Ismét Geszti Péter és Keresztes Ildikó versenyzői küzdöttek meg egymással, azonban Zolinak nem sikerült harmadszorra is megmenekülnie, így jövő héten nélküle folytatódik a tehetségkutató.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fehér Zoltán vett búcsút az X Faktortól
2012. november 10. 22:13
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 10. 22:13
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
ő volt az egyik legjobb...
nicol bellox
2012. november 10. 22:21
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Énekhangjába nem lehet nagyon belekötni, de nekem valahogy sosem volt szimpatikus.
Törpemókus
2012. november 10. 22:28
Áááá,de sajnálom. :/
Szegény.Nem neki kellett volna kiesnie,hanem Zámbónak!Semmi értelem ott lenni,hisz úgy is csak egy nagy sz@rság amit művel a színpadon.De amit Zoli csinált,(remélem,hogy még csinálni is fogja elég sokáig)az valami hihetetlen.
Sajnálom a srácot.
Zámbó meg húzzon onnan!!Nincs ott helye!
Szegény.Nem neki kellett volna kiesnie,hanem Zámbónak!Semmi értelem ott lenni,hisz úgy is csak egy nagy sz@rság amit művel a színpadon.De amit Zoli csinált,(remélem,hogy még csinálni is fogja elég sokáig)az valami hihetetlen.
Sajnálom a srácot.
Zámbó meg húzzon onnan!!Nincs ott helye!
2012. november 10. 22:32
Még most is felfoghatatlan számomra,hogy nem Stone esett ki. Zoli hangja millioszor szebb mint Stoné. Én bírtam a srácot
nicol bellox
2012. november 10. 22:40
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Végre itt volt az ideje haza húzni!
Horse1000
2012. november 10. 22:54
Egyszerűen szavakban önteni is nehéz mennyire dühítő ami itt megy. Most ha csak a párbajt nézem,Zoli fényévekre van a márcsak a hangját tekintve is.A Feró nem lepett meg de hogy a Miklós is így döntsön..azzal sem értettem egyet hogy az adások során nem jó mert ez nincs így,a mai produkciójával sem volt semmi baj.Az pedig hogy hányadjára áll itt..hát nem a hang számít? De ha nem csak a párbajt nézem akkor rögtön fel kell tegyem a kérdést: Egy ilyen produkció után miért nem párbajozott a Zámbó?
Nevetséges hogy valaki ilyen sokáig eljuthat csak a neve miatt..egyetlen produkciója sem tetszett az élő adások során,mind hamis volt,erőtlen,konkrétan a mezőny leggyengébbje számomra.
Gergő egyébként most is hibátlan volt,ha nem őt hirdetik győztesnek,az lesz az igazi bunda,én így gondolom.
Nevetséges hogy valaki ilyen sokáig eljuthat csak a neve miatt..egyetlen produkciója sem tetszett az élő adások során,mind hamis volt,erőtlen,konkrétan a mezőny leggyengébbje számomra.
Gergő egyébként most is hibátlan volt,ha nem őt hirdetik győztesnek,az lesz az igazi bunda,én így gondolom.
2012. november 10. 23:05
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Feilla:szerintem sem.
2012. november 10. 23:36
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
szerintem ez nagy hiba volt hogy őt külték haza a mentorok!csalódtam malekba.feró meg csak a statisztát gondolta ki hogy vála ez előnyére.jövőhéten stone úgy is haza fog menni.ahogy olvastam a többi véleményt itt.azokra meg csak azt mondom hogy rasszisták.rohadtul nem minden a külső.pl mondhatnám Mekii.8D véleményét, amivel én nem értek egyet.jó az oké ha nem szimpatikus de legalább ne lenne olyan ember aki annyira idióta hogy ezt ki is jeleni.amúgy meg ennyi erővel a zámbó krisztián is párbajozhatott volna.
2012. november 10. 23:39
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Csak nekem tűnt fel, hogy Nóri azt mondta, hogy az utolsó két hely között csak 13 szavazat a különbség és nyomja gyorsan mindenki az sms-t, hogy megfordítsa az arányt? És? Ha meg is fordul, akkor is ugyanaz a kettő marad az utolsó és ugyanazok párbajoznak ...
2012. november 10. 23:43
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Én örültem, hogy ez a gyerek ment haza. A mai előadása egész elviselhető volt, de egyébként olyan hamisan énekel, hogy a fülem fájdul meg tőle. Az egész adás alatt egyedül Oláh Gergő tudott meggyőzni (mint mindig).
2012. november 10. 23:45
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet
Harmadikként megjelent a bájosan idétlen viselkedésű Csobot Adél
Általánosan megint Timi és Gergő volt a kedvencem.
Amúgy nem lepődtem meg a végkimenetelen. Az utolsó háromnál már tudtam, hogy kik párbajoznak. A párbajok tetszettek, Ildikó szokásához híven úgy nézte végig, mint aki beszívott.
Engem a Malek voksa döbbentett meg, mindig is úgy gondoltam, hogy összejátszik Gesztivel...
2012. november 10. 23:46
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.11.10. 23:39)
Csak nekem tűnt fel, hogy Nóri azt mondta, hogy az utolsó két hely között csak 13 szavazat a különbség és nyomja gyorsan mindenki az sms-t, hogy megfordítsa az arányt? És? Ha meg is fordul, akkor is ugyanaz a kettő marad az utolsó és ugyanazok párbajoznak ... 
De ha a mentorok nem tudnak dönteni, és a nézői szavazatok alapján küldenek haza valakit, akkor már számít, kinek van 13-mal több...
szavy
2012. november 10. 23:55
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Nagyon sajnáltam szegényt mert sokkal jobb volt mint stone!!!! És szinte biztos vagyok abban h feró és miki csak azért mondták h ő menjen haza mert tudják h stone gyengébb és akkor nekik vagyis a mentoráltjaiknak nagyobb eséje van!
2012. november 11. 00:02
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
Nem Zolinak kellett volna >.< a mentorok csak azért szavazták ki,mert féltékenyek voltak,hogy Gesztinek bent volt mindegyik versenyzője az élő Show-ban. -.-'' egyáltalán nem azt nézik itt,a párbajnál,hogy melyik tehetségesebb....ezzel most nem Stone-t bántom,csak tény,hogy Zoli 100000000000szer jobb volt Stonenál.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.