Megjelent Radics Gigi új klipje
2012. november 08. 21:12
|
|
jucuuusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 162551 offline
|
gyönyörű hangja van, a klip nagyon jó lett, a dal is jó, és szerintem ilyen fiatalom ez szép eredmény, aki utálkozni tud, az akkor tegye ha ő is ilyen sikereket ér el ilyen fiatalon
2012. november 08. 21:28
A klip nem rossz,a dal lehetne jobb is.És tényleg egyszerű,tipikus magyar szám.
2012. november 08. 21:29
Kimegy Hollywoodba leforgatni egy magyar dalt xd
2012. november 08. 21:39
Háát, nem is tudom... Sosem rajongtam a csajért. Jó a hangja, meg minden, de ez a szán kicsit unalmas, a klippel együtt. De ettől függetlenül szép hangja van, azt szerete hallgatni
2012. november 08. 21:43
|
|
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline
|
Egyet értek egy pár előttem szólóval , hiszen szerintem is unalmas a szám , viszont a klip földobja mert az nekem nagyon tetszik , a hangja szép de a szöveg nem tetszik . Ez most nem jött össze . Véleményem szerint ha ez a szám egy CD menne vagy telón akkor mát nem lenne olyan jó hallgatni , mert nincs hozzá klip .
2012. november 08. 22:23
Gigi gyönyörű.De tényleg.
Amúgy szerintem dallamos kis dal,és a klip nagyon jó.
2012. november 08. 22:27
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szerintem sem lett rossz dal, nem mondom, hogy mindig ezt fogom hallgatni, de most végig hallgattam és egyszer sem éreztem, hogy ki kellene kapcsolni, annyira rossz! Egyébként Gigi tényleg nagyon szép, csakúgy mint a hangja!
2012. november 08. 22:59
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Szerintem kifejezetten élvezetes, hallgatható, dallamos szám lett. Végre nem az a kétbites agysejtpusztító partizene, amit mostanában mindenki nyomat, közepén kötelező rapbetéttel valami aktuális rapsztártól. Gigi hangja pedig gyönyörű.
Nekem tetszik, rádióban is felveszi a versenyt bármelyik nemzetközi slágerrel.
2012. november 08. 23:10
kiment Amerikába, hogy magyar klipet csináljon? *fuck logic*
2012. november 08. 23:42
Nem jon be,és még mindig ellenszenves a kis Gigike.
2012. november 09. 09:38
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
De most ezzel a dallal akar Amerikában híres lenni? Vagy külön angolul is leforgatták a klipet?
Mert így nem fogják érteni az amerikaiak a dal lényegét....:S Kicsit furcsa számomra ez az egész, de amúgy tetszik a dal
2012. november 09. 10:58
A klip szörnyű. A szöveg semmitmondó. De a refrén tetszik. Másfajta klippel jobb lenne.
2012. november 09. 11:32
|
|
szandritaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.27. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 172098 offline
|
háttt mit is mongyak giginek? sztem jo a klipp de a dal az nem nagyon
de majd lesz jobbb is giginek hajráá!!!!!!!
:D
2012. november 09. 12:05
végighallgattam mind a magyar, mind az angol verziót. nem olyan rossz, személy szerint én "gyengébb rajtra" számítottam, a szöveg tényleg semmitmondó, de annyi baj legyen, majd lesz még ennél rosszabb is lol és... az angol kiejtése még mindig nem "perfect". páran írták hogy a klip koppintás, nem tudom hogy az e, mindenesetre nekem NEM tetszik.
ui. a cikk írójának üzenem, gigi első videóklipje nem az amiről anno már cikkeztek, neki bőven voltak már előtte is videói pl ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=0jw_Rbl8cfM
ui. a cikk írójának üzenem, gigi első videóklipje nem az amiről anno már cikkeztek, neki bőven voltak már előtte is videói pl ez is:
http://www.youtube.com/watch?v=0jw_Rbl8cfM
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: