Safe Haven/Menedék (2013)
Amerikai romantikus film
Amerikai premier: 2013. február 8.
Rendező: Lasse Hallstrom
Főszereplők:
Julianne Hough (Katie)
Josh Duhamel (Alex)
Cobie Smulders (Jo)
David Lyons (Kevin)
Tartalom: Az utolsó dal és a Szerencsecsillag után Nicholas Sparks újabb romantikus regénye kerül a mozikba 2013. február 8-án: a magyar nyelven Menedék címet kapott könyv adaptációjában Julianne Hough a főszereplő, aki egy csinos ifjú nőt alakít, aki egy csendes észak-karolinai városkába költözik. A városka lakóinak csodálkozására azonban a fiatal lány nem keresi senkinek a társaságát és nem jár el sehova, így lassan egyre több emberben ötlik fel a kérdés, vajon miért is érkezett oda, és mitől fél, vagy éppen mi elől bujkál?
Safe Haven / Menedék (2013)
2012. november 09. 19:49
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Évike12,
House Of Wax,
Tina91,
chelseagirl18,
sMokEe.cLouD,
JadeB,
idone,
xBlondie
2012. november 26. 21:17
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nagyon várom már ezt a filmet, a könyv szuper volt
Josht nagyon szeretem, szerintem jó színész biztos nem fogok csalódni. Juliannet még nem láttam filmben, de szimpatikus és az előzetes alapján jó választás volt.
2013. március 10. 18:22
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Magyar mozibemutató: 2013. április 25.
2014. november 16. 08:44
Könyvben még nem olvastam ugyan, de a film nagyon tetszett. A történet kiszámmíthatónak tűnik, de a végén van egy akkora csattanó, amit tényleg még csak sejteni sem lehet. Külön öröm volt számomra, hogy a történet közben újabb és újabb dolgok derültek ki, így nem vált unalmassá és vontatottá.
Josh Duhamelt láttam már más filmben illetve a Las Vegasban is, de ezzel a filmmel bekerült a kedvenceim közé. Nem játszotta túl, mégis elhittem neki, hogy irtóra szerelmes a titokzatos múltú lányba. A másik két kedvencem Jo és Lexie voltak.
Összeségében remek kikapcsolódás ez a film, nem kizárt, hogy újra meg fogom majd nézni. 10/9,5
Josh Duhamelt láttam már más filmben illetve a Las Vegasban is, de ezzel a filmmel bekerült a kedvenceim közé. Nem játszotta túl, mégis elhittem neki, hogy irtóra szerelmes a titokzatos múltú lányba. A másik két kedvencem Jo és Lexie voltak.
Összeségében remek kikapcsolódás ez a film, nem kizárt, hogy újra meg fogom majd nézni. 10/9,5
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.