Rihanna ragyog, akár egy gyémánt
2012. november 09. 15:50
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
de jó lett:o nem gondoltam volna. nagyontetsziik. ^^ gratulálok neki. *-* ;D
2012. november 09. 16:09
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Húh, már nagyon vártam, hogy megjelenjen a klip. Pontosan ilyen klipre számítottam. Maga a dal nekem kicsit szomorkás, melankólikus, és a klip is ezt az érzést adta vissza. Nekem a klip vége tetszik a legjobban, mikor a harcot próbálják bemutatni, és ő szemlélőként vesz részt benne. Azok a képsorok igen sokat mondanak a dalról, és hogy Rihanna mit érezhet most.
Mikor megjelent a Diamonds, megnyugodtam, hogy egy rohadt jó poplemezre számíthatok. Aztán miután meghallgattam a dalrészleteket, már nem vagyok ebben ennyire biztos. Nagyon sokszínű lesz az album ,ezzel veszíti el az egész a varázsát. A Diamonds igen sokatmondó dal, éppen ezért remélem, hogy a dalszövegek jók lesznek, és nem lesz egyhangú a téma, mint a Talk That Talk-nál. Mindezek ellenére imádom azt az albumát is és ezt is várom....mondjuk pár másodperc alapján nem lehet pontosan véleményt mondani egy albumról, így kivárom a végét
Mikor megjelent a Diamonds, megnyugodtam, hogy egy rohadt jó poplemezre számíthatok. Aztán miután meghallgattam a dalrészleteket, már nem vagyok ebben ennyire biztos. Nagyon sokszínű lesz az album ,ezzel veszíti el az egész a varázsát. A Diamonds igen sokatmondó dal, éppen ezért remélem, hogy a dalszövegek jók lesznek, és nem lesz egyhangú a téma, mint a Talk That Talk-nál. Mindezek ellenére imádom azt az albumát is és ezt is várom....mondjuk pár másodperc alapján nem lehet pontosan véleményt mondani egy albumról, így kivárom a végét
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. november 09. 16:30
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Kedvenc számom Riritől, és a klip is nagyon tetszik. Ebben nem volt annyi meztelenkedés, mint általában, ezért (de nem csak ezért ) imádom ♥
2012. november 09. 16:35
Az utóbbi időben kezd elegem lenni Rihannából. Miért nem képes tartani egy kis szünetet és visszajönni egy igazán jó lemezzel, amiben ő is részt vesz, nem csak megírják neki. A klip ettől függetlenül nagyon szép lett.
2012. november 09. 17:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A számot alapból imádom.És a klip is tetszik.
2012. november 09. 17:55
Vártam már,hogy végre kiadjon újra egy lassúbb, tucat stílus nélküli számot.A dal,a szám tetszik hallgathatóbb és nincs tele remixekel és egyéb túlzott autotunnel de még így se dobok tőle hátast.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.