Fehér Zoltán vett búcsút az X Faktortól
2012. november 11. 10:54
nem neki kellett volna kiesnie. ugyan nem a kedvencem, de tegnap jó volt, sőtt még stone is tetszett, pedig nem bírom. zámbónak kellene már kiesnie, vagy annak a szabó dávidnak
2012. november 11. 10:59
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
szerintem neki kellett volna kiesni-e hanem zámbó krisztiánnak.most komolyan semmi hangja nincs,zoli pedig nagyon jó énekes. akkor bunda ez az egész. meg a mentorok is,hogy mondhatták,hogy stone maradjon bent. oké,neki is tök jó hangja van de szerintem nem neki való az ilyen..
2012. november 11. 11:00
Ennek a srácnak - függetlenül attól, hogy nem szimpi - a teljesítményt mérlegelve legalább a top3, 4-ben kellett volna végeznie Oláh Gergő, Antal Timi és a Like mellett. Nevettséges hogy olyanok akiket minden adásban megszólnak egyenes ágon menetelnek előre, gondolok itt a Zámbó gyerekre, Csobot Adélra de említhetném a jelentéktlen szőke hajú operettes csávót akinek még a nevét se tudom. Tiszta majomparádé az egész műshow úgy ahogy vagy. Gondolom a jövő héten majd a Like vagy Antal Timi fog kiesni pff inkább nem írom le mit gondolok. Még annyit hogy igen Stone valóban egysíkú, de könyörgök nem ő a LEGGYENGÉBB ebben a mezőnyben, ő legalább tudja mik a korlátai, mindegy a gané' úgyis egyenes ágon menetel, komolyan mintha Zámbó, Csobot és az operettes egy másik műsorban lenne, nekik nem kell bizonyítaniuk elég ha kiállnak a színpadra görcsölnek, izzadnak mint egy disznó, lufikat durrogtatnak, festett kockahassal ámítanak, böfögnek, finganak ebből lesz a szenzáció.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. november 11. 11:02
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
Én valahogy el tudom képzelni, hogy miért Zoli esett ki. Mikor nézem az X-et és Ő jön, csukott szemmel hallgatom, ugyanis nem bírok a képrenyőre nézni, mert a színpadon látható fazonja elveszi az életkedvemet is. Számomra Stone a nyugalom. Így van, a nyugalom. Azért kell kritizálni mert egy MAGYAR anyanyelvű ember egy MAGYAR tehetségkutató showban egy MAGYAR dalt énekel?? Én tisztelem ezért!!! És szerintem aranyos is.
Fehér Zoli hányszor is párbajozott már? Huh.....kétszer háromszor az tuti. És azért gondolom nem minden szavazó hülye (talán azok süketek, akik a Zámbó kölyökre, meg Csobotra szavaznak)! Szerintem Krisztiánnak és Adélnak kellett volna a párbajon állni, először Krisztián menjen a kövi showban meg Adél!
Nos visszatérve: Zoli túl sokat párbajozott, és szerintem ez a mentorokat is elgondolkodtatta.
Én mindkettőjüknek gratulálnék azért, kiváló hangú TEHETSÉGEK!
Persze hajrá Oláh Gergő!
Fehér Zoli hányszor is párbajozott már? Huh.....kétszer háromszor az tuti. És azért gondolom nem minden szavazó hülye (talán azok süketek, akik a Zámbó kölyökre, meg Csobotra szavaznak)! Szerintem Krisztiánnak és Adélnak kellett volna a párbajon állni, először Krisztián menjen a kövi showban meg Adél!
Nos visszatérve: Zoli túl sokat párbajozott, és szerintem ez a mentorokat is elgondolkodtatta.
Én mindkettőjüknek gratulálnék azért, kiváló hangú TEHETSÉGEK!
Persze hajrá Oláh Gergő!
2012. november 11. 11:05
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Zámbó Krisztiánt már a táborban ki kellett volna ejteni!!! Mentorok, nesze nektek... a többi tehetséges énekest meg sajnálom, h miatta esnek ki!!!
2012. november 11. 11:07
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
Idézet (szocs hanna @ 2012.11.11. 10:37)
Áh na végre . A Zoltánt sose szerettem , De Zámbonál akkor is jobb volt .. Krisztiánnak kellene már kiesnie.. 
A számból vetted ki a szót
2012. november 11. 11:07
|
Réka21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 140700 offline
|
Nekem se nagyon szimpi a Zoli, de hangja viszont van, ellentétben a Zámbóval, akit csak a családja meg az apja rajongói juttatnak folyamatosan tovább. Csak azt nem tudom mikor jönnek már végre rá, hogy semmit hangja nincs. Ráadásul sajnos van egy olyan félelmem, hogy el fogják juttatni a döntőig, és addig meg miatta fognak olyan versenyzők kiesni, akiknek van hangjuk, és 100-szor inkább megérdemelnék, hogy ott álljanak. Ez meg szerintem kicsit sem fair... :S
2012. november 11. 11:08
Nyugodtan mehetett volna vele Stone is. De hogy ez a Zámbó gyerek mi a francot keres még ott... Sírva röhögök rajta mikor látom/hallom, egyetlen hangot sem képes eltalálni.
2012. november 11. 11:10
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nagyon sajnálom,hogy kiesett akét kedvencem közé tartozott de még a kedvencem bentvan hajrá gergö
2012. november 11. 11:11
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (minibogárka @ 2012.11.10. 23:46)
De ha a mentorok nem tudnak dönteni, és a nézői szavazatok alapján küldenek haza valakit, akkor már számít, kinek van 13-mal több...
Ezt előre lehetett tudni, hogy két egymás követő adásban nem tesznek ilyet, mert botrány lett volna belőle.
2012. november 11. 11:32
Gatulálok Zámbóó de ne feldd én figyellek téged !!!
2012. november 11. 11:36
Ismételten csak Gergő produkciója tetszett, de most kivételesen Adélka se volt olyan rossz. Zámbó előadása viszont egy vicc volt.
2012. november 11. 11:37
Szerintem nem volt igazságos hogy Zoli esett ki!!!
2012. november 11. 11:39
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
!!!!Zámbónak kéne kiesnie!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.