Megjelent Radics Gigi új klipje
2012. november 08. 16:40
palacsinta hercegnő,Barbee igenis tud énekelni!!! csak hallgasd meg az egyik számát és ne pattogj az irigységtöl!
2012. november 08. 16:40
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
annyira nem rajongok érte de azért nem rossz kezdés ez. valószinüleg innen már csal jobb lesz és ha ennél is jobb dalai lesznek akkor tényleg be fog futni
2012. november 08. 16:56
A dal nem lett rossz de nem lesz a kedvencem, a klipp nagyon jó lenne ha nem lenne tele ilyen számítógéppel odaszerkesztett izékkel.
2012. november 08. 16:57
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
írjátok be a youtube-ba h: Radics Gigi: Vadonatúj érzés Fábry Show
Fekete ruhában van. Hallgassátok meg és utána dumáljatok h én is el tudnám énekelni!!!
Fekete ruhában van. Hallgassátok meg és utána dumáljatok h én is el tudnám énekelni!!!
2012. november 08. 17:13
Nekem nagyon tetszik a hangja,gyönyörű.És aki szerint rossza hangja azt nagyon tudom sajnálni/beutaló a fülészetre/szerintem nem lett rossz zene,és a klipje nagyon tetszik .
2012. november 08. 17:17
én nem kedvelem gigit,de ha valamit el kell ismerni azt elismerem,giginek fantasztikus hangja van habár az tény hogy élőben sokkal szebb a hangja,de annyira külömben nem rosz...főleg az első számához...ahoz képest ez egy grammy díjas alkotás!
sokra viheti még,de nem ebben a hang agyonszerkeztős műfajban kéne zenélnie....annál sokkal több van az ő hangjában!
2012. november 08. 17:24
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nekem tetszik
2012. november 08. 17:39
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
Gigit,én a Megasztárban nem nagyon csíptem de amikor elénekelte Whitney Houston-tól az I will always love you-t na akkor mondtam rá hogy wáááááááááo. De utána,megint nem szimpatizáltam vele.. És,most akkorát néztem.. annyira jó lett ez a szám.. meg a klip is hogy szinte..csak nézek..
Tényleg,nagyon-nagyon jó lett!
Nekem tetszik!
Tényleg,nagyon-nagyon jó lett!
2012. november 08. 17:52
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem egész jó lett.Bocsi a cikkírónak,de Gigi nem a Megasztár ötödik szériáját,hanem a hatodik szériáját nyerte meg.
2012. november 08. 18:02
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Minek kell rá ennyi smink? 16 éves... Nem szeretem, sohasem szerettem, és még mindig nem változott meg róla a véleményem. Nem tetszik a szám se.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: