Hát az ő kapcsolatuk tényleg eléggé hullámvasutas:)
Barbira meg Selena nyugodtan lehet féltékeny..
Palvin Barbira féltékeny Selena Gomez
2012. november 09. 19:36
|
|
FaithandHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 182079 offline
|
....ja és elfelejtettem leírni! Szeretnél te olyan szép lenni, mint Palvin Barbara! Féltékeny ***** (:
2012. november 09. 19:37
Jajj nemár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Justin szereti selt
Am is barbinak van barátja
Justin szereti selt
Am is barbinak van barátja
2012. november 09. 19:38
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Oda ne rohanjak akkora dráma...Még úgy,h szeretem Justin-t,ígyis totál elegem van az egészből.Már régóta azon a véleményen vagyok,h ennek az egésznek semmi értelme sincs "köztük".Továbbra is azon a véleményen vagyok,h az egész kapcsolatosdi köztük azért van,h figyeljen rájuk a média.Mi másért lennének ezek ketten állandóan a címlapon valami "problémájuk" miatt?Selenának is ki kell posztolni mindenféle marhaságot twitterre....Barbi készített vele egy képet,nagy dolog.Justin rajta kívül vagy 10 csajjal csinált azon a divatbemutatón.Valamint Barbinak van barátja,nem kell ezt úgy felfújni.
2012. november 09. 19:58
|
|
FaithandHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 182079 offline
|
Komolyan.???
Ez az egy szó jutott eszembe miközben a kommenteket olvastam. Nem értem, hogy mondhatja bárki is azt Palvin Barbira, hogy k*rva. Azért mert Selena 5 db pontot rakott egy kép elé amin a barátja és Barbi van rajta, akkor már biztos Barbi a r*banc.
A másik meg, hogy Barbi csúnya. Nem gondolkoztatok azon, hogy vesztek szemüveget vagy kontaklencsét. Képesek vagytok csak azért valakire csúnyát mondani, mert a kedvenceteknek nem tetszik, hogy rajta van egy képen. Nem hiszem, hogy Selena soha nem ment fiúbarátjával moziba, úgy hogy Justin már a barátja volt. És egyébként Barbinak is van barátja. Na mindegy én nem értem mit esztek Selenán.
xoxo, Hope.
D
Ez az egy szó jutott eszembe miközben a kommenteket olvastam. Nem értem, hogy mondhatja bárki is azt Palvin Barbira, hogy k*rva. Azért mert Selena 5 db pontot rakott egy kép elé amin a barátja és Barbi van rajta, akkor már biztos Barbi a r*banc.
A másik meg, hogy Barbi csúnya. Nem gondolkoztatok azon, hogy vesztek szemüveget vagy kontaklencsét. Képesek vagytok csak azért valakire csúnyát mondani, mert a kedvenceteknek nem tetszik, hogy rajta van egy képen. Nem hiszem, hogy Selena soha nem ment fiúbarátjával moziba, úgy hogy Justin már a barátja volt. És egyébként Barbinak is van barátja. Na mindegy én nem értem mit esztek Selenán.
xoxo, Hope.
2012. november 09. 19:58
|
|
kataszeles90 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.11. Hozzászólás: 716 Csatolások: 0 Azonosító: 183145 offline
|
Ez nem illik ide ez a cikk de jó lett csak más oldalon kéne!!
2012. november 09. 20:00
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Inkább Barbinak kellene irigykednie Selre,mert Selena sokkal szebb mint Barbi...!
Amúgy meg én is egy kicsit ki akadnék,hogy egy modellel félével van vagy egy lánnyal...
Amúgy meg ez a Barbi annyira nagyképű lett,hogy az valami elképesztő... le szállhatna már a magaslóról!
Amúgy meg én is egy kicsit ki akadnék,hogy egy modellel félével van vagy egy lánnyal...
Amúgy meg ez a Barbi annyira nagyképű lett,hogy az valami elképesztő... le szállhatna már a magaslóról!
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 09. 20:05
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen....
Ettől féltem! De komolyan! Esküszöm, volt egy ilyen rossz megérzésem! Az láttam hogy Barbinál ki van téve Twittere a közös kép, de csak azt hittem, hogy összeálltak egy képre és ennyi. De ezt a másik képet most látom először...hát én mindjárt sírok. 
Basszus, mi folyik itt? Különben Barbi régebben azt mondta, hogy nem szereti Justin-t, úgyhogy nemtom most mit akar. Megértem Selenát és remélem Barbara nem furakszik a helyére. Nagy szemétség lenne. Csalódtam Barbiban...
Pedig névrokonom.. Tényleg szép lány, de Sel akkor is szebb nála, és ha Justinnak Sel-re sincs ideje akkor a másik csajra hogy lenne? Mindjárt bef.szolok komolyan!! -.-
Basszus, mi folyik itt? Különben Barbi régebben azt mondta, hogy nem szereti Justin-t, úgyhogy nemtom most mit akar. Megértem Selenát és remélem Barbara nem furakszik a helyére. Nagy szemétség lenne. Csalódtam Barbiban...
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. november 09. 20:14
|
|
Nikkiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 149860 offline
|
An_d_a
Oda ne rohanjak akkora dráma...Még úgy,h szeretem Justin-t,ígyis totál elegem van az egészből.Már régóta azon a véleményen vagyok,h ennek az egésznek semmi értelme sincs "köztük".Továbbra is azon a véleményen vagyok,h az egész kapcsolatosdi köztük azért van,h figyeljen rájuk a média.Mi másért lennének ezek ketten állandóan a címlapon valami "problémájuk" miatt?Selenának is ki kell posztolni mindenféle marhaságot twitterre....Barbi készített vele egy képet,nagy dolog.Justin rajta kívül vagy 10 csajjal csinált azon a divatbemutatón.Valamint Barbinak van barátja,nem kell ezt úgy felfújni.
ezzel is egyetértek:)
ezzel is egyetértek:)
2012. november 09. 20:15
kinx húzz te a francba! ha jól látom lány vagy és 11 éves!És biztos féltékeny vagy Barbira mert sokkal szebb lány mint te!De még selenánál is szebb a Barbi!meglátszik h 11 vagy mert a tizenéves ki picsák vannak oda a(z)one directionért!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.