Végleg megszűnik az MSN
2012. november 20. 19:49
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Kicsit sajnálom, mert elég sok emberrel beszélgetek rajta mostanság is, csak ne rakták volna teli ennyi szeméttel az újabb verziókat, mondjuk sikerült a régit visszatennem, szóval nem probléma.
1 felhasználónak tetszik:
BlackLisax3
2012. november 20. 19:50
|
|
BlackLisax3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 116 Csatolások: 18 Azonosító: 189820 offline
|
Wtf? Mondjuk nem annyira használtam/használom minden szart kiad
Tiszta ratyi...
ophely88
2012. december 08. 23:26
Hiába igaz hogy az MSN legújabb verzióit rendesen elrontották és számos olyan lehetőség elveszett ami a korábbi verziókban ott volt,még ígyis jobb számomra mint a Skype. Engem a kamerázási rész mondjuk annyira nem érint(mert ha jól láttam ezt többen felhozták)mivel nem szoktam sűrűn de ami a Skype-ot illeti nekem a felülete sem tetszik annyira és kezelhetőség szempontjából is rosszabbnak látom.Az ott lévő hangulatjelek márcsak másodlagos dolgok persze de hozzá kell tegyem,elég idiótán néz ki némelyik.Mindenesetre amíg nem kötelez maga a program a váltásra én nem fogok váltani,maradok az MSN-en ameddig lehet.
2012. december 09. 16:32
Az újabb verziúja nem a legjobb :/ A régi nagyon jó volt,talán ha visszaállítanák(ha lehet) akkor szuper lenne.
2014. január 08. 16:09
|
|
kisvitkooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 196984 offline
|
Igazából én nagyon régen voltam MSN-en, szerintem nagyon hamar kiment a divatból, és nekem amúgy sem tetszett annyira a kinézete sem. Viszont a facebook nagyon sok mindenben segít, és még jól is néz ki.
Nem csak chatelni lehet rajta, mint az msn-en.
2014. január 29. 18:50
|
|
Ladike 007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 95 Csatolások: 62 Azonosító: 178618 offline
|
nemnagyon örülök, mert jöbban szerettem mint a skype-ot.
2014. augusztus 08. 19:15
Haha, régi szép emlékek. Amikor azon versenyeztünk, hogy kinek van több smiley beprogramozva. Színes-giccses nevek, videóchatek, és a sok beszélgetés..
Nosztalgia.
2014. október 25. 23:23
|
|
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline
|
Nekem nagyon hiányzik az MSN. Ott ismertem meg legjobb barátnőmet, annyi minden emlék fűződik hozzá. Azok a vicces beszélgetések mikor annyit írtunk többen egyszerre hogy lefagyott a gépem, a sok smile, a színesebbnél színesebb nevek, kamerázások, minden. Kár, hogy már megszünt, bár ha lenne is mostmár sokan a facebook-ot vagy a skype-ot részesítenék előnyben, nem ezt. (Mi mondjuk biztos rajta lógnánk már csak nosztalgiázásból is
)
Bessie
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.