Kristen Stewart - "On The Road" New York Screening at Dolby 88 Theater in New York - November 8, 2012
2012. november 09. 15:40
18 felhasználónak tetszik:
Lolla,
duracell,
Fifina,
cintia0023,
bertmccracken,
leila1992,
MegaLadyGaga,
Coco Selly,
HarryIII,
VampireBella,
VanessaWolfe13,
Seherezade1050,
LadyStarlight,
zsofeeh,
Queen666,
Alison Lerman,
buzakaro,
nightfever
2012. november 09. 16:46
15 felhasználónak tetszik:
Lolla,
bertmccracken,
leila1992,
MegaLadyGaga,
Coco Selly,
HarryIII,
VampireBella,
VanessaWolfe13,
Seherezade1050,
LadyStarlight,
zsofeeh,
Queen666,
Alison Lerman,
buzakaro,
nightfever
2012. november 09. 18:35
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ettól a rettenetes szemfestéstől meg ahogy eltátja a szájátt és látni a nyuszifogait, méginkább bambának és bárgyúnak túnik a feje, mint amilyen valójában. Pár nappa korábban Jay Leno műsorában azzal a natúr smikkel sokkal szebb volt, még én is belátom. Pedig ha valaki tényleg nem szereti ezt a csajt, akkor az én vagyok.
2012. november 10. 17:40
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
12 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
VanessaWolfe13,
MegaLadyGaga,
SmileyZ,
Seherezade1050,
LadyStarlight,
zsofeeh,
Queen666,
Lolla,
buzakaro,
nightfever,
happypeppi
2012. november 19. 23:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hát igen, néha már úgy érzem, Kristen ezeket mind direkt csinálja, figyelemfelkeltés miatt, de egyébként szavyval értek egyet a sminkket illetően, ott mindene gyönyörű volt, még nekem is tetszett, pedig én sem vagyok egy Stewart párti!
Viszont, az ember, aki miatt eredetileg idetévedtem az Garrett! Ő szerintem kulturáltan néz ki a fotókon, és még mindig iszonyat helyes! Az arcszőrzet is jól állt neki, talán ezért is tetszett leginkább a Coutry Strongban! Az új filmjükre egyébként is természetesen csak Garrett miatt vagyok kíváncsi, miatta még Kristen szenvedéseit és csapnivaló színészi játékát is hajlandó vagyok végigülni.
Viszont, az ember, aki miatt eredetileg idetévedtem az Garrett! Ő szerintem kulturáltan néz ki a fotókon, és még mindig iszonyat helyes! Az arcszőrzet is jól állt neki, talán ezért is tetszett leginkább a Coutry Strongban! Az új filmjükre egyébként is természetesen csak Garrett miatt vagyok kíváncsi, miatta még Kristen szenvedéseit és csapnivaló színészi játékát is hajlandó vagyok végigülni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.