Demi Lovato és Wilmer Valderrama újra együtt?
2012. november 12. 14:33
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
ott a pont szandiii
2012. november 12. 14:43
|
|
Annus xDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.12. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 140641 offline
|
Úgy bírom ezeket az ismeretlen forrásokat..Remélem meggazdagodik ez az "ismeretlen forrás" abból, hogy újabb pletykát hozott amin lehet csámcsogni. Szálljatok már le Demiról..Most szingli és kész, ha lesz valakije akkor majd elmondja ha akarja ennyi.
2012. november 12. 14:51
|
ae0púj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187623 offline
|
Meg amugy Demi nem azt nxilatkozta, hogy nem szeretme kapcsolatot? És vajon visszamenne egy olyan emberhez aki miatt ugymond "elbujt" a világ elöl hogx kiverje???
valami ilyesmit olvastam:D szerintem is kamu:D
2012. november 12. 14:52
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Itt már semmit sem lehet tudni biztosan...!
2012. november 12. 15:36
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
tuti pletyka. A pasi túl értelmesnek néz ki Demihez x'DD (y)
2012. november 12. 15:57
Én ezt csak akkor hiszem el, ha ők maguk mondják. Addig csak pletyka az egész.
2012. november 12. 16:19
Hát én nem hiszem h újra együtt vannak, majd ha ők mondják akkor talán majd elhiszem.
2012. november 12. 16:54
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem csak pletyka.Csak ,akkor hiszem el,ha Ők maguk mondják!
2012. november 12. 17:28
az egy dolog, ami az én bajom: Hát ez 32 éves?! Biztos nem nézem ki belőle! O.O
2012. november 12. 17:39
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem hiszem hogy igaz ez az egész szerintem pletyka..
2012. november 12. 17:44
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Szerintem cukik együtt:)♥
2012. november 12. 18:19
hát szerintem nincsenek együtt :/..de attól még lehet, hogy összejönnek
...
2012. november 12. 18:27
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (Gordon @ 2012.11.11. 22:53)
Ki ez a Walderrama srác? Mit csinált,azon kívül,hogy összes tinicsajt(és nem tinit)ledöntötte Hollywoodban? Ja megnéztem,sorozatszínész. Én nem szeretnék népszerű csaj lenni odaát(mondjuk itt sem csaj vagyok),mert nagyon kevés a"menő"pasiválaszték. Hűen tükrözi a sztárvilág,a sorozatokat. Mindenki mindenkivel volt,és lesz,és nem is egyszer,körbejárnak mint egy jó üveg ital egy házibulin.
Elképezelem Demit,hogy hmm nézzük alig él itt kb hozzám való korban 1 millió srác..ebből szelektáljunk,sportolók..hmm sokat utaznak nem jó,színészek,ők is de sokszor legalább itt vannak. Szinglik? Ajj abból alig van,azok meg nem jóképűek. Ki marad? Hmm..erősen töpreng..exeim? Ők már bejárattak,tudják milyen vagyok..jéé..Wilmer? Felhívom,épp most válságban van kapcsolata,vagy mi szösz. Akkor találkozzunk,nem érhet meglepetés,legalább lesz valakim egy darabig.Újságok is írnak, rólam,mert nem elég ha X-ben mentorkodom nagyon szarul. Önbecsülésemnek is jót tesz,mert azért visszajönnek hozzám,csak nem vagyok annyira gáz csaj.
Elképezelem Demit,hogy hmm nézzük alig él itt kb hozzám való korban 1 millió srác..ebből szelektáljunk,sportolók..hmm sokat utaznak nem jó,színészek,ők is de sokszor legalább itt vannak. Szinglik? Ajj abból alig van,azok meg nem jóképűek. Ki marad? Hmm..erősen töpreng..exeim? Ők már bejárattak,tudják milyen vagyok..jéé..Wilmer? Felhívom,épp most válságban van kapcsolata,vagy mi szösz. Akkor találkozzunk,nem érhet meglepetés,legalább lesz valakim egy darabig.Újságok is írnak, rólam,mert nem elég ha X-ben mentorkodom nagyon szarul. Önbecsülésemnek is jót tesz,mert azért visszajönnek hozzám,csak nem vagyok annyira gáz csaj.
Nem is tudsz semmit Wilmerről. mindenki bántja amiért híresség csajai voltak. na és? én láttam már színészkedni nem is egy filmben, és már akkor szimpatikus volt, utána olvastam hogy jéé ez Wilmer Valderrama volt? akiről olyan sokat olvastam csak azt se tudtam ki ő csak utáltam mert összejött Demivel annak ellenére hogy idősebb nála?
ha ennyire belemerültél Wilmer és Demi kapcsolatába, ők jóba voltak mielőtt összejöttek is, és most azután hogy szakítottak is, még mindig jó barátok. ráadásul kiállnak egymás mellett, nem egy interjút megnéztem ahol Wilmer Demiről beszél, és nem éppen úgy tűnt mint akiben van valami rosszindulat.
nekem nagyon szimpatikus pasi, nem tudom miért kell cikkek alapján megítélni, főleg a Demi rajongóknak. ha jobban utánajárnátok ki is ő, szerintem egyértelmű hogy a légynek se ártana, ha ne lenne annyi pletyka róla Lindsay meg még nem tudom kik után...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: