Az elmúlt időszakban sokszor felröppent a pletyka Selena Gomez és Justin Bieber szakításáról, ám mindig kiderült, hogy csak vaklármáról volt szó. Ezúttal azonban a szakítás híre igaz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított Selena Gomez és Justin Bieber
2012. november 10. 08:53
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Na nee :'( Nem csípem Justint, de annyira cukik voltak.:'(
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. november 10. 08:54
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Remélem ez is csak egy vak lárma...Sajnálnám ha szakítanának olyan aranyosak együtt!♥
Nórii. SelFan.
2012. november 10. 08:54
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.11.10. 08:52)
Sem Selena, sem Justin nem adott még ki hivatalos közleményt a szakításukról
addig úgy sem hiszem el amíg ők nem mondják
addig úgy sem hiszem el amíg ők nem mondják
Csak az a baj, hogy cáfolatot sem adtak még ki, pedig eddig mindig rögtön szóltak, hogy nem igaz.
2012. november 10. 08:56
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
várhato volt - engem hidegen hagy
2012. november 10. 08:57
Érdekes. Ha igaz, akkor végre egy jó hír. Tény, hogy jobban mutatnak együtt, mint palvinnal és gomez nyomába sem érhet, de ettől függetlenül jó hír. Legalább senki sem mondhatja rájuk, hogy a másik hátán kapaszkodott fel.
2012. november 10. 09:05
pedig én ugy megszerettem őket.
A holnap EMA-n minden kiderül mivel mindketten megvannak hívva és egymás mellet ülnének.
A holnap EMA-n minden kiderül mivel mindketten megvannak hívva és egymás mellet ülnének.
2012. november 10. 09:08
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Ez komoly? De ugye Palvin Barbi miatt?:DDDDDdd Mondjuk gondolom nem miatta, de milyen zsírkirály lenne ha ennek a soha véget nem érő kapcsolatnak Barbi lenne az oka:'D (y)
2012. november 10. 09:09
Idézet (brigibelieber @ 2012.11.10. 09:05)
pedig én ugy megszerettem őket.
Elegáns cáfolat lenne részükről együtt megjelenni, az biztos.
2012. november 10. 09:13
Szerintem az egész csak egy érdekkapcsolat volt, sosem szerethették igazán egymást.
2012. november 10. 09:15
Kövezzetek meg, de szerintem is aranyosak voltak együtt. Bár a kapcsolatuk elején nem igazán tetszett, hogy ezek ketten együtt vannak, de a végére már imádtam őket együtt. És, bár sem Biebernek, sem Selenának nem vagyok olyan hatalmas rajongója, de szerintem tényleg szerették (vagy legalábbis kedvelték) egymást.
Barbira meg hiába féltékeny Selena, van barátja, aki nem Justin.
Azt pedig nem értem, hogy ez miért lenne jó hír? Nem tudom, de én senkinek sem kívánom, hogy szakítsanak... Fordított helyzetben biztosan nem lenne olyan "jó hír"
Barbira meg hiába féltékeny Selena, van barátja, aki nem Justin.
Azt pedig nem értem, hogy ez miért lenne jó hír? Nem tudom, de én senkinek sem kívánom, hogy szakítsanak... Fordított helyzetben biztosan nem lenne olyan "jó hír"
Hustler
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.