Demi Lovato és Wilmer Valderrama újra együtt?
2012. november 12. 19:51
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Gordon írta:
Ki ez a Walderrama srác? Mit csinált,azon kívül,hogy összes tinicsajt(és nem tinit)ledöntötte Hollywoodban? Ja megnéztem,sorozatszínész. Én nem szeretnék népszerű csaj lenni odaát(mondjuk itt sem csaj vagyok),mert nagyon kevés a"menő"pasiválaszték. Hűen tükrözi a sztárvilág,a sorozatokat. Mindenki mindenkivel volt,és lesz,és nem is egyszer,körbejárnak mint egy jó üveg ital egy házibulin.
Elképezelem Demit,hogy hmm nézzük alig él itt kb hozzám való korban 1 millió srác..ebből szelektáljunk,sportolók..hmm sokat utaznak nem jó,színészek,ők is de sokszor legalább itt vannak. Szinglik? Ajj abból alig van,azok meg nem jóképűek. Ki marad? Hmm..erősen töpreng..exeim? Ők már bejárattak,tudják milyen vagyok..jéé..Wilmer? Felhívom,épp most válságban van kapcsolata,vagy mi szösz. Akkor találkozzunk,nem érhet meglepetés,legalább lesz valakim egy darabig.Újságok is írnak, rólam,mert nem elég ha X-ben mentorkodom nagyon szarul. Önbecsülésemnek is jót tesz,mert azért visszajönnek hozzám,csak nem vagyok annyira gáz csaj.
Gyáááá ember! xD Ez beletrafált, mármint az X Faktoros rész! Néha elképedek hogy miket mondd, és el kell kapcsolnom!
Ki ez a Walderrama srác? Mit csinált,azon kívül,hogy összes tinicsajt(és nem tinit)ledöntötte Hollywoodban? Ja megnéztem,sorozatszínész. Én nem szeretnék népszerű csaj lenni odaát(mondjuk itt sem csaj vagyok),mert nagyon kevés a"menő"pasiválaszték. Hűen tükrözi a sztárvilág,a sorozatokat. Mindenki mindenkivel volt,és lesz,és nem is egyszer,körbejárnak mint egy jó üveg ital egy házibulin.
Elképezelem Demit,hogy hmm nézzük alig él itt kb hozzám való korban 1 millió srác..ebből szelektáljunk,sportolók..hmm sokat utaznak nem jó,színészek,ők is de sokszor legalább itt vannak. Szinglik? Ajj abból alig van,azok meg nem jóképűek. Ki marad? Hmm..erősen töpreng..exeim? Ők már bejárattak,tudják milyen vagyok..jéé..Wilmer? Felhívom,épp most válságban van kapcsolata,vagy mi szösz. Akkor találkozzunk,nem érhet meglepetés,legalább lesz valakim egy darabig.Újságok is írnak, rólam,mert nem elég ha X-ben mentorkodom nagyon szarul. Önbecsülésemnek is jót tesz,mert azért visszajönnek hozzám,csak nem vagyok annyira gáz csaj.
Gyáááá ember! xD Ez beletrafált, mármint az X Faktoros rész! Néha elképedek hogy miket mondd, és el kell kapcsolnom!
2012. november 12. 19:51
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Fanni0325 én se..-.- xd
2012. november 13. 07:30
Ennek nem örülök,már ha igaz.Egyáltalán nem illenek össze,és szerintem ijesztő a "srác".
2012. november 13. 14:52
sztem egyáltalán nem illenek össze idősebb a pasi meg ronda is:)
2012. november 13. 16:06
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
"Mindig szeretni fogják egymást, blahblahblah..."- ne nevetessenek már. Az oké, hogy újra kavarnak HA igaz a pletyka, de könyörgöm, nem emlékszem pontosan, de ez sem volt olyan hosszú kapcsolat. Én áldásomat adom rájuk, amíg Demi boldog, de több sebből vérzik az egész, kezdve ott, hogy Demi márciusig "nem fog randizni senkivel".
2012. november 13. 21:26
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Demi nem akar pasit még egy ideig tehát kétlem hogy van köztük valami. Különben is Demi gyakorlatilag Niallba szerelmes.
2012. november 14. 14:04
Ezaz!
Végre egy olyan pasi aki Demi-hez illik!
Gratula!
Végre egy olyan pasi aki Demi-hez illik!
Gratula!
2012. november 16. 18:43
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Illenek sztem egymáshoz!
2012. november 17. 14:54
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Nem egy jó választás..
2012. november 28. 10:42
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nem hiszem h randizgatnának.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: