Fehér Zoltán vett búcsút az X Faktortól
2012. november 11. 16:26
|
|
LiiliGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 18 Csatolások: 3 Azonosító: 189502 offline
|
Az egyik kedvenc magyar dalomat énekelte,nagyon szépen.Nagyon sajnálom,hihetetlenül megszerettem a verseny alatt.!
2012. november 11. 16:31
sajnos.
nem neki kellett volna kiesni hanem Zámbó Krisztiánnak hiszen csak az apja rajongói tartják bent.
2012. november 11. 16:34
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Most már végérvényesen is bebizonyosodott mekkora bunda ez az egész műsor
Oláh Gergő mellett Fehér Zolinak volt a legjobb hangja erre kirakják, ráadásul egy Stone-nal szemben
Egyszerűen röhejes az egész
2012. november 11. 16:44
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
pedig most pont nem volt rossz a produkciója .. :||
2012. november 11. 16:57
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2012.11.11. 16:34)
Most már végérvényesen is bebizonyosodott mekkora bunda ez az egész műsor
Oláh Gergő mellett Fehér Zolinak volt a legjobb hangja erre kirakják, ráadásul egy Stone-nal szemben
Egyszerűen röhejes az egész 
Teljesen egyetértek. Az egész műsor megvan előre rendezve...
2012. november 11. 16:58
Szerintem mind a kettejük nagyon jó. Én Stone-nak szurkoltam, de Zoli is nagyon tehetséges. Biztosan megállja a helyét majd a műsoron kívül is.
A cikk írójának: Kicsit keményen fogalmaztál...
A cikk írójának: Kicsit keményen fogalmaztál...
2012. november 11. 17:08
|
|
timi2772visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 3 Azonosító: 145565 offline
|
ebbe az egész versenyben 3-an vannak akik tudnak énekelni:Gergő,Timi,Zoli. Erre kiesik az egyik. Stonnal szemben.Lehet,hogy bunda kitudja.Lehet,hogy a mentorok irigyelték,hogy Gesztinek még van(volt) a 3 versenyzője.Lehet,hogy nem akarták,hogy Ildikónak kiessen még 1 versenyzője.Na mind1 erről ennyi.Remélem,hogy Gergő nyeri majd meg
2012. november 11. 17:14
|
|
Scar Tissue 908új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 143632 offline
|
Hát , hogy a műsor bunda azt már ott biztosra lehetett tudni, h meghívták Csobot Adélt vegyen már részt a műsorban . Amúgy meg Stone most nyújtotta a legjobbját Zoli meg volt már jobb is az első méltó párbaj volt az idei xfaktorban .Én már csak azt várom mikor esik már ki a Dávid gyerek mert , h magasan a leggyengébb hangja neki van az is biztos na meg a Krisztiánnak őt se hagyjuk ki . Hajrá LIKE
2012. november 11. 17:15
|
|
szucstodivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 140521 offline
|
Ez a cikk... nem idevaló! Egy ilyen cikknek pártatlannak kellene lennie... szerintem Zoli nem volt jó..nekem nem szimpatikus az egész videlkedése..örülök, hogy kiesett:D Hajrá Like!
2012. november 11. 17:48
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerintem elég jó hangja van. Legalább is a bárbajdalban igazán felszabadúltan énekelt. Vannak nála mág olyan akinek hamarabb kellett volna kiesnie. Stone helyett neki kellett volna viszzamennije.
2012. november 11. 17:53
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Az én véleményem a műsorról:
Ahogy a cikkben le van írva, egyáltalán nem modoros a viselkedése Szabó Dávidnak. Ő nagyon kedves, szerény, aranyos ember, aki nagyon jól énekel. Nem lehet róla rosszat mondani. Krisztián végre egészen jó volt, remélem hogy még jobb lesz. Szurkolok! Csobot Adélt nem szeretem, ezért nem is tudok róla jót mondani. Csak azt: könyörgöm, essen már ki vére, nincs itt helye! Stone olyan volt, mint mindig: egyszerű. Timi megint nagyon jó volt, bár egy kis hamis hang neki is becsúszott, de ettől függetlenül szépen énekelt. Fehér Zoltán egy nagyon-nagyon jó számot énekelt, meglehetősen egész jól. Oláh Gergő szintén szuperjó volt most is, neki biztosan itt a helye! És a Like is tetszett nekem, mindig meg tudnak győzni.
A párbajról:
Ahogy már említettem, Adél nem idevaló. Jó lenne, ha egyszer már kiesne. Sajnos, ez a helyzet. Úgy gondolom, a döntés most nem volt jó. Stone szerintem nem annyira jó, hogy Fehér Zolit is kiejtse. Sajnos Zoli pont akkor esett ki, amikor már kezdtem megszeretni. Nagyon sajnálom, de annak örülök, hogy a három fiú, Zoli, Gergő és Dávid továbbra is összetartanak!
Ahogy a cikkben le van írva, egyáltalán nem modoros a viselkedése Szabó Dávidnak. Ő nagyon kedves, szerény, aranyos ember, aki nagyon jól énekel. Nem lehet róla rosszat mondani. Krisztián végre egészen jó volt, remélem hogy még jobb lesz. Szurkolok! Csobot Adélt nem szeretem, ezért nem is tudok róla jót mondani. Csak azt: könyörgöm, essen már ki vére, nincs itt helye! Stone olyan volt, mint mindig: egyszerű. Timi megint nagyon jó volt, bár egy kis hamis hang neki is becsúszott, de ettől függetlenül szépen énekelt. Fehér Zoltán egy nagyon-nagyon jó számot énekelt, meglehetősen egész jól. Oláh Gergő szintén szuperjó volt most is, neki biztosan itt a helye! És a Like is tetszett nekem, mindig meg tudnak győzni.
A párbajról:
Ahogy már említettem, Adél nem idevaló. Jó lenne, ha egyszer már kiesne. Sajnos, ez a helyzet. Úgy gondolom, a döntés most nem volt jó. Stone szerintem nem annyira jó, hogy Fehér Zolit is kiejtse. Sajnos Zoli pont akkor esett ki, amikor már kezdtem megszeretni. Nagyon sajnálom, de annak örülök, hogy a három fiú, Zoli, Gergő és Dávid továbbra is összetartanak!
2012. november 11. 17:55
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Ja, és a cikk írójának:
Nem tudom, ki vagy, de egy cikkírónak tényleg pártatlannak kellene maradnia ilyen ügyben. Senkit nem nevezhetsz modorosnak, semm rossznak. Amit te leírtál, inkább véleménynek menne el, nem cikknek. Remélem nem lesz több ilyen!
Nem tudom, ki vagy, de egy cikkírónak tényleg pártatlannak kellene maradnia ilyen ügyben. Senkit nem nevezhetsz modorosnak, semm rossznak. Amit te leírtál, inkább véleménynek menne el, nem cikknek. Remélem nem lesz több ilyen!
2012. november 11. 18:00
|
|
JustaCatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 184790 offline
|
Nem kedveltem Zolit,de meglepődtem,hogy ő ment haza igaz harmadszor állt ott,na de Stone se fog győzni,az egyetlen igazi tehetség Antal Timi.Zámbó meg kész vicc,hogy még mit keres még ott.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: