A horror segít lefogyni?
2012. november 12. 15:38
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
ez komoly?O____O mostmár tudom h miért vagyok ilyen vékony x'DDDD (y) kösz a cikket!
2012. november 12. 15:40
|
|
TrixyDixy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 181560 offline
|
linna ugyanígy vagyok...
Amúgy nekem nem tanácsos horrort nézni
Amúgy nekem nem tanácsos horrort nézni
2012. november 12. 15:44
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
A Fűrész már csak abból a szempontból is fogyaszt, mert olyan undorító, hogy az ember majdnem elhányja magát.
2012. november 12. 15:50
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Idézet (sissy0803 @ 2012.11.12. 13:23)
Elég kemény...Nekem a kedvenc filmem a Paranormal Activity,mert az nagyon ilyesztő,és azért is mert tudod hogy megtörtént,úgy van levideózva ahogy megtörtént.
Ezt ne!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. november 12. 16:01
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Idézet (dzse @ 2012.11.12. 15:52)
Szeretem a horror filmeket és fogynom is lehetne ugyhogy meg van az esti program ...
De ez amúgy annyira nem nagy cucc, most nem kell azt hinni, hogy ha megnézel egy horrorfilmet, már le is fogysz. Nem. Csupán kb. 100-200 kalóriát égetsz el-jobb esetben. Amit egyébként úgy is visszaszerzel, amint meg eszel egy szelet csokit, vagy akár egy zacskó csipszet. Egyszóval nem fogsz tőle fogyni, maximum leégetsz egy kis kalóriát, azt meg úgy is visszaszerzed.
2012. november 12. 16:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy őszinte legyek, ekkora baromságot már nagyon régen olvastam.XD Mégis mi a jó franctól égetnél kalóriát? Igen, csókolózás és szex közben nem kevés kalóriát lehet égetni, de, hogy azzal is, hogy az ember üljön?XD WTF?XD Ellentmond ez az egész. A legtöbb ember általában eszik film nézés közben, én is tíz alkalomból kilencszer biztosan. Ülsz, nem csinálsz az ég világon semmilyen fizikai tevékenységet, amivel a szervezeted égetné a zsírt, amiért még több cukor szabadulna fel és még több oxigén kéne. Ez az egész "kutatás" vagy ezer sebből vérzik. Persze laikus embereket lehet etetni, sőt szoktak is etetni ilyen bocisággal, de ugyan már! Ez nevetséges.XD
Amúgy az itt felsorolt filmek közül csak párat nem láttam (az elsőt és a harmadikat), de a többi... Egyedül az Alien filmektől f*sok be, de azoktól mindig.XD A Saw filmeken sz*rrá röhögtem magamat, annyira szánalmas az összes, a Paranormal Activityn elaludtam, a REC megint nem volt nagy durranás (a padlásos jelenetnél ijedtem meg a másfél óra alatt egyszer), A Texasi láncfűrészes megint kaki, ahogyan az Ideglelés is, az egyedüli jó az Alien mellett a Rémálom az Elm utcában filmek, de azoktól tíz évesen sem tojtam be. Komolyan, ezektől sz*rik be mindenki?XD Egyedül az Alien olyan film, de azt imádom, akárhányszor adom a fejemet arra, hogy megnézzem. A Ragyogás tervben van, de először könyvben szeretném kivégezni és csak utána jöhet a film.
Amúgy az itt felsorolt filmek közül csak párat nem láttam (az elsőt és a harmadikat), de a többi... Egyedül az Alien filmektől f*sok be, de azoktól mindig.XD A Saw filmeken sz*rrá röhögtem magamat, annyira szánalmas az összes, a Paranormal Activityn elaludtam, a REC megint nem volt nagy durranás (a padlásos jelenetnél ijedtem meg a másfél óra alatt egyszer), A Texasi láncfűrészes megint kaki, ahogyan az Ideglelés is, az egyedüli jó az Alien mellett a Rémálom az Elm utcában filmek, de azoktól tíz évesen sem tojtam be. Komolyan, ezektől sz*rik be mindenki?XD Egyedül az Alien olyan film, de azt imádom, akárhányszor adom a fejemet arra, hogy megnézzem. A Ragyogás tervben van, de először könyvben szeretném kivégezni és csak utána jöhet a film.
2012. november 12. 16:58
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, nem nagyon szeretem a horror filmeket,de már egy ideje nagyon megszeretném nézni a Paranormal Activity-t.Amúgy hülyeségnek tartom,hogy a horror filmektől le lehet fogyni...
2012. november 12. 17:16
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
lol, nem szueretem ezeket a filmeket mondjuk a felét már láttam vagy tudom miről szól mert elmondták:D csak a ragyogásról és a cápáről nem hallottam még semmit... de nem akarok fogyni úgyhogy továbbra is hanyagolom ezeket :'D
2012. november 12. 17:34
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
akkor go horrort nézni !!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.