Starity

Megérkezett Anastacia vadonatúj lemeze

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 11. 12:29 #21
- törölt felhasználó -    
Anastacia az egyik kedvencem a hangja lenyűgöző smileeee.gif alig vártam az albumot é nemrég meg is hallgattam csodálatos szerintem...
http://media.tumblr.com/tumblr_mda3xtCYZj1r5kb15.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Blade Dancer
2012. november 11. 14:55 #22
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Gordon @ 2012.11.11. 12:11)
Meghallgattam az albumot,és azt kell mondjam nem tetszik. Egyébként bírom Anastaciát,van jópár dal ami nagyon bírok tőle,de itt valahogy nem érvényesült a hangszíne. A számok nagy része nem illik hozzá. Talán a One ami jó volt.

Ugyebár Ana azért nem rockénekesnő, meg alapból nem az a "megőrülős-fajta", mint pl. Steven Tyler, aki tényleg "megőrül" egy-egy nóta előadásakor. De ő rockénekes, ez a dolga. Ahhoz képest Ana gyönyörűen kihozta magából azt, amit ki kellett hoznia - szerintem. Persze ízlések és pofonok... cool.gif

Meg eleve utánozni sem akarta őket, de miért is tette volna? Tehát nem is nagyon érdemes az eredeti hangzásokhoz hasonlítani. Mondjuk a legtöbbször egy-egy ilyen feldolgozás alapból sokaknak nem szokott tetszeni, mivel rögtön az eredetihez hasonlítják - amit nem szabadna, hiszen egyértelműen senki sem tudja úgy visszaadni az adott dalt, mint a szerzemény hivatalos előadója.

A saját maga stílusában zseniálisakat alakított. Ettől a stílustól lesz egyedi és utánozhatatlan, akinek nincsen szüksége arra, hogy bárkit is utánozzon. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Blade Dancer
2012. november 12. 12:24 #23
Gordon
Gordon
visszatérő vendég

StátuszPihengetés van..izgalom mentesen :-)
Hozzászólás: 200
Csatolások: 11
Azonosító: 485
Persze igazad van,én ezt nem vitatom. Egyedi meg minden,de van mikor pl egy feldolgozás nagyon jó,és illik az előadőhoz. Persze legjobb mindig az eredeti,vagy is az vésődik be az emberbe,és kétségtelenül ahhoz mér.Főleg ha igen jellegzetes és karizmatikus előadók dalai,Steven Tyler,vagy Axl Rose. De pl. Alanis Morrisette:Crazy feldolgozása nekem szinte jobban bejön,mint az original.
Anastaciat kedveljük,ez mit sem von le nagyszerűségéből,és hangjából. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2012. november 12. 18:00 #24
nora rose
nora rose
GŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o.

StátuszNope.
Hozzászólás: 1574
Csatolások: 25
Azonosító: 137667
Rolling Stones, Guns N' Roses? w00t.gif Az Anastacia c. albuma megvan és a mai napig hallgatom. Imádom a hangját és a számait. Sajnos még nem tudtam végig hallgatni az albumot, de minél előbb sort kerítek rá. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Anastacia Anastacia 1186.