zombi változat... kíváncsi vagyok rá h milyen de nem mondom h egy kasszasiker...
2012. november 15. 19:57
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Öhmmm...
Warm Bodies??ha lefordítjuk:Meleg Testek...
Ez az Alkonyat is olyan hogy(ez Showder Klubban volt Dombóvári István):
Régen egy csajjal se lehetett hororr filmet nézni,mert:
-"Csúnya meg véres meg vámpír!"
Most meg:
-"ÓÓÓ nézzük meg Edward-ot!!! Na lécccci!!!"
A srác erre azt szokta mondani:
-Jó nézzük meg de tudod mit fogok a kezemben tartani film közben??Egy fokhagymás lángost!!Szenvedj Edward szenvedj!!!í
Bocs a fanoknak nem bántás csak poén!!
Warm Bodies??ha lefordítjuk:Meleg Testek...
Ez az Alkonyat is olyan hogy(ez Showder Klubban volt Dombóvári István):
Régen egy csajjal se lehetett hororr filmet nézni,mert:
-"Csúnya meg véres meg vámpír!"
Most meg:
-"ÓÓÓ nézzük meg Edward-ot!!! Na lécccci!!!"
A srác erre azt szokta mondani:
-Jó nézzük meg de tudod mit fogok a kezemben tartani film közben??Egy fokhagymás lángost!!Szenvedj Edward szenvedj!!!í
Bocs a fanoknak nem bántás csak poén!!
2012. december 17. 21:41
|
|
zsof19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 187628 offline
|
srácok, ez nagyon beteeg
aki esetleg nem vágja ez egy horror paródia, ami ezen felül az Alkonyatot hivatott kifigurázni. Ezt a művet sem az író, sem a rendező nem szánta komoly munkának csak egy pofonnak az Twilight-generációnak
2013. január 02. 18:16
|
|
Viktor Evansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 30 Azonosító: 132518 offline
|
Véget ért az Alkonyat...jött ez. Valamit mindig utálnunk kell.
2013. január 04. 18:48
Jeee.itt az ideje a zombiknak!!!a zombik ARCOK!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.