Fehér Zoltán vett búcsút az X Faktortól
2012. november 11. 09:58
Ez megint olyan igazságtalan! Miért nem a Stone ment haza? Meg egyáltalán mi a fenét keres még ott Krisztián??? Komolyan mondom gáz az egész. Gergő a legjobb az egész mezőnyben!!
2012. november 11. 10:06
|
|
Thevampirediariesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 153130 offline
|
Én annyira sajnáltam...
Ő volt az egyik kedvenc és fényévekkel jobb mint Stone!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. november 11. 10:11
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Szerintem ez nem korrekt. Egyikük sem volt a kedvencem soha. De szerintem Stone-ban semmi kiemelkedő nincsen. Olyan Karaoke-s. Apukám is énekel ilyen jól, mint a Stone, jövőre el is indítom az x-faktorban, kitudja, tán meg is nyeri, ha ilyen ez verseny...
kissé bundaszagú csak.
kissé bundaszagú csak.
2012. november 11. 10:17
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
"Antal Timi egy első ránézésre meglehetősen furának tűnő, minden stílust nélkülöző, de általa gyönyörűnek tartott lépett a publikum elé."
kimaradt a ruha szó, azt hiszem.
Nekem senki ne mondja, hogy Stone jobb lenne a Zolinál. Ég és föld a kettő, Stone-nak már rég haza kellett volna mennie, nem olyan jó ő, mint amilyennek beállítják ám. A többiekről ne is beszéljünk, szerintem mindegyik gyenge, kivéve a Gergő. Ha van igazság, ő fogja megnyerni...
kimaradt a ruha szó, azt hiszem.
Nekem senki ne mondja, hogy Stone jobb lenne a Zolinál. Ég és föld a kettő, Stone-nak már rég haza kellett volna mennie, nem olyan jó ő, mint amilyennek beállítják ám. A többiekről ne is beszéljünk, szerintem mindegyik gyenge, kivéve a Gergő. Ha van igazság, ő fogja megnyerni...
2012. november 11. 10:19
A Zámbó gyerek miatt esik ki az összes jó énekes...attól még,hgy Zámnó Jimmy volt az apja,attól még nem kell isteníteni! Multkor,nem tudta befejezni a dalt,és tovább jutott.....ez így nem fer!!
2012. november 11. 10:29
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
amég Zámbó ki nem esik addig sose lesz igazságos a verseny.. ennyi. -.-
2012. november 11. 10:30
Én örülök hogy kiesett nem volt szimpi de Zámbó mikor fog már kiesni?????????
2012. november 11. 10:33
|
lauu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.23. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 167762 offline
|
azt hittem ,hogy legalább a malek nem ilyen....a fehér zoli volt az egyik legjobb...ezzel az indokkal a tavalyi mezőnyből miért nem rúgták ki a rocktenors-ot?azt legalább megértettem volna..nem mintha bajom lett volna velük...a végén még a krisztián vagy a stone fogja megnyerni.... -.-
2012. november 11. 10:37
|
|
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline
|
Áh na végre . A Zoltánt sose szerettem , De Zámbonál akkor is jobb volt .. Krisztiánnak kellene már kiesnie..
2012. november 11. 10:41
|
|
adrikafazékúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 175304 offline
|
Na végre erre vártam már mióta hogy kiessen..HURRÁ!!
2012. november 11. 10:42
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Kvaka Andrea kiesése óta erre vártam!
2012. november 11. 10:43
Ezt az adást most kivételesen néztem és hát nem kell mondjam, szégyen. Zoli volt Gergő után a legjobb, max. egy hangot ha tévedett erre kiejtik, amikor ott van az a selyemfiú Dávid, a Lájk akik hi het het len szarok, Adél, akitől most az egyszer kivételesen nem vérzett a fülem, de közel sem olyan jó, mint a többiek, és persze Zámbó úrfi, akinek valljuk be; nincs hangja. Egy kocsmában részegen még elmenne, de semmi képpen egy énekes műsorban. Na és persze nem is Stone miatt, hanem miatta esett ki Zoli. Hazudnék ha ezt mondanám hogy amikor mondták, hogy ők ketten párbajoznak nem tudtam hogy ő fog haza menni, de azért reménykedtem. Hát ez van gyerekek. Korábban is tudtam hogy ez már rég nem a tehetségekről szól, na de ennyire... Leszakad a pofám.
2012. november 11. 10:44
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
És b*mmeg azt rakják ki, aki tud énekelni.. Szánalom..
2012. november 11. 10:49
|
|
Párizs-89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155933 offline
|
nekem sem ő volt a kedvencem na de stone ellen, úgyan már, fényévekkel jobb volt mint tatika! sőt nekem egyre jobban tetszett Zoli előadása. Egyszerűen felfoghatattlan ami megy az rtl-nél, ország szégyene!
2012. november 11. 10:51
|
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline
|
nem neki kellet volna kiesnie. A Zámbónak kellet volna tehetségtelen és csak azért van bent mert az apja rajongói szavaznak rá szánalmas. Stonenak kellet volna ketejük küzöl kiesnie. nem értem miért nem a szavazatok döntöttek szánalmasok a mentorok is nem tudom felfogni miért a zoli esett ki. De remélem hogy be fog futin mert megérdemli
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.