Klippremier: Ke$ha - Die Young
2012. november 09. 13:26
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
A sok special effekt engem is zavart :/
2012. november 09. 14:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem nagyon tetszik!
2012. november 09. 14:16
A klip szörnyű, végig se bírtam nézni. A szám elmegy, alapból nem rossz, de ez kicsit se Ke$hás, ráadásul elvileg nem a rock 'n' roll-t akarta újraéleszteni?
2012. november 09. 14:19
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Kesha eleve nem mondható sem előadónak, se művésznek, sem semminek. Egyszerűen egy kis folt a 21. századi zenében. Egy piszok. Még soha nem csinált jó, de még normális zenét, maga a csaj is borzalmasan néz ki, és semmi mondanivalója sincs. Mármint...halj meg fiatalon? (google a barátom, németül tanulok, szóval ha nem teljesen ez a címe, bocs) Köszi, Kesha, útmutatót attál az életemhez, ez egy igen nagybecsű és zeneileg jó szám lett. Haha! Ha ez valakinek tetszik, nagyon sajnálom. De most komolyan...még a hangját se lehet normálisan hallani, a hipster vagy mi a frászos motívumok zavaróak, a szexuális túlfűtöttségét pedig kezelni kéne.
2012. november 09. 14:26
A klip nem tetszik, de a számot imádom *-------* <333
2012. november 09. 14:38
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ezekkel a szimbólumokkal valószínűleg a figyelemfelkeltésen, és a botránkoztatáson kívül nem volt sok céljuk. Nevetséges, hogy folyamatosan mutogatja, meg hordja a fordított keresztet is divatból, mert a legtöbb embernek erről is rögtön az fog beugrani, hogy sátánista, még ha lehet is máshogy értelmezni a szimbólumot. A videó egyébként ezeket leszámítva is nézhetetlen az indokolatlanul sok effekt miatt. Mondjuk tőle ennél többet eddig se kellett várni, de a cím alapján ebből valami érdekeset is ki lehetett volna hozni.
2012. november 09. 15:53
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Végremár. azthittem visszavonult ez a nő. azmeg nagy hiba lenne. nagyontetszííííííík *---* a klipp irtójó. ^^ a dal is, de nekem nagyon hasonlít valamire..
2012. november 09. 16:04
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Sexyyyy:) nekem nagyon tetszik bár azért kicsit (nagyon) hogy is mondjam erotikus... De nem az én klipp em szall m1:) jó lett:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: