Starity

Stohl kontra Ruttner

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 10. 16:40 #21
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (IamPrincess @ 2012.11.10. 12:14)
ki az a ruttner ?? o.O

Elolvastad a cikket? omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Blade Dancer
2012. november 10. 17:11 #22
Vivus98
Vivus98
visszatérő vendég

Státusz♥ Singing the song ♥
Hozzászólás: 153
Csatolások: 0
Azonosító: 186727
Utálom ezt az embert -.-"
Én az ügyvéd helyében ki se álltam volna mellette aztán meg így köszöni meg ?
Menjen a ....
1 felhasználónak tetszik: Blade Dancer
2012. november 10. 20:53 #23
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Az ügyvédje valóban úgy viselkedett a tárgyalása idején mint egy pojáca. Úgy értem verset szavalt a bíróságon Stohl védelmében és meg néztem, hogy mi az édes faszom folyik itt. Bár végül sikeres pojácának bizonyult ezt elismerem, maga is inkább tűnt narcisztikus szereplőnek, mintsem a jog megbecsült képviselőjének eközben.

Stohl kisfiam téged meg azért néznek drogosnak mert bekokszolva okoztál balesetet és nem azért mert az ügyvéded annak láttatott. Elárulom a "nem" drogosok legnyilvánvalóbb ismertetőjegye az, hogy NEM drogoznak. Te viszont ezt tetted, te ritka barom!

Damu Roland az rá kirótt ítélete szerint erőszakkal fenyegette és lefogta a volt barátnőjét, akihez hozzádörgölte magát és ezért kapott megérdemelten 6 évet. Te bepiálva és kokszolva okoztál balesetet, majd hajtottál el a vérbe, első körben a gyermekeid anyjára, a feleségedre akarva kenni az egészet. Mi a jó Úristen tesz téged bármiben is különbbé Damutól, és mi közöd ahhoz kit vállal el még rajtad kívül el az ügyvéded?!

Megint ugyanabban a nagyképű spirálba kerültél, aminél mentegeted magad, mint a híressé vált balesetedet megelőző alkalmakkor is, hiszen nem is ez volt az első eseted drága Buci.

Lefogadom, ha most is kocsi lenne a segged alatt ugyanúgy vezetnél szétszívott állapotban, mint előtte, mert ezzel az elterelés maszlaggal csak azt csapod be, aki nincs tisztában azzal, hogy az mennyire nem ér semmit egy olyan drogossal szemben, mint TE!
2012. november 11. 12:01 #24
- törölt felhasználó -    
http://media.tumblr.com/tumblr_mcrok7L3AS1r1cs88.gif

Csak úgy őszintén van itt valaki aki azt mondja ,hogy szívesen lett volna Stól Bucí ügyvédje ??? Csak így ,hogy korekkt legyen a dolog biggrin.gif
2012. november 11. 14:50 #25
Adrián719
Adrián719
visszatérő vendég

StátuszCső!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 431
Csatolások: 35
Azonosító: 147519
Ez se normális.. Az egyetlen embert aki tehet is valamit az ellen, hogy ne kerüljön újra vissza, ne még ő is eláll mellőle! Ezen mondjuk nem is csodálkozok!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok