Fehér Zoltán vett búcsút az X Faktortól
2012. november 11. 08:42
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Zolinak nagyon jó hangja van, bár néha kicsit modoros... Az az esküvő szerintem is kár volt, vagy mehetett volna tényleg titokban (Blikk nélkül
)... Azért én sajnálom, sztem a jobbak közül való..
2012. november 11. 08:52
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nem Zolinak kellett volna kiesnie..
Zoli hangilag és technikailag is fejlettebb és előrébb van mint Stone. És ezt nem azért mondom, hogy Stone-t bántsam, hanem mert így gondolom..
Sőt, szerintem Zolinak ott lett volna helye min. az első 4-ben,hisz szerintem ő (volt) az egyik legjobb a 12 közül..
De ügyebár Gesztinek eddig mindhárom versenyzője bent volt, és úgy gondolták a mentortársai, hogy már itt az ideje, hogy az ő csapatából is kiessen valaki...
Egyébként meg az egész meg van rendezve...!
Na mindegy, lényeg, hogy Gergő még bent van, neki kell megnyernie, ő a legjobb!!!
Zoli hangilag és technikailag is fejlettebb és előrébb van mint Stone. És ezt nem azért mondom, hogy Stone-t bántsam, hanem mert így gondolom..
Sőt, szerintem Zolinak ott lett volna helye min. az első 4-ben,hisz szerintem ő (volt) az egyik legjobb a 12 közül..
De ügyebár Gesztinek eddig mindhárom versenyzője bent volt, és úgy gondolták a mentortársai, hogy már itt az ideje, hogy az ő csapatából is kiessen valaki...
Egyébként meg az egész meg van rendezve...!
Na mindegy, lényeg, hogy Gergő még bent van, neki kell megnyernie, ő a legjobb!!!
2012. november 11. 08:56
hát én szeretem Zolit és tényleg nem neki kellet volna kiesnie mert tök jó hangja van és sajnálom hogy kieset Stonenak kellet volna
2012. november 11. 08:58
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát én örültem neki, már az első adásban mehetett volna. Krisztián is, mint ember semmi bajom vele, de mint énekes annál inkább. Az én kedvenceim a Like, Dávid és Timi. De olyan egyértelmű ki lesz a győztes..
2012. november 11. 09:05
|
Adrián719visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 431 Csatolások: 35 Azonosító: 147519 offline
|
Nagyon sajnálom Zolit, inkább Stone-nak kellett volna hazamennie, bár én mind a kettőjük hangját szeretem! De egy értelmű, hogy Oláh Gergő fogja megnyerni!
2012. november 11. 09:15
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Nem neki kellett volna haza menni hanem annak a hülye tehetségtelen ,unszimpatikus Stone-nak
nem tudom mit keres itt
Remélem jövő héten már tényleg repül
az én kedvenceim :Gergő♥Timi♥Adél♥ és Dávid♥
nem tudom mit keres itt
Remélem jövő héten már tényleg repül
az én kedvenceim :Gergő♥Timi♥Adél♥ és Dávid♥
2012. november 11. 09:19
Ha azt vesszük tegnap Zoli sokkal jobban énekelt,mint Stone.Krisztiánt pedig már sajnálom nincs semmi hangja és még is versenybe van akárcsak Adél.Továbra is Antal Timi a legjobb közülük.
2012. november 11. 09:31
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem értem,hogy a mentorok,hogy küldhették haza Zolit.Sokkal szebb hangja van,mint Stone-nak.Azt sem értem,hogy Krisztián ,hogy jutott el idáig, ilyen semmi hanggal.Én Csobot Adélt vagy Zámbó Krisztiánt küldeném haza!
2012. november 11. 09:37
Na végre! Alig vártam már ezt a pillanatot! 
Már csak Krisztiánnak és Csubakkának kell hazamennie, és akkor már NAGYJÁBÓL minden tiszta lesz.
Már csak Krisztiánnak és Csubakkának kell hazamennie, és akkor már NAGYJÁBÓL minden tiszta lesz.
2012. november 11. 09:38
|
|
sziebertdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 181918 offline
|
Stonnak kellett volna kiesnie... sajnáltam egy kicsit... de mindeggy a lényeg hogy a LIKE továbbjutott imádlak titeket like csak igy tovább csajok.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2012. november 11. 09:38
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
nagyon sajnálom,nekem pont a tegnapi produkciója tetszett legjobban...
2012. november 11. 09:39
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
1. Hayley.5 : Nem hinném ha te neveznél ide és ilyen kommnteket olvasnál..xdd.
2.. Nagyon sajnálom hogy kiesett én inkább szabó dávidot hittem hogy kiesik de..
2.. Nagyon sajnálom hogy kiesett én inkább szabó dávidot hittem hogy kiesik de..
2012. november 11. 09:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én gondoltam,hogy ő fog kiesni! de amúgy meg nem most kellett volna kiesni hanem már a leges leg elején!!!
2012. november 11. 09:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én gondoltam,hogy ő fog kiesni! de amúgy meg nem most kellett volna kiesni hanem már az * elején!!!
2012. november 11. 09:50
vivus00girl
Én inkább Stone-t küldtem volna haza..
Egyetértek
Én inkább Stone-t küldtem volna haza..
Egyetértek
2012. november 11. 09:54
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Én azt hittem a mentorok Stone-t fogják hazaküldeni, hiszen Zolinak nagyon jó hangja van. De örülök, lehet, hogy Stone-nak nincs olyan jó hangja, de szerintem ő sem olyan roszz, nekem mondjuk szimpatikusabb, mint Zoli.
A három fiú (Geszti csapata) olyan egyformának tűnik, mindegyiknek nagyon jó hangja van, de unalmasak, talán Gergő még jobb valamivel. Krisztiánnal nekem viszont nincs különösebb bajom, nem értem, hogy mért kell folyton bántani, a hangja jó, igaz nem mindig tudja megmutatni.
Mostmár csak azt várom, hogy Csobot Adél kiessen, már nagyon unom a fejét.
A három fiú (Geszti csapata) olyan egyformának tűnik, mindegyiknek nagyon jó hangja van, de unalmasak, talán Gergő még jobb valamivel. Krisztiánnal nekem viszont nincs különösebb bajom, nem értem, hogy mért kell folyton bántani, a hangja jó, igaz nem mindig tudja megmutatni.
Mostmár csak azt várom, hogy Csobot Adél kiessen, már nagyon unom a fejét.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: