Starity

Megjelent a Girls' Generation legújabb videoklipje

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 29. 21:06 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porcicca @ 2012.11.08. 19:11)
Úúú de tudtam. Hogy tudtam. 3 napig nem jövök fel, beteszem ide a lábamat, és máris jönnek az értelmes, igen magasröptű gondolati-intellektuális hozzászólások. Nos khmm..kedves Dzsenifer3, szerintem 9 tag nem olyan rengeteg. És amúgy hogy is jönnek ide a kínaiak? Szerintem sehogy. Fogjátok már fel, hogy nemcsak az az öt kis brit nyálas fiúcska létezik! Elegem van! Minden ami nem az 1D-ről szól, máris parodizálhatói szinten van? Óriási tévedésben éltek, hadd súgjam meg..A lányok iszonyatosan sokat gürcöltek a sikerért és elismerésért, és nem 5-6 hónapja vannak a köztudatban. 
Tudom, hogy a véleménykinyilvántásra minden egyes tagnak megvan a joga, de azért nem így, már bocsánat..főleg hogy abszolúte nem is vicces. 
Vártam amúgy a cikket, a szám már régóta nagy favoritom. A klip kicsit fura lett, de jó a dallam, és a szöveg is. #SONE heart.gif

Teljesen igazad van Porciccám, én is "nagyon bírom" mikor azokat a sztárokat, akiket én nagyra tartok (van is mire, csak ezt sokan nem veszik észre) csak úgy "lekínaizzák". Az egy dolog, hogy nem a te műfajod/ízlésed/világod, de akkor sem kéne ÍGY véleményt nyilvánítani, főleg úgy hogy ebben a fajta zenei stílusban ők NAGYOT alkotnak. Ellentétben 1-2 díszpinttyel, akik a saját műfajukban csak vergődnek, mint hal a hálóban. Köszöntem. rohog.gif
2013. június 30. 14:36 #62
- törölt felhasználó -    
Sunny unnie! tökéletes *-*
2013. október 21. 21:39 #63
Selzee
Selzee
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 507
Csatolások: 370
Azonosító: 138902
Nem a legjobb de nagyon jó lett!Így tovább GG biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4