Fehér Zoltán vett búcsút az X Faktortól
2012. november 11. 13:53
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
de jó, végre egyre kevesebben vannak és hamar vége lesz az x faktornak... a magyarok minden jó műsort el tudnak rontani
2012. november 11. 14:17
Hát ezt nem értem,eddig annyira dícsérték a mentorok hogy így jó úgy jó most meg semmi.Szerintem nem neki kellett volna kiesnie ,hanem Stone-nak , de már nem is nézem mert nagyon sz-r ez az x-factor,1 jó van még : Oláh Gergő .. Remélem ő nyer ,ha már Zoli kiesett ...
2012. november 11. 14:22
a másikat se bírom, de akkor már inkább ő essen ki. egyáltalán nem bánom. legalább eggyel keveseb...
2012. november 11. 14:39
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
egyetértek JazmynBelieber.
2012. november 11. 14:42
Ideje volt már kiesnie,de még mindig nem értem hogy Zámbó mit keres ott.Amúgy ezeknek miért van már adatlapjuk?Szerintem majd csak a végén az első 3-nak legyen adatlapja.Nem tettek le semmit az asztalra hogy megérdemeljék.
2012. november 11. 14:46
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
Nem azért de ez a cikk elég szánalmas. Miért a te véleményed írod le? ez itt nem ennek a helye. azért mert te ezt a tehetségtelen meleg fehér Zolikádat szereted attól még a Stone sokkal sokkal jobb volt. nem játssza meg magát odateszi amit csinál Zolika meg megpróbálja előadni a heterot de elég rossz színész. bármennyire fikázod Stone-t akkor is jobb . ha a közönség szavazatokat nézzük is Stone 2 párbaj, 1x mentették meg Zolika 3 úgy hogy ennyi... Örülök, hogy végre kiesett a Zoli unszimpatikus volt ahogy megjelent. ja am Hajrá Stone brutál jó vagy!
2012. november 11. 15:06
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Nos látom itt is megoszlanak a vélemények!Amikor meghallottam, hogy Zoli és Stone fog párbajozni, lesokkoltam!Mindketten más-más műfajt képviselnek, szóval gyakorlatilag énektudásilag nem igazán lehetne őket megkülönböztetni. Stone egy igazán ütős rockkos hangú ember, míg Zolinak kellemes hangszíne van!Mindkét párbaj dal brutál jó volt, de igaza volt Miklósnak, nemcsak a párbajokon kell a magas színvonalat hozni!(Félre ne értsetek, Zolinak volt sok jó pillanata a showban is.)
Mindemellett én Krisztiánt küldtem volna haza. Lehet, hogy nem az apja hírnevéből, akar népszerű lenni, de be kell vallania, hogy az apja rajongói tartják bent, mert szerintem most ő a mezőny leggyengébb énekese!
Szóval hajrá Dávid, Stone és Gergő!
Mindemellett én Krisztiánt küldtem volna haza. Lehet, hogy nem az apja hírnevéből, akar népszerű lenni, de be kell vallania, hogy az apja rajongói tartják bent, mert szerintem most ő a mezőny leggyengébb énekese!
Szóval hajrá Dávid, Stone és Gergő!
2012. november 11. 15:25
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
Én nem bánom hogy Zoli esett ki de inkább a Krisztiánnak kellett volna...
2012. november 11. 15:37
Nem volt a kedvencem, de vannak olyanok, akiknek azért előbb kellett volna kiesnie..
2012. november 11. 16:12
|
friderika2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 31 Azonosító: 150707 offline
|
Kár!
Jobb volt mint Ston....
Jobb volt mint Ston....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: