Starity

Sean Bean: „Daniel Craig a legjobb James Bond!”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 09. 20:52 #21
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (Blade Dancer @ 2012.11.09. 14:49)
daniel craig a legrosszabb James Bond. Az összes eddigit szerettem, de amióta ez a bájgúnár játszik nem nézem.

Szóval, szerinted Craig bájgúnár, de Brosnan a kedvenced?
Érdekes...
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning, Pöttömke, tya04, Black Hearth2
2012. november 09. 20:56 #22
happyhoha
happyhoha
új tag
Hozzászólás: 64
Csatolások: 0
Azonosító: 26439
Ha jól tudom, eddig összesen hat színész játszotta már el Bond-ot. Mindegyik máshogy nézett ki, és mindegyik máshogy keltette életre. Ha valaki megmondhatná, hogy melyikük a leghitelesebb Bond, az Ian Fleming lehetne, ha élne (bár azoknak, akik olvasták a regényeket, úgyis egyéni a "Bond-képük"). Én úgy vagyok vele, hogy egyik sem rosszabb a másiknál, egyszerűen csak más.
2012. november 09. 20:56 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.11.09. 20:52)
Szóval, szerinted Craig bájgúnár, de Brosnan a kedvenced?
Érdekes...

Nála minden fordítva működik. Nála Meryl Streep és Sandra Bullock tehetségtelen. Bezzeg Kristen és Lindsay majdhogynem már őstehetség.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Black Hearth2
2012. november 09. 21:11 #24
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Idézet (Norah @ 2012.11.09. 20:56)
Nála minden fordítva működik. Nála Meryl Streep és Sandra Bullock tehetségtelen. Bezzeg Kristen és Lindsay majdhogynem már őstehetség.

Meryl Streep is? rohog.gif
Azt hittem, Gary Oldman és Robert Downey "letehetségtelenezése" után (3db kemény 1-essel) rosszabb már nem jöhet...
Vajon ki lesz a következő áldozata, Daniel Day-Lewis? think.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Black Hearth2, Mirjána
2012. november 09. 22:33 #25
metalfren
metalfren
visszatérő vendég

StátuszWorld of Tanks - Az acélragadozók világa
Hozzászólás: 480
Csatolások: 37458
Azonosító: 46422
Énnekem Pierce Brosnan volt a kedvenc James Bondom! Egyáltalán nem volt nyálas csak máshogy formálta meg. Szerintem sokkal jobban hozta a formát mint Craig bár ő is kitűnő választás volt ez tény. Sean Connery és Roger Moore áll nálam a második és harmadik helyen. Igazából ahogy márt írták mindegyik színész máshogy formálta meg Bondot. Craig-nél inkább szerintem a komolyabb arcát akarták megmutatni az ügynöknek. Brosnannél kicsit több humorral fűszerezték meg az alakját, de szerintem pont azért is volt annyira jó!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. november 09. 22:40 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2012.11.09. 21:11)
Meryl Streep is?  rohog.gif 
Azt hittem, Gary Oldman és Robert Downey "letehetségtelenezése" után (3db kemény 1-essel) rosszabb már nem jöhet...
Vajon ki lesz a következő áldozata, Daniel Day-Lewis? think.gif

RDJ-től még csak az Ironman-t látta. (Ő írta.) Az sem kizárt, hogy csak a traileren végigszaladt.
Garyt letehetségtelenezte? blink.gif Ez azért túlzás. DDL-t szerintem azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák. Reméljük megmenekül a magasröptű kritikái elöl. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: susurrus, Pöttömke, Black Hearth2
2012. november 09. 22:49 #27
dorii_TVD
dorii_TVD
Downer™

StátuszIs it too late to change the name?
Hozzászólás: 1755
Csatolások: 1686
Azonosító: 184868
Nekem Pierce Brosnan a kedvenc. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Mirjána
2012. november 09. 23:14 #28
cseh.reni
cseh.reni
Hozzászólás: 1083
Csatolások: 84
Azonosító: 134658
Egyetértek a legjobban játsza el...
2012. november 09. 23:41 #29
Vampire Lady
Vampire Lady
kiss me or kill me.

Státuszfootball.
Hozzászólás: 2397
Csatolások: 151
Azonosító: 156029
Nekem mindig Sean Connery lesz a legideálisabb James Bond.Egyszerűen imádom mind a hetet smileeee.gif Persze Craig sem semmi.
2012. november 10. 01:54 #30
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Az általános megítélés szerint a következőként áll fent a Bond-ranglista, jelenleg.

1. Sean Connery + Timothy Dalton

A hímpellér eredeti és a veszedelmes literatúrai. Előbbi tele klasszikus értékekkel, utóbbi újító, hidegvérű színészi értelmezéssel, sajnos megvalósulatlan ígéretként. Jelenleg a mérvadóbb kritikusok (és rajongók) úgy tartják, hogy Connery volt a legjobb Bond és Dalton volt az, aki a lehető legjobb lehetett volna, jobb lehetőségekkel.

2. Pierce Brosnan

A törvényszerű, mintha egész korábbi pályafutása efelé a szerep felé terelte volna. A sárm és az elegancia olyan keverékével mentette át a karaktert a XXI. századba, amire senki más nem lett volna képes. Akik puhakezűnek érzik azoknak azt üzenem, hogy a hardcore Craig sem játszhatná úgy a szerepet, ahogy, ha nincs egy olyan elődje, mint Brosnan. Brosnan, aki tiszteletben tartotta a hagyományos Bond figurát és a legjobb mértékben idézte meg azt a vásznon.

3. Roger Moore

A kellemes, avagy a szükséges Bond. Hihetetlennek tűnhet most, de valójában Moore-nak köszönhetjük, hogy modernizálta Bond alakját. Connery egyszerűen nem lett volna képes arra, hogy hitelesen átmentse férfias, ugyanakkor a ’70-es ’80-as évekre avittos szerepértelmezését. Ehhez Moore brit úriembersége és könnyedsége kellett, hogy a 007-es generációkon átívelő kalandhőssé váljon és ne csak egyszerű múltbéli figura maradjon. Tiszteletreméltó, amit Moore tett a szereppel, ha valaki ezt nem ismeri fel az egész egyszerűen nem tudja miről beszél.
Roger Moore igenis emlékezetes Bond volt!

4. Daniel Craig

A magabiztos. Lehengerlően nagy színészi önbizalommal vette át a szerepet, annak ellenére, hogy sziklaboltozatszerű külleme erre nem teszi alkalmassá. Craig fellépése igencsak meggyöző és ez a jellemvonás teszi minden hátránya ellenére elfogadhatóvá a szerepben. Hozzáteszem, szerintem ő nem az a Bond, akit korábban ismertünk, vagy akit könnyű lenne szeretni. Ennek ellenére el kell ismerni, hogy valami újat hozott. Az pedig, hogy ez jó, vagy rossz koncepcióban sikeres koncepció-e nyugodtan képezheti vita tárgyát. Szerintem ebben a sorban ő egy külön kategória, inkább drámai érzékkel bíró akcióhős, mintsem világias kalandor, mint elődei. Nem egy Bond-típus, mégis egy Bond smileeee.gif

5. George Lazenby

Az atletikus, egysíkúsága és unalmas maszkulinitása mellett gyakran megfeledkeznek Lazenby-vel kapcsolatban arról, hogy ő volt a legkeményebb színész a szerepben. Kaszkadőr nélkül dolgozott képzett harcművészként és profi síelőként, bátorságát tekintve pedig messze meghaladta elődjét Connery-t és talán Craig-ig bezárólag összes utódját is, ha a nehéz forgatási jeleneteket vesszük. Ráadásul az egyik, ha nem a legjobb Bond-mozi volt az övé, mint rendezés, mid pedig sztori és látvány szempontjából. Személyisége sajnos azonban korántsem volt olyan áradó, mint a többi színészé a szerepben, ezt aláírom.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Pöttömke, Sally Sparrow
2012. november 10. 11:29 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2012.11.09. 22:40)
RDJ-től még csak az Ironman-t látta. (Ő írta.) Az sem kizárt, hogy csak a traileren végigszaladt. 
Garyt letehetségtelenezte? blink.gif Ez azért túlzás. DDL-t szerintem azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák. Reméljük megmenekül a magasröptű kritikái elöl. smileeee.gif

Neki egy Ralph Fiennes,Bill Nighy,Leonardo DiCaprio és Gary Oldman tehetségtelen (végül is csak Oscar-díjat érdemlő színészek),de például egy Kristen Stewart nem. Logika. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2012. november 10. 12:12 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (CarrieJones @ 2012.11.10. 11:29)
Neki egy Ralph Fiennes,Bill Nighy,Leonardo DiCaprio és Gary Oldman tehetségtelen (végül is csak Oscar-díjat érdemlő színészek),de például egy Kristen Stewart nem. Logika.  laugh.gif

Én kérek elnézést,Ralph nincs a felsorolásban,rosszul emlékeztem.
2012. november 10. 12:47 #33
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Nálam Sean Connery az abszolút Bond, de be kell vallanom, hogy amennyire unszimpatikus volt az elején Craig, olyan szinten megszerettem a végére. Ha nem is ő a legjobb Bond, ő közreműködött a talán valaha készült legjobb Bond-filmben. Lehet lehurrogni, azonban a Skyfallra gondolok. Sam Mendes igazodott a XXI. századhoz és egyben beletette a régi Bond-hangulatot is, amit vásznon én már rohadt régen nem éreztem. A megtekintés után még egy óráig teljes transzban voltam. Na de visszatérve: Beannek valamilyen szinten igaza van, azonban Craig színészként annyira nem erős kaliberű, mint mondjuk Connery. Lazenby szörnyű, én speciel Daltont sem szerettem 007-esként ellentétben Sinclairünkkel, de Kautzky-Brosnan páros szerintem mindenkinél bejött elég rendesen.
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, susurrus, Sally Sparrow
2012. november 10. 13:12 #34
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Én hiszek Seannak biggrin.gif Talán egy vagy két James Bond-filmet láttam, tehát nem nyilatkozhatok érdemben, hogy ki játszotta a legjobban.
2012. november 11. 14:14 #35
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
még mindig nem láttam az újat, de megfogom nézni:)
2012. november 11. 14:34 #36
- törölt felhasználó -    
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdbn0gkDzD1riaf1uo1_500.gif
Én láttam a Skyfall-t a szünetben természetesen nem ő volt a filmben a legjobb színész de elég jó volt nagyon jól játszott átjöttek a dolgok amik kelletek , hogy átjöjjenek és mondhatjuk ,hogy az egyik legjobb James Bond színész
2012. november 11. 14:47 #37
- törölt felhasználó -    
Sean Connery volt a legjobb Bond. Mindenesetre Daniel Craignek ez nagy elismerés.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. november 11. 15:15 #38
Zsozsi13
Zsozsi13
maybe I'm the side of angel...

StátuszLondon sept. 29!*-* COMEEEEE!!!!
Hozzászólás: 1197
Csatolások: 32
Azonosító: 153514
Hát ezzel a kijelentéssel kissé vitatkoznék, de nincs bajom Daniellel, és ő is nagyon jó Bond, de nem ő a legjobb!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2012. november 11. 21:14 #39
Humika
Humika

StátuszImádok egy kanadait egy ír-t és négy brit-et *-*
Hozzászólás: 603
Csatolások: 2
Azonosító: 179015
szerintem mind a ketten jok voltak smileeee.gif)
2012. november 12. 17:45 #40
- törölt felhasználó -    
Ez csak természetes;)
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok